Hej hej

Har ni haft en bra dag?
Min har varit helt ok, har vilat en stund nu och det behövde jag. Är dock väldigt irriterad på att jag hela tiden är såååå trött. Vill ju inte vara det, vill vara pigg och orka med allt. Älsklingen ska ut med Laban nu och gå på Dumme Mosse, men jag känner att jag ej orkar men hade gärna velat följa med.

Nyss ringde en kille vi träffade då vi var i Dubai vintern -06. Han hör av sig lite då och då vilket är skoj. Dock är jag så dålig på engelska vilket gör att samtalet blir lite flummigt. Han fick ett samtal då vi pratade så han skulle ringa om en stund igen för han ville prata med M också. Men han härjar just nu med sin bror i telefon. De försöker planera in en resa för deras föräldrar som de ska ge pappan i 60-års present. Men de har alltid så svårt att komm överens....det blir alltid e så sur och trist ton mellan dem. men men, så kanske det är mellan syskon.*l*

Ska försöka rensa lite mer i garderoben nu ikväll om jag orkar. resten av kvällen blir nog ganska lugn känns det som.
Vad ska ni hitta på nu då det inte längre finns någon fotboll att titta på?*s* Man kommer ju nästan att sakna det nu.

Kram





Ny vecka igen

Morning!

Idag var jag uppe vid 6.30, åt en lätt frukost och åkte sedan till gymmet där jag var ca 1h. Blev kondition 30 min och styrka 30 min. Skönt! Åkte förbi affären på väg hem och köpte mjölk, färska tekakor och yoghurt sedan var det en härlig dusch och frukost med havregrynsgröt och tekaka som väntade.

Då var Spanien Europamästare i fotboll, GRATTIS!!!!! Jag kan dock ej kommentera matchen sådär jättemycket för var kanontrött som jag kollade på insidan av ögonlocken lite titt som tätt ;) Har sovit mycket gott inatt och snarkat (ZZZzzzzZzZZzZ) så älsklingen blev tokig och la sig i soffan*s* Snarkningarna tyder på att jag var riiiiktigt trött igår och har då sovit BRA för en gångs skull. Sover så dåligt annars...bara synd att jag ska få älsklingen att sova dåligt och behöva flytta på sig de få gånger jag sover bra*s*


Bild lånad här

Denna vecka ska de renovera vårt garage så fram till söndag morgon får vi ej köra in och ur bilar ur garaget vilket gör att alla som måste ha sin bil fram tills dess måste hitta annat ställe att parkera på. Detta kommer förmodligen skapa ett mindre kaos på gatorna runtomkring vårt bostadsområde. De har dessutom valt en dum vecka då det är första onsdagen respektive torsdagen i månaden som gatsustädning sker på vänster respektive höger sida av gatan mellan kl.9 och 13. Förmodligen kommer dett "garage-parkerings-förbud" resultera i en och annan p-bot. Får hoppas att lapplisorna inte är så flitiga och att man slipper undan dem.

    
Bild lånad här               Bild lånad här

Nä, dax att jobba.

Ha en bra dag!

Kram

Fotboll

Hej!

Då var det dax för finalen i EM mellan Tyskland och Spanien. Ska ni se den? Och vem hejar ni på? Själv hoppas jag på att Spanien vinner.

Vad har ni hittat på idag?
Själv sov jag till 10.30 för jag var lite trött efter gårdagens utgång med tjejerna. Vi började kvällen på Twin City med huvudrätt och efterrätt sedan gick vi vidare till Oleary´s vid kl.23. Där satte vi oss ner ett tag och pratade lite och tog lite att dricka innan vi dansade i 2 timmar. Det var skoj, mkt länge sedan jag var ute och dansade och framför allt var ute så pass sent. Kom nog hem runt 2.30 och la mig kanske 3-3.30. Så det var skönt med lite sovmorgon idag även om det egentligen ej är många timmar jag sov, ganska normalt antal sovtimmar.

Har sedan tillbringat dagen på golfbanan. Gick dock ritkigt dåligt, 3 ut och 2 in, haha...endast 5 p på hela rundan. Uruselt!!!

Imorgon blir det upp och träna på gymmet. Veckan ser ut som följer:

Måndag - Träna, jobba
Tisdag - Jobba, hälsa på mormor, åka till Växjö
Onsdag - Träna, jobba, tvätta, bio
Torsdag - Jobba, hälsa på en kompis+dotter
Fredag - Jobba, åka till Anderstorp
Lördag - Vara med föräldrarna, eventuellt gå ut
Söndag - Ta det lugnt


    
Trött liten River igår morse

Blev en snabbdusch då vi kom hem från glfen sedan har vi ätit kinamat från Wok & Co och nu ska vi se matchen.

Ha en trevlig kväll!

Kram

Lördag

Hej hej!

Blir ett snabbt litet inlägg idag.
Blev ej att vi var hundvakter åt labbetiken då hon löpte, skulle ej fungera med River då*s* Eller fungera å fungera...men vi vill ej ha valpar ;)

Idag gick vi upp runt kl.9.30. Har sedan röjt i förrådet samt i vissa skåp här i lägenheten. Blev 3 stora svarta sopsäckar som vi åkte med till Sortergården. De innehåll mycket handdukar och sängkläder som vi ej ville ha kvar. Så nu är det lite mer plats och ordning i skåp och förråd.

Ska ta och vila en stund nu innan det är dax för duschen och att göra sig iordning inför kvällen med tjejerna. Ska bli trevligt.

Ha en underbar lördagskväll!

Kram

Fredag kväll...lugn och skön

Go´kväll!

Nu har vi ätit här och är mätta och belåtna. Lutar åt att vi snart kryper ner i sängen så att vi kommer upp i hyfsad tid imorgon. Vi hade tänkt att röja lite i vårt förråd och åka till sortergården med lite skit. Skönt att få bort lite saker.

Middagen ikväll bestod av marinerad kyckling, potatis, morot, paprika, rödlök, fetaost, olja och vitlök. Allt detta ugnsstektes i ca 40 min i 225gr. Till detta serverades hemmagjord aioli. Blev dock inga majskolvar, det räckte med det som blev. Innan middagen bjöd jag på en drink gjord på Absolute Rasberry, smultrondricka och hallon samt ½ jordgubbe. Efterrätten bestod utav vaniljglass, jordgubbar och krossad daim och center (smak av jordgubb, lime och chili. Mkt god, kan rekommenderas).

Tog bilder på drinkarna och huvudrätten men ej efterrätten, det glömde jag bort totalt.

         



Efter röjandet imorgon kommer det nog bli en stunds vila innan jag ska ut med tjejerna och fira 30-åringen.
Hon firade dagen idag på Västanås Slott tillsammans med sin sambo, mysigt värre. För att överraska dem beställde jag champagne som serverades till dem innan maten. Fick ett sms från henne : "Tack så jättemycket för överraskningen! Vad kul! Jag blev så förvånad att det var från er". Så det var en uppskattad liten gest. Kul att få överraska ibland. Tycker om att göra andra glada och att göra saker för dem som de ej riktigt förväntar sig.

Någon som har tips på bra sidor att köpa smink, klockor och smycken till bra priser? Tar tacksamt emot sådana tips.

