Lördag - Åskar kommer sakna dig så :(

Hej!

Skulle gått på tjejkväll idag men känner inte riktigt att jag var upplagd för det pga att vi ska avliva vår hund (min och mina föräldrars) på måndag. Åskar han är 13 år och 5 månader och har tacklat av ganska mycket senaste tiden. Vi var med honom hos veterinären för ca 1½ vecka sedan då tog de prover och tittade på han lite fetrsom han hade haft några anfall med lite kramper och urinavgång. De fann då ett blåsljud på hjärtat och i tisdags fick vi provresultat på honom som visade förhöjda vita blodkroppar, för lågt värde på de röda samt att något är fel på hans benmärg. Det kan vara en hjärntumör, andra tumörer eller cancersjukdom av någon art, metabloa problem, hjärtsvikt etc. Veterinären sa att vi kan utreda honom mer men att hon tycker att han ska få somna in så igår bokade vi en tid. Det blir på måndag förmiddag. Blir skönt för den lille gubben att få vila i lugn och ro!! Känns ledsamt men man måste ju ändå tänka på hunden. Som det är nu lider han ju och sover mest bara elelr sitter och stirrar in i vägen. Han hör inte och ser mycket dåligt.

Tjejkväll får bli en annan helg för nu tyckte jag att jag ville vara med Åskar den sista stunden han har kvar här med oss. Det betyder mycket för mig att göra så. En person som inte tycker om hundar förstår säkert inte alltid sådant. Men för mig är detta viktigt. Har gett honom lätt massage idag och gråtit lite i hans päls. Kommer sakna honom mycket, det blir tomt hemma hos mamma och pappa men för Åskar blir det som sagt skönast att få somna in nu.

Åskar på sin favoritplats nu för tidenSover så gott!!Åssegubben jag kommer sakna dig

Plutten!!

Kram


Rekommendation

Vill bara rekommendera er att gå med på GratisBio. Jag har varit med ett tag nu och har en massa poäng som jag fortfarande ej löst in. Tänkte välja lite presentkort sedan, t.ex. på H&M samt några biobiljetter och kanske någon tidningsprenumeration. Alltid trevligt att kunna få gratis presentkort eller vad säger ni.

Poängen får man antingen genom att klicka på länkar till hemsidor (ger ej så mkt poäng så man får ha tålamod vid samlandet, men det är mest så jag gjort). Sedan får man även poäng om man går via GratisBios hemsida till någon hemsida som man tänkt shoppa från (om den finns med på GratisBio). Så ska man ändå shoppa så kan man ju lika gärna tjäna lite poäng också och i längden få presentkort :)
Kram  


Efterlysning - vita Converse All Star Leather Hi

Hej!

Undrar om det är någon som vet om/var man kan köpa billigare vita Converse All Star Leather Hi?! Tacksam för svar.

Var ett tag sedan jag skrev här nu. Har haft annat för mig sedan har jag inte lust att skriva ibland utan vill bara vara. Pluggar en hel del nu då jag håller på att skriva min D-uppsats. Det tar mycket tid och övrig tid vill jag bara ta det lugnt, promenera och vara med vänner.

Igår unnade jag mig en stund på stan då jag köpte två stickade klänningar med stor polokrage, leggings, strumpbyxor och benvärmare samt ett par lägre skor att ha till detta. Blev även en tjejkväll på AF Skönhet där jag gjorde manikyr. Köpte en hand- och bodylotion jag gillar också och sedan testade jag en ögonskugga ur deras nya sminksortiment, me. Någon som använder det? Vad tycker ni i så fall?

Idag har jag mest rättat tentor och så blev det en lunch med pappa på a6. Tittade lite på externa hårddiskar också, önskar mig en sådan i julklapp.

Vad ska ni hitta på i helgen?
Jag ska åka en sväng till minaföräldrar, gosa en sista gång med hunden där då vi ska avliva honom nästa vecka pga att han är gammal och dålig :( Känns tungt men så är ju livets gång.
Blir även en tjejkväll i helgen med god mat, musik och spel. Tror de övriga ska ut också men jag har ingen lust med det så jag stannar nog hemma.


Sakerna jag köpte på AF Skönhet igår. Exuviance Hand & Body lotion
och med mineral essence "champagne"


Ha en trevlig helg om vi ej hörs innan dess!

Kram


RSS 2.0