Usch, nu fick jag en konstig magvärk. Får det då jag ätit glass har jag uppmärksammat. Förmodligen laktosintolerant som jag anat ett bra tag. Får be läkaren kolla upp det i augusti då jag ska på koloskopin.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram

Hemma igen

Hej hej!

Nu är jag åter hemma efter den lilla shoppingturen.
Blev en sväng till a6 först där jag och Anne lunchade med Soyas fredagsbuffé. Var gott men man blir alldeles för mätt så mår ej så väl efteråt. Blev en kort runda på a6 och det enda som införskaffades var medicin från Apoteket.


Allergimedicin

På Ica MAXI blev det lite av varje. Tänkte göra egen klyftpotatis med grönsaker och marinerade kycklingfilléer i ugnen samt en grönsallad och majskolvar till det att bjuda älsklingen på ikväll. Blir även en liten drink och jordgubbar med vaniljglass och krossad daim och center. Får hoppas att han uppskattar det, men det tror jag nog. Han är alltid så tacksam då jag lagar mat tll han och tackar alltid för den *l*

Får se om vi hyr någon film ikväll eller om det går något bra på TV, har ej kollat upp det ännu. Någon som vet om det är något att ha på TVn ikväll?



Vad har ni för planer till helgen?


Kram




Morning!

Tog lite sovmorgon till kl.8 idag sedan har jag duschat och ätit frukost och tagit det lugnt. Har rengjort ansiktet ordentligt och smörjt in det både igår kväll och idag. Verkligen gjort som damen på Kickas förklarade för mig och min vän igår. Får hoppas på att få en sådan där perfekt (??!!) hy nu då ;)

Ska med Anne till Ica MAXI och handla lite om ett tag sedan blir det att jobba en del. Ikväll blir det ganska lugnt. Skulle gått ut och ätit med en vän som fyller 29 år nästa vecka men en tjej som skulle med orkade ej just nu pga diverse jobbigheter hon varit med om på sista tiden så hon ville vänta med det till efter semestern. Så självklart gör vi det. Samma gäng sågs ju förr förra helgen och var ute så kan vara bra att skjuta på det lite innan vi ses då vi ej ses så ofta annars.

Eventuellt ska vi vara hundvakter ikväll åt en labbetik. Kan bli kul!! I så fall ska vi lämna bort Laban får att han ska uppfostras lite av säljaren*l* Han är som bekant ganska jobbigt just nu.

Kommer bli en hemmakväll med lite god mat och kanske en film ikväll, hoppas att det uppskattas av älsklingen.

Attans, jag missade Stina Lee´s sång igår och nu är klippen borta av någon anledning *buuuuäääää* Hoppas hon kan få in dem på sidan igen så jag kan få höra nåhra fler låtar för att avgöra hennes tallang ;)

Nu ska jag göra mig iordning lite innan jag blir upphämtad av Anne.

Ha en härlig dag!

Kram


Inredning

Hej!

Sitter och surfar lite samtidigt som jag kikar på fotbollen. Går inget bra för Ryssland ju ;( Då blir det Tyskland-Spanien i finalen på söndag nu. Då håller jag på Spanien!!

Kikar på lite inredningssidor på nätet. Inredning är väldigt skoj tycker jag. Går att piffa till rum med små saker för att förändra.


Söt kudde till barnrummet
Finns i rosa och brunt





Rolig tvättkorg

            
Söta förvaringsboxar i vinyl


Fin förvaringsbox till den lilla prinsessan där hemma


      

Förvaringsboxar till små killar och tjejer


              

Vackra serveringsfat


            

Kul magnettavlor för kom-i-håg lappar m.m.


         
Krokar till barnrummet

Allt finns att köpa på http://inreda.com


Natti natti

Kram




Hemma efter shoppingturen

Hej!

Nu har jag varit på stan och shoppat.

Till 30-åringen blev det No7 nattcreme, ett Isadora lip gloss i rosa nyans, ett Isadora nagellack i rödmetallic och sedan blev det en trippel ögonskugga som jag ej minns märket på. Den var i rosa och guldnyanser. Och till det en söt necessär. Sedan får hon en helkväll ute på lördag med oss tjejer, inte fy skam det*s*

Till mig själv blev det följande

Allt från Kicks
Veet hårborttagningscreme Lotus Milk & Jasmine 89:-
Nivea Visage Pure Energy 100:-
Isadora nagellack Nr 40 Crystal 29:- (REA)
Isadora lip gloss Nr 19 Sunrise 29:- (REA)
Isadora Mineral foundation powder Nr 05 Medium Caramel 160:-

Någon som använder något av detta? Nöjd/missnöjd?


Köpte även ett par till långa svarta leggings på KappAhl för jag trivdes så bra i de jag köpte igår. Även om de ej är figursmickrande så var de sköna som tusan. Så ser jag hemsk ut så får jag bjuda på det ;)

Någon mer än jag som ser fram emot Stina-Lees "kvällens låt" ikväll?*l*

Ska ni se fotbollen ikväll? Det ska självklart jag och kanske blir det varm smörgåstårta till det. Jaaaaa, jag vet, jag har ingen fantasi*l* Vem håller ni på i matchen ikväll då, Ryssland eller Spanien? Jag håller på Ryssland, tycker de kan vara värda en vinst och sedan även vinna hela EM.

Ha en fin kväll!

Kram


Filmtittande

Hej!

Blev ingen köplunch. Mamma hade haft med sig mat till jobbet som hon tog med hit så jag åt gröt och macke men det duger bra det med och dessutom sparade jag ju lite pengar*s*

Sitter och tittar på den sista filmen nu, Irene Huss - Nattrond. Tycker att den är bättre än Glasdjävulen i alla fall.

Ska strax ta och gå en runda med River sedan blir det en promenad ner till stan för att träffa vännen för shopping då. Får väl se om det blir något shoppat till mig själv eller endast födelsedagspresent.

Kram


Snart lunchdax

Är ganska hungrig nu och väntar på att min kära lilla mor ska höra av sig så att vi kan ta sällskap och köpa något att äta. Antar att vi köper med oss något hem till mig och äter där för att sedan ta en runda med lille River. Får se vad det blir vi köper med oss hem, förmodligen något från Kaffe Pause eller Kloster´s Café.

Nu hörde hon av sig så dax för mig att kila iväg.

Kram


Nötallergiker

Någon mer där ute som liksom jag är nötallergiker?

På senaste år har det förändrats så, allt har blivit mycket mer noggrannt än vad det var då jag var yngre. Nu "kan" jag plötsligt inte äta den choklad jag åt som barn, t.ex. Marabou mjölkchoklad för den "kan innehålla spår av nötter". Hur rädd ska man vara för att det kan finnas en nötflisa i chokladen? Kunde inte chokladtillverkarna ha ett "rum" där de kör en line där det är nötfritt? Det tror jag att de skulle tjäna på, då vågar fler allergiker köpa deras choklad. Det är ju faktiskt väldigt många idag som är nötallergiker.

Jag kan tycka att det är jobbigt att man idag, trots att så många är nötallergiker, mer och mer använder nötter i maten. Det ska t.ex. vara pesto i mycket. Och ibland vet man inte riktigt vad det är i maten vilket gör att man helt enkelt inte vågar äta den utan får köra på det gamla vanliga. Det är så tråkigt.

Jobbigast är det ju då man är utomlands och inte får något riktigt svar på om det är nötter i maten eller då man märker att de inte förstår. Som t.ex. när vi var i Rom för 2 år sedan och skulle köpa glass. Jag frågade då killen bakom disken om det var nötter i några av sorterna (vilket jag såg att det var i vissa). Han skrattar bara och säger något i stil med att jag inte ska oroa mig och att deras glass är jättegod. Jag försöker förklara för honom att jag faktiskt kan dö om jag får i mig nötter men han verkar inte förstå. Så det slutar med att jag köper en juice för 80:- (!!!!! mkt liten dessutom) medans de andra får äta sin glass *s* Det har ju inte varit lika vanligt med allergier i andra länder vilket gör att de har svårt att förstå hur illa det kan gå om en allergiker får i sig något den ej tål.

Har ibland funderat på att öppna ett fik/lunchrestaurang anpassad för nötallergiker för tycker ibland att vi kommer lite i skymundan. Det finns glutenfria och laktosfria alternativ men mkt sällan nötfria alternativ.

Jag har dessutom andra allergier så som skaldjursallergi, allargi mot stenfrukter, pollen och vissa pälsdjur liskom damm. Ska även utredas vad gäller gluten- och laktosintollerans. Så jag vet hur det är att leva med allergi*s* Men vet också att det finns de som har det värre än vad jag har och knappt kan äta något. För dem är det självklart väldigt jobbigt. Så jämfört med dem är jag lyckligt lottad ändå.

Någon nötallergiker där ute som kan tipsa om bra sidor med recept för oss övriga allergiker? Eller delge andra nyttiga och bra tips?


Inget för mig ;)
Bild lånad
här

Kram





En ny morgon

Go´morron !!!!

Då har vi vaknat upp till ännu en ny dag. Välkomna ;)
Kom nyss till jobbet, tog lite sovmorgon då jag inte somnade förrän kanske 2-2.30 inatt. Satt ju uppe och tittade på film då jag ej var trött och därmed ej kunde somna.

Ska luncha med mamma idag sedan blir det stan med en f.d. (och även snart blivande igen) jobbarkompis för att köpa födelsedagspresent till en blivande 30-åring. Blir nog att jag försöker hitta ett par tjockare leggings till också för attans vad sköna de var som jag köpte igår. Trodde aldrig jag skulle sätta på mig sådana. Vet dock ej om jag passar i leggings med en halvlång tröja typ detta



Är ju inte sådär smal och snygg som många andra tjejer är ;) Men jag har lärt mig att acceptera att jag ser ut som jag gör och troligtvis inte har så lätt för att bli sådär "super" smal. Jag försöker dock att klä mig så att det inte ska se alltför illa ut ;) Så outfiten ovan kanske ej är den bästa...eller?!

Ikväll blir det förmodligen att se den andra Irene Huss-filmen som ligger och väntar på mig därhemma.
Får hoppas att den är bättre än gårdagen.




Dax att jobba lite kanske....

Kram

Kan inte sova....

...så jag har tittat på den ena av Irene Huss-filmerna som jag hyrde i måndags, Glasdjävulen. Tyckte den var sådär. man kanske tröttnar på den sortens filmer. har ju som sagt var redan sett två Irene Huss-filmer.




Ska strax försöka somna. Någon mer där ute som är sömnlös?


Bild lånad här



Natti natti, sov sött!

Kram

Skit...nu struntar vi i fotbollen...

...och ägnar oss åt något roligare, d.v.s. kläder och smycken!! Titta och njut!

Nanso har fina kläder, söta.

Schalins har många fina ringar till förlovningar m.m.


Söta örhängen från Blomdahl som finns att köpa på Smycka





Fint halsband från Catwalk som finns att köpa på Smycka







Vackert halsband från ELLE som finns att köpa på Smycka







Gulligt halsband från Esprit som finns att köpa på Smycka







Trendig klocka från George Jensen som finns att köpa på Smycka






     
Gulliga hjärtan från Love to Love som finns att köpa på Smycka






             
Fina smyckan från Miss Sixty som finns att köpa på Smycka



Nähe, dax att ta en tur med lille River innan läggdax.

Sov så gott!

Kram

Gaaaahhhh

Avbrott på TV4 hela tiden. Vill ju se matchen......*grrrrrrrrr*


Bilder

Hej!

Sitter och kikar på lite bilder jag har i datorn samtidigt som jag ser fotbollen.


Hallen


River bebben - knubbis


Sötisen

Hmmm....1-1 Tyskland-Turkiet. Fler mål till urkiet nu då!!! ;)

Kram

Nu blir det.....

...kvällsmat och TV.
Har lyckats rensa ut några plagg men det är sååååå svårt att rensa. Någon annan som har svårt för att slänga kläder ni inte använder i er garderob?

Min kvällsmat



Fiberhavregryn, linfrön (krossade och hela), solrosfrön, kardemumma, russin och på det hallon samt mjölk till och två mackor med philadelphia fetaost/gurka samt på det gurka *gottigt* Vad blir er kvällsmat?

Kram


Shoppingdag

Hej!

Idag tog jag sovmorgon och gick upp kl.9.40, tog det lugnt med en härlig dusch, frukost och promenad med River. River fick kommentarer av några tjejer i 20-års åldern "Åhhh, vad söt han är. En riktig sötnos". Alltid kul att höra sådant om sin lilla gos*l*

Bestämde mig sedan för att ta en tur till a6 för lite shopping....blev hela 4h som fördrevs där*l* Provade massor och köpte en del. Letade efter några snygga byxor men hittade inga jag föll för så direkt. Ett par  svarta Fornarina var jag nära att köpa men övervägde det ett tag och skippade dem.

Shoppingoutfiten var följande


Tröja från Josefssons tror jag
Linne H&M
Jeans Sisters/Replay
Skor SkoBoo
Armband Lindex
Halsband present från älsklingen


Är det någon där ute som testat Météorites Pearl Illuminator, Guerlain? Skulle i så fall vilja ha ett utlåtande om denna produkt.

Var nära att köpa några nagellack från depend idag, de hade tre pack. Kunde dock ej välja om jag skulle ha neonfärger eller mer pärlemofärger så blev inget köp. Vad hade ni valt?

Ska visst vara orange på läpparna nu. Vad tycker ni om det, hiss eller diss?


Lila tröja Esprit 149:- 
30%  -->  104,30:-


Rödvit randig och blå/vit randig tröja
Esprit 249:-
50% --> båda två 249:-
Ser stora ut men de faller snyggt på.


Blålila tröja till svärmor
Esprit 129:-
30% --> 90,30 :-


Ni minns kanske att jag tidigare efterlyste en tröja som min svärmor fått uppäten av deras ena hund. Hon gillade färgen och ringningen vid halsen på den. Detta är inte samma färg men det är sådan ringning. Vi får väl se om hon tycker om den eller inte.


Svart lite löst sittande skjorta
Esprit 399:-
70% --> 119,70:-


Svarta tjockare leggings i caprimodell
Esprit 199:-
30% --> 139,30:-


Grå tee i längre modell
Stadium/Decate 99:-


Svart/grå och rosa/svart längre tee
H&M/DIVIDED 69,50:-/st


Lilarandig tunika
KappAhl 179:-

 
Rosablommigt armband
Ur&Penn 98:-
50% --> 49:-


Isadora brilliant lipshine nr 84 Snowberry
Kicks Rea 29:-
Isadora Build-Up Extra Volume Mascara nr 03 Black Brown
H&M 59:-
Normalpris 98:-
Isadora Perfect nail Polish nr 45 Onyx
Kicks Rea 29:-


Bronzing puderborste
Kicks 150:-

Köpte även ett par svarta långa leggings på KappAhl för 179:-, dock ej så mycket att ta bild på. Liknar de från Esprit fast längre ;)

Såhär blir en del av det hela på


Halsband från Capri Collection

    
Med eller utan skärp??
Skärp från Sisters

   
Med eller utan skärp?
Skärpet vet jag ej vart det kommer ifrån



Blev en del shopping, usch!
Men nu får det ej bli mer shoppat på denna lönen.

Kommentera gärna mina köp, alltid kul och se om något faller i smaken eller dissas totalt ;)

För er som ville ha ett utlåtande gällande tidningen Chic kan jag säga att den var helt ok för er som gillar mode. Köp, läs och njut!

Vad händer ikväll?
Själv ska jag nu försöka ta och rensa lite ytterligare i garderoberna, måste få ut lite nu då det kommer tillskott*l* Sedan blir det eventuellt filmerna jag skrev om igår om jag hinner innan fotbollen börjar för den vill jag verkligen se. Borde även hinna jobba lite också då det ej hunnits med så mycket av den varan idag.

Kram


Trötter

Nu börjar jag bli lite trött känner jag. Har varit ute med lille River på kvällsrundan, var ganska kyligt*brrr* Här utanför där vi bor är det ibland rena "minfälten". Så vad jag undrar alla hundägare är "Tar ni upp skiten efter era hundar?". Själv gör jag det alltid om det inte är i skogen på icke-gångväg eller liknande ställen. MAn vet ju nämligen hur KUL det är att trampa i en hög.....INTE alls!!!!!

Får bli film- och tidningsrecenssioner imorgon istället eftersom jag ej hunnit med att se eller läsa dessa ännu.

Kan visa en "dagens outfit" idag

      
Kofta: H&M
Linne: Gina Tricot
Jeans: Replay/Sisters
Skor:Din Sko
Jacka: Ullared

Imorgon är det fotboll igen, jippieeee!!! Tyskland-Turkiet...hmmm...hejjar nog på Turkiet där då. Ska de fortfarande ha samma flut som de hittills haft? Det återstår att se imorgon. Spännande!!!

Hmmm....X-EFFECT på MTV nu. Förstår ej hur man kan ställa upp på sådana program.Helsjukt ju!!! Men det är väl folk som vill vara med i TV helt enkelt. Men ALDRIG att jag skulle göra något sådant....säger ett stort NEJ TACK!!!!
Röd lampa lyser "They are touching...theeeeeeyyyyy are touching....Oooohhhh my goooood. Look at the lights....."

Natti natti
Sov så sött

Kram


Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum

Ingen film sedd, inga tidningar lästa......ännu. Har sett allsången och har nu på Morden i Midsommer samtidigt som jag sitter och kollar på Asos och försöker hitta en klänning till ett bröllop jag ska på i augusti. Tar det lång tid att få saker man beställer från dem? Någon som kan tipsa mig om en snygg klänning att ha till bröllopet?

Vad händer imorgon.....då blir det kanske en tur till a6, får ju lön imorgon*s* Måste ju bränna lite av den då.....eller kanske inte ;) Blir kanske gymmet imorgon också och så ska jag se filmerna som jag förmodligen ej kommer att se ikväll, känner mig nämligen rätt så seg.

Min vän som fyller 30 år på fredag önskar sig bl.a. Boots No7 Protect & Perfect Beauty Serum, någon som testat den? Hur är den i så fall? Vännen vill även ha "lite annan kul kosmetik". Några bra tips på vad som kan köpas till henne?


Bild lånad här

Kram

Mår som en prinsessa

...ja eller kanske inte riktigt. Men känns skönt efter massagen. Blev dock endast 30 min idag, brukar annars köra på 60.
På vägen hem kikade jag in på Pressbyrån för att kolla in alla deras tidningar och bestämde mig för följande




Utlåtande om vilken som föll mig bäst i smaken kommer senare.

Köpte även dessa




Utlåtande om bästa smak kommer....

Igår fick jag ett brev att jag hade paket att hämta. Detta hämtades ut idag och innehöll följande



Eva Solo Termokanna och mjölk- och socker set. Gillar deras design. Har bl.a. en tekanna, en karaff + glas samt en vinägerflaska av samma märke. Hoppas på fler saker*l*

Kom på att Allsång på Skansen börjar idag liksom Morden i Midsommer. Brukar ni kolla på det? Jag brukar se det om jag är hemma, i alla fall allsången. Ganska mysigt tycker jag. Men det är väl älska eller hata som gäller för det programmet*s* Får se om jag hinner se båda filmerna idag eller ens någon utav dem. Men man får ju hyra filmerna på "Hemmakväll" i 1 v nu vilket är kanon.


Bild lånad här

Nu ska jag sätta mig och kika lite i tidningarna jag köpte.

Kram

En vanlig tisdag

Hej!

Idag var jag uppe vid kl.5.30, hade tvättid 6-10 eftersom jag bokat lite fel sist ;) Så nu är all tvätt ren och fin.
Efter tvättandet vilade jag en stund till innan jag och River var ute på en morgonpromenad. Vid kl.11 kom Anne hit och vi satt här och inväntade att min läkare skulle ringa sedan skulle vi ut och äta lunch. Läkaren ringde kl.12, skulle ringt mellan 11 och 11.30. Men det är ju så då de har en massa telefontider...vissa patienter behöbver väl prata längre än beräknat. Jag och läkaren bestämde att jag skulle fortsätta med min medicin ett tag till och sedan trappa ner på den och se om det är den som gjort mig trött. Men risken finns att jag blir ännu tröttare utan den. Jaja, vi får se hur det blir.

Lunchen avnjöts på Kaffé Paus, jag åt en sallad och Anne en Fajitas, det var vi mycket nöjda med. Alltid gott på K.P. Efter lunchen begav jag mig till jobbet där jag kollat igenom lite viktiga papper m.m. Blev ingen tur på stan, lika bra det så att man håller i sina pengar*l* Bokade även lite restaurangbesök inför helgens födelsedagsfiranden sedan passade jag på att boka in massage för mig själv ikväll. Efer den ska jag hem och se på lite film. Hyrde tre filmer igår varav jag och älsklingen såg en. De andra två ska jag se ikväll tillsammans med River*l*

Vädret i Jönköping är idag lite soligare än de närmast föregående dagarna, men dock fortfarande blåsigt. Så..kanske kanske är det lite mer sommarvärme på G. *håller tummarna*

         
Som synes lite mer blå himmel än den som visat sig innan

Igår blev det denna film


Helt ok

och innan den åt vi varm smörgåstårta och kikade på "Frufritt" *haha*


*yummie*

Ikväll blir det följande filmer

       
Hoppas de är bra

Har tidigare sett "Tatuerad torso" och "Den krossade tanghästen". Tänker även se "Guldkalven".

Hörs kanske senare ikväll!

Kram

Lunch

Hej!

Var en sväng på högskolebibblan och lämnade tillbaka lite böcker åt mig samt åt en jobbarkompis. Sedan promenerade jag till Ica...i regnet...ovanligt. Köpte lite bröd, keso, bananer, bacon, purjolök, clementiner, creme fraiche paprika/chili, riven ost...ja det var nog allt. Är hemma och äter lite nu, varm dryck, hallon och mango blandat med keso och kesella.

Ett brev från sjukhuset låg och väntade på mig. Var från medicinläkaren som sa att lever- och avföringsproverna var ok och att jag som sagt har en tid för koloskopi i augusti. Men att jag ska höra av mig om jag mår dåligt....svårt för mig att avgöra när jag mår så pass dåligt att jag bör höra av mig. Mår ju ej så bra nu, men vill ej vara gnällig. Jaja, skönt att proverna var ok i alla fall.

Kram


Besök

Fick lite besök här på kontoret innan, en jobbarkompis och hennes son som var här och kollade till det. Trevligt! De ska snart iväg till Italien några veckor. Härligt!! Lämna detta skitväder för förhoppningsvis sol och bad.

Är inte alls motiverad att jobba nu. Är trött, har ont i magen och mår illa. Vill helst bara hem och sova. Vill inte känna såhär....vill vara pigg och orka ha kul. Vi får se vad läkaren säger imorgon då vi har telefontid.

Ser fram emot imorgon då jag förmodligen ska träffa Anne, det gör mig lite piggare i alla fall. Tur man har sina vänner. Bara trist man tar sig tid att ses så sällan nu för tiden. Innan sågs man i stort sett varje dag...saknar den tiden. Då hade vi verkligen kul!

Är sugen på att gå på bio men samtidigt känner jag mig för trött för att sitta i en biosalong. Tror jag kommer hyra mig en film imorgon kvälloch krypa ner unerfilten och mysa med River. Känner att det är vad jag kan behöva nu, lite egentid.

Kram

Morning!

Hej hej!

Spanien vann och det var dem jag höll på så jag är glad idag!!!!
Matchen var ju på ett sätt ganska lugn, inget av lagen vågade göra så mycket. Spänningen kom ju vid straffarna i stort sett.

Sitter på jobbet nu. Då jag varit och kopierat lite saker såg jag något som såg ut som en liten fontän i Munksjön, omgiven av tre bojar. Tog bilder på det och funderar över vad det är. Någon i Jönköping som har någon aning eller någon annan som vet vad det kan vara?! Nyfiken ju!





Vad ska ni göra idag?
Som jag misstänkte är det ganska dött här på jobbet.

I eftermiddag/kväll kanske vi ska träna Laban lite med hjälp av hans uppfödare om hon har tid. Han har en tendens att resa ragg då vi möter andra hundar och så blir han helt galen, jättesvårt att hålla i han då och man ser att det skrämmer andra hussar och mattar och det kan jag mycket väl förstå. jag skulle också bli livrädd om jag mötte en sådan hund som beter sig som han gör. Jobbigt!!

Ännu en grå och trist dag här i Jönköping som synses på bilderna



Nu vill jag ha tillbaka solen och lite av värmen.
I natt har det åskat och regnat en massa och ser ut att kunna bli mer av det under dagen som det ser ut just nu. Stackars mammas och pappas hund Åskar (passande namn *s*) är livrädd för åskan och har flämtat och sprungit runt i natt. Inte bra för hans hjärta den gamle gubben, han är ju 12 år, dvs 84 människoår. Då är man ju inte hur pigg och spänstig som helst i kroppen.

Hmmm, satt och funderade på en del skillnader mellan män och kvinnor vad gäller ekonomiska utgifter, problem och annat man ska stå ut med.
Vi kvinnor ska gå och lägga oss i gynstolen för att ta cellprov, vi ska gå på mammografi, vi ska använda p-piller (som inte är skonsamt för kroppen egentligen), dessutom är det ändå ofta vi som måste stå för kondomerna (då många killar verkar skita i detta och ofta bara frågar tjejen "äter du p-piller", de verkar inte bry sig om klamydia, HIV etc)...vi tjejer får alltså lägga pengar på både p-piller och kondomer, sedan ska vi köpa sanitetsprodukter så som bindor och tamponger. Tjejer har dessutom oftare mer ont i huvudet och magen än killar och är på något sätt mer stressade och ofta de som för sköta planeringen av saker och ting. Skönhetsidealen gör även att tjejer idag ska vara snygga och sexiga....vilket gör att många känner sig tvingade att köpa massa dyrt smink och nyaste modet...iof börjar ju killar bli mer och mer modemedvetna och köper t.o.m. sminkl så där börjar vi ju bli mer jämställda i alla fall ;)
Så...grabbar...vad har ni för problem och utgifter som vi tjejer ej har?*s*

Kram





Sängen snart...

...måste bara se klart på fotbollen, blev ju förlängning. Sedan blir det ner i tvättstugan för att hämta tvätten som förhoppningsvis är torr.

Vad har ni för planer till veckan.
Mina ser ut som följer:

Måndag - Jobba, inget annat bokat
Tisdag - Jobba, tvätta det som ej hanns med idag, telefontid med min läkare, eventuellt träffa Anne
Onsdag - Jobba, viktklubben, eventuellt fira 30-åring
Torsdag - Jobba, inget annat bokat
Fredag - Jobba, fira 29-åring
Lördag - Eventuellt fira 30-åring, ha hand om Spegla (svart labbe)
Söndag - Ta det lugnt, kanske lite golfspel

Någon dag blir det att köpa födelsedagspresent med, vilken återstår att se.

Natti natti


Bild lånad här

Kram

Pizzautlåtande

Pizzan var helt ok, var champinjoner på med. Kan tänka mig att äta den fler gånger. Tog bara en liten del av den, det räcker för mig, sådär lagom så att det är gott. Äter man mer så mår man mest dåligt. Min mage tål inte så mkt fett heller, måste verkligen tänka på det så att jag får må så bra det går.

Så här såg delikatessen ut ;)   :



Det var fler som var sugna på pizza.....

      

Kram

Tvättstugehistorien...fortsättning*s*

Var nere i tvättstugan och kollade till tvätten som hängde på tork. det var fortfarande ingen som börjat tvätta så jag slängde i tre maskiner till. Tvättiden är mellan 18 och 22 så förmodar att den som hade tiden inte tänker tvätta idag då. Nu får han/hon ej göra det i alla fall för nu är det upptaget ;)

Nu har matchen startat mellan Spanien och Italien, spännande. Älsklingen är och köper pizza, HV 71 blev det visst med skinka, fläskfilé och bearnaise och jag skulle visst få smaka en liiiten bit*s* Dock ej min favoritpizza men jag har aldrig smakat den så kanske blir en favorit. Är dock ej så förtjust i bearnaise. Vi får se vad jag tycker om den*l*

Tvättoutfiten ;)  :


Ser sned ut*s*

Organdonation

Hej igen!

Tänkte passa på att ge er tillfälle att ta ställning för eller emot organdonation.
Har börjat fundera mycket mer kring detta nu då jag själv blivit sjuk och kommer behöva en ny lever. Funderade dock mycket innan också och hade diskussioner med andra om det. Många vill ju donera men långt ifrån alla. Sedan finns det de som är lite mer egoistiska som vill ta emot men inte donera själva. Själv är jag dock för som ni kanske förstår. Jag både vill ta emot och vill kunna hjälpa andra om jag kan.

Här kan ni ta ställning. men tänk igenom vad du vill och vart du står först. Alla har ju sin rätt att bestämma och vi tänker och tror på olika saker.

Kram


Snurrig

Hej igen!

Nu har jag sovit några timmar samt varit nere i tvättstugan. Då vi startat de första maskinerna ser vi att vi hade tvättid igår. Men nu var det ju startat så inte mkt att göra åt saken. Dock hade ingen varit där när vi kom ner och hängde upp tvätten sedan så det var nog lugnt. Den personen som hade tvättid hade ett "lås" utan nummer så vi kunde ej ringa upp personen ifråga heller. (Det var inte du va Fredde? ;) ) HAr hänt innan om jag säger så men då har jag ej börjat tvätta som tur var så det har bara varit att vända igen. Jaja, vi la i alla fall ej i några mer maskiner utan det som är tvättat får hänga på tork nu några timmar. Och så får jag gå upp och tvätta klockan 6 på tisdag istället, synden straffar sig som det heter *s*

Har hunnit med att äta lite kvällsmat också. Det blev havregrynsgröt med linfrön (krossade och hela), solrosfrön, kardemumma och russin samt mjölk och en knäckemacka och en polarbrödsmacka, båda med philadelphia gurka/feta *gott*

Om lite mer än 1 h är det dax för match igen då. Vem håller ni på, Spanien eller Italien. Hmmmm, jag tror att jag håller på.....Spanien. 

Suck, detta regnande....."Åh regnet det bara öser ner......"

Kram



Söndag...veckorna går fort.....

Hej hej!

Idag gick vi upp vid kl.6 och begav oss till golfbanan vid 7.15 där vi tillbringade säkert 7 h. Var segt att gå upp men då man väl är uppe så går det ju bra. Dessutom skönt att vara ute sådär länge i friska luften.
Gick inget bra för mig, fick 8+4 p på hela rundan, usch!!! Men jag spelar ju nästan aldrig så jag kan inte räkna med att vara värsta golfprofset*s* Blev lunch på golfrestaurangen också, limemarinerad kyckling med potatis och rotfrukter samt en massa andra grönsaker. Var väldigt gott! det regnade i stort sett hela rundan så det var skönt att komma hem och ta en varm dusch var var rätt frusen *brrrr*

Ikväll blir det till att tvätta samt kolla matchen mellan Spanien och Italien, kan bli en riktigt bra match. Innan tvättiden ska jag dock vila en stund nu för jag är riktigt riktigt trött. Såg ni matchen mellan Holland och Ryssland igår, vilken match *l* Inte illa jobbat av Ryssland, suveränt! Hoppas det blir en riktigt spännande match idag med fotboll som är kul att titta på, d.v.s. BRA fotboll.

Imorgon blir det jobb igen. Kommer nog ej vara så många på jobbet då som sagt, ganska ensamt, men det går det med.
Hmmm, tror ni sommarvädret kommer att vara som det är nu och att det sedan blir varmt i augusti som det brukar? Eller är det bara en liten vädersvacka nu så att det snart blir fint igen? Jag hoppas ju på svackan...men......hoppet räcker ju tyvärr inte alltid ända fram.

Ha en trevlig eftermiddag, återkommer kanske senare idag.

Kram



Midsommardagen

Hej hej!

Kom hem från föräldrarhemmet runt kl.14, har packat upp lite sedan sov jag mellan 15.30 och 18.30. Har så ont i min mage och mår illa och känner mig så trött  och yr:(, känner mig ej pigg alls.
Blir en lugn kväll, se fotbollen och så. Älsklingen är iväg och spelar golf med en vän så väntar på att han ska komma hem.

Var en lugn kväll igår som jag förmodade, mycket mat och mycket prat*l* Trevligt trevligt!
Hoppas att ni hade en trevlig midsommarafton igår.

Blir att sova efter fotbollen sedan, ska golfa imorgon så ska upp tidigt.

Appråpå fotboll...vilket flyt Turkiet har i EM alltså.....Matchen igår mot Kroatien...det är ju sannslöst.

Orkar ej skriva mer nu.

Kram


Lugn eftermiddag

Efter min lilla lunch sov jag 2h fram till 16 då älsklingen och Laban kom hem.
Har egentligen inte gjort så mycket sedan. Borstat ur Labans päls och tagit några fästingar på honom, dammat lite (älsklingen har lovat att dammsuga men han har legat och sovit sedan 18), löst Sudoku och nu ser jag på matchen mellan Portugal och Tyskland där Tyskland leder med 2-0 just nu efter 36 spelade minutrar.

Undrar om älsklingen ska sova hela kvällen och natten?! Men det kan han behöva för vi bör gå upp rätt tidigt imorgon och han är vanligtvis en riktig sömntuta. Och så ska han hinna dammsuga imorgon med innan vi åker ;) Sängkläderna bör även bytas så mammsen och pappsen får sova rent och skönt och slipper allt hundhår m.m. Vid kl.12.30-13 kommer våra vänner och då är det tänkt att vi ska äta så jag måste börja med maten i tid så att det mesta är klart då de anländer.

Nu gjorde skönheten Nuno Gomes 1-2 till Portugal, heja heja!!!
Men vad gör Ronaldo?! Han ska ju göra mål ju!!!


Bild lånad här

Hoppas Portugal kommer igen i andra halvlek, kanske kan Ronaldo få till något mål då. Vore skoj att se dem mot t.ex. Holland i finalen.

Idag har många gått på semester då, härligt. Vad ska ni göra på er semester. berätta gärna lite så kanske man kan få några tips. Själv kommer jag ha semester v.28-32 så jag har 2 v kvar att jobba. Kommer förmodligen dock vara ganska dött på jobbet dessa 2v, men det kan vara rätt skönt då det är lite lugnare också. Fast mina närmsta kollegor går på semester nu så det blir tyst på rummet, för tyst, kommer sakna dem.

Kanske snart borde krypa ner bredvid älsklingen, men vill gärna se klart fotbollen. Dock borde jag sova tidigt för det blir kanske en lååång dag imorgon då det äntligen är midsommarafton. Måste dock gå ut med vovarna innan läggdax så att de får göra ifrån sig annars lär de ju väcka oss inatt.

Natti natti

Kram




Lunchtajm

Hej hej!

Nu är jag hemma och äter lunch: keso blandat med kesella samt mangobitar och varm dryck.

Då jag klev innanför dörren här hemma var där en glad River men förutom honom låg ett tjockt brev från sjukhuset och väntade på mig. Har äntligen fått tid för vidare undersökning av vad som orsakat mina magsmärtor och leverförändringar (scleroserande cholangit). Ska göra en koloskopi (undersökning av hela tarmen) i mitten av augusti. Den kommer ske i narkos vilket jag tycker känns skönt eftersom det gjorde jäkligt ont då jag gjorde en sigmoideoskopi (undersökning av första delen av tarmen sett nerifrån) för något år sedan. Det gick i och för sig bra och jag kämpade på men tydligen har läkaren skrivit att det var mycket plågsamt för patienten så nu får jag narkos. Trodde ej jag skulle få det och har ej själv bett om det, är ju en sådan som biter ihop. men som sagt, nu känns det skönt att slippa vara vaken.
Känns skönt att det äntligen händer något. Fick jätteont i magen på vägen hem från jobbet, får så ont så jag är nära att svimma, jobbigt då man är ute ensam och så. Folk omkring förstår ju inte varför man typ viker sig dubbel, blir likblek och svettas.

Ska ni se matchen Portugal-Tyskland ikväll? Själv ska jag se den, kan bli en riktigt bra match. Ska heja på Portugal nu....enbart för alla snygga grabbarna*l* Ögongodis som heter duga ;) Eller vad säger ni alla tjejer där ute...och killar med för den delen?! Blir nog att vi ser matchen i sängen jag och mina tre grabbar *s*...mysigt....Men först måste vi städa och fixa här hemma.

                 
Vy från mitt kontor

Kram



Ica MAXI

Hej!

Tog bilen bort till Ica MAXI i regnet redan vid klockan 8 idag och där var redan mycket folk. Alla vill passa på och handla så tidigt som möjligt dagen innan midsommarafton. Skönt att ha det gjort i alla fall. Hela kalaset gick på 1090 kr.
Jordgubbarna hade de passat på att höja, 40kr för 500g. Köpte 1 kg mer fick det inte bli. Jordgubbarna var väldigt stora så det var inte så många i varje kartong. Så det blir ej så många jordgubbar till varje person men det får räcka. Till dem blir det grädde, vaniljglass och maränger. Körde ut all mat till mina föräldrar eftersom det är där vi ska vara imorgon. Det underlättar inför transporten med hundarna och övriga saker imorgon.

Lunchen blir traditionell midsommarlunch med färskpotatis, dill, gräddfil, gräslök, sallad, sill, köttbullar, ägg å sådant. Och så gubbarna till efterrätt då.
På kvällen blir det grillat med ugnsstekt potatis+lök+paprikor med olja och örtsalt samt potatissallad, mimosasallad, annanas, keso m.m.
Senare på kvällen bjuds på tilltug i form av grönsaksdipp.

Det kommer att bli lite kubbspelande och andra sällskapsspel på eftermiddagen. Förmodligen en ganska lugn dag med mycket diskussioner kring allt och inget. Alltid lika trevligt att träffa Christian och Rosita. Synd bara att Riche och Emmie inte kunde komma i år.

Sitter på jobbet nu men är inte alls motiverad till att jobba idag. Jobbigt! Går nog hem vid lunch då det knappt ändå inte är något folk här i huset.

Ikväll blir det att städa lite hemma och sedan se fotbollen.

Kram

Sura miner ;(

Hej!

Kom just hem efter att ha sett matchen på SF-bio. Det var inga glada miner som uppvisades på folket där eller övrigt folk på stan på promenaden hem. Stämningen hade varit betydligt festligare vid en vinst. Nu tågade folk hem mot sängarna med tunga steg tyvärr. Men, men...det är bara att komma igen vid annat tillfälle. Idag spelade Ryssland bra mkt bättre boll och var helt klart värda vinsten. Sverige spelade riktigt illa idag tyvärr.GRATTIS Ryssland!!!

Vi vann i alla fall en t-shirt, frisbee, parply och 2 biobiljetter....det blev vi ju på lite bättre humör av ;)

Imorgon blir det Ica MAXI på morgonen för att handla inför midsommar. Sedan blir det att jobba och på eftermiddagen städa lite här hemma samt åka och träna.

Natti natti

Kram

Snart så....

Nu är det inte långt kvar tills det smäller...lite mer än 2h bara. Ska bli så spännande, heja heja heja Sverige!

Kvällens outfit är som följer

      

Kram


Fodervärd till labbevalpar sökes

Hej!

Nu har jag varit och hämtat River på dagis. "Dagismatte" undrade om jag kände till någon som vill vara fodervärd åt labradorer som kommer födas runt december. Så är det någon där ute som är intresserad så hör av er till mig så förmedlar jag kontakten.

Var ganska kvavt ute, känns som åskan är på g även idag. Får dock hoppas den håller sig borta och ej orsakar några strömavbrott i kvällens match, då blir vi ej glada! Så snälla åskan håll dig borta :)

Väl hemma med River intog han husses skräppåse igen*s*

       

Passar på att sända en liten krya på dig hälsning till min vän Anne som ligger hemma med feber och är genomförkyld. Hoppas du snart blir piggelin igen så att vi kan ses.


Krya på dig vännen!
http://www.designcollage.se


Ska lägga mig och läsa lite nu och vila mitt huvud som fortfarande gör lite ont.

Kram

;(

Hej!

Blev ingen utflykt med jobbet idag då jag vaknade med migrän, trist. Hade sett fram emot att komma iväg lite, men allt styr vi ju inte över i våra liv så det var bara att finna sig i att situationen nu var som den var.
Har piggnat till nu i alla fall så har tagit en dusch och ätit lite (det som blev över av gårdagens fyllda aubergin), det hjälper ju till att pigga upp en lite ytterligare.

Ska åka och hämta River på dagis om en stund sedan blir det nog lite lugnt fram till fotbollen börjar, kanske kanske att jag röjjer lite till i garderoberna. Vad tror ni det blir för resultat idag? Jag tippar på 3-1 till Sverige. Hoppas verkligen de vinner idag så att mina vänner som imorgon åker en tripp neråt och har biljetter till en eventuell kvartsfinal får uppleva detta. Så, hejja Sverige!!!!!

Ha en trevlig eftermiddag och kväll!

Kram


Kväll igen

Hej!

Då var det kväll igen och jag sitter framför TVn och kollar EM-snacket inför kvällens matcher.
Sitter samtidigt och äter aubergin fylld med köttfärs m.m. vilket är mumsigt.
Sov bort 3h innan mellan 14.15 och 17.15, sannslöst.

Gjorde den hemska upptäckten innan att jag satt upp tvättid midsommarafton 10-14, trodde jag bokat torsdagen*suck* Så nu blir det inget tvättat före midsommar utan först söndag. Hoppas inte min älskling behövde något tvättat...då blir han nog liiite sur på lilla mig i så fall. Fast om jag ej minns fel så bokade vi tiden tillsammans så han är medskylldig ;)

Imorgon ska jag ut på Sommen med jobbet, hoppas det ej blir alltför mycket regn. Idag har vädret varit ok med lite sol men mycket blåst men inget regn vad jag märkt av...kanske då jag sov ?! ;)


Köttfärsfylld aubergin

Kommer krypa ner i sängen om ett tag som det känns nu så att jag är pigg imorgon då vi ska iväg. Var skönt att jag ej följde med på speedwayen, hade varit jobbigt att komma hem vid 23-24 ikväll och sedan kliva upp runt 5.30 imorgon. Hoppas jag ej vaknar då älsklingen och Laban kommer hem sedan, förmodligen så lägger de sig i soffan och sover just för att ej väcka mig och River.

Vad jag längtar efter ett hus på landet nu, skulle vara så underbart skönt för vovvarna och även för mig, att stressa av lite. Kunna gå ut och sätta sig i sin trädgård och bara njuuuuta av lugnet. Letar och letar efter ett hus att hyra eller köpa i trakterna kring Jönköping. Har ni några tips så är de mer än välkomna.

Trevlig kväll på er!

Kram

Lunch

Hej!

Är hemma och äter lunch nu. Kilade förbi Ica på vägen hem med och gjorde lite inköp, bl.a. bröd till älsklingen, det grova tunna jag äter passade tydligen inte honom ;) Han ville ha ett som går att bre smör på utan att det går sönder*s*
Väl hemma md Ica-kassarna var jag ute en snabb kissrunda med River. Då jag fixat iorning min lunch (keso, mango och varm dryck) ser jag River stå och titta på något på golvet nämligen detta:

          

Usch de är ju så äckliga och ser fruktansvärt vidriga ut då de släppt taget.


Ska fortsätta äta min lilla lunch nu sedan tar jag det lite lugnt. Behöver få vila lite känner jag.

Ha en fin eftermiddag!

Kram

Trött trött trött

Hej!

La mig i hyfsade tid igår, runt 22.30. Somnade nog ganska snabbt och snoozade dessutom 1h (!!!) på morgonen idag men ändå är jag lika himmlans trött.

Har suttit på möte i nästan 2 h nu på morgonen. Har i stort sett gäspat konstant (vilket jag hållt på med länge nu), det är pinsamt för man verkar ju helt ointresserad och oengagerad. Känner mig dessutom väääldigt hängig och slö. Så tog tag i saken och beställde en telefontid med min läkare på vårdcentralen så han ska ringa mig om en vecka för han var ej där denna veckan tyvärr. Vårdcentralen hade ett nytt system nu, att man slipper sitta i kö. Istället knappar man in sitt telefonnummer och så säger en röst "Vi ringer upp dig omkring klockan bla bla på telefonnummer bla bla". Det var nog ej många som ringt den tiden för de ringde upp så fort jag knappat in mitt nummer. Snabba ryck, sådant gillar vi *l* Hoppas att de kan hjälpa mig sedan för det är grymt jobbigt att känna sig såhär trött. Skulle kunna sova konstant känns det som. Orkar liksom inte göra så mycket kul saker heller även om jag verkligen vill.

Nähe, nu måste jag jobba på lite här innan lunch!

Ha det gott!

Kram


Höst?!?!?!

Funderar på om vädret denna sommar ska bli lika illa som förra sommarens väder?! Idag har det blåst och varit kyligt samt regnat lite då och då. Kändes verkligen som höst, inte skoj alls.
Jag hoppas verkligen att värmen snart är tillbaka igen. Skulle det dock vara så att det blir en riktig skitsommar så har vi ju i alla fall Turkietresan att se fram emot till hösten.

Just nu är det dock en ganska fin kväll fast endast +9 grader men inte mycket blåst och inget regn.

        


Inga mål ännu i Österrike-Tyskland matchen. Vad tror ni att det blir? Jag tippar på 2-0 till Tyskland.

Funderar på om jag ska krypa ner i sängen snart, är grymt trött.
Ska bara at sista rundan med River också så att han får göra ifrån sig lite inför natten.
....fast det slapp jag visst nu för husse tog ut honom precis nu då han kom hem,slapp jag gå ut i kylan och piggna till ;)

Natti natti

Kram




Tar kväll nu

Hej hej!

Nu är jag hemma igen.

Efter lunchen shoppade jag ju present till en jobbarkompis på något som heter Olga´s mumma, de har lite marmelader, teer, olivoljor, godis, kaffe m.m. En mysig presentaffär. Köpte även en liten present där till paret vi träffar i midsommar, de är ju ganska nyförlovade (13 april) så vill ge dem något litet. De gifter ju sig i augusti sedan så då får de en lite större gåva. Här nedan har ni en bild på presenten till det nyförlovade paret.


                   


Var hos mormor 1,5h ungefär, vi tog med henne ut en runda i rullstolen och det uppskattade hon. Visade henne även min bil som hon ej sett tidigare. Mormor var på bra humör idag och skrattade mycket vilket var väldigt roligt. Hon skämtade en massa om sin näsa som är ganska stor bl.a. *s* Hon är rolig lilla mormor.

Efter besöket hos mormor åkte jag och mamma till a6 där jag shoppade mascara, ett linne på H&M samt cider och öl på bolaget. Mamma köpte ett tunt vitt linne att ha under skjortor och tröjor med knappar fram då dessa har en tendens att glappa så man ser rakt in. Då kan det vara skönt att ha något under. Efter den lilla turen på a6 körde jag hem mamma innan jag begav mig hem till lägenheten för att äta lite.

Linnet jag köpte på H&M:

    
    fram                           bak


Sitter nu och kollar på försnacket inför fotbollsmatcherna Tyskland-Österrike och Polen-Kroatien. Blir väl att man ser lite på någon av matcherna eller zappar lite. Har lite huvudvärk, sådär tung i huvudet idag med, hänger åska i luften även denna dag.

Blir nog ingen speedway för mig imorgon. En annan tjej som skulle med från början skulle tydligen ej med nu så då skippar jag det med i och med att vi inte kommer vara hemma förrän kanske först 23-23.30 på kvällen. behöver få sova lite mer känner jag.

Nu har River lagt sig på husses sopsäck med kläder som ska slängas. Han ska jämt lägga sig emot eller på allt, känner väl någon form av trygghet då kan jag tänka mig.



Kram


 


Hemma på lunch

Hej!

Blev lunch hemma idag bestående av följande



Kändes som jag behöve komma tillbaka i de sundare vanorna.
Dessutom blir det fika hos mormor sedan, mamma skulle köpa med något. Blir nog någon mjuk kaka för mormor har svårt att tugga, hon är 95 år :)

Passade på att kolla igenom Laban lite nu då jag är hemma, se om han hade några fästingar och det hade han. Två som satt fast och en som kröp i pälsen. Får känna igenom honom mer senare, han har säkert fler än så. Äckliga kryp de där fästingarna. Hua!!

Ha en skön eftermiddag!

Kram

Gääääsp

Godmorgon!

Sitter på jobbet och läser om kontrastmedel. Ska ju undervisa om det till hösten så lika bra att förbereda sig i god tid så behöver man ej stressa sedan. Försöka hitta så mycket material som möjligt först och främst för att sedan sammanställa det på ett bra sätt i Power Point.

Är grymt trött idag, låg och kollade på Animal planet till kl.00.00 igår sedan tog det säkert ytterligare 1h innan jag somnade.Hade ingen lust att kliva upp kl.6 då klockan ringde men vad ska man göra?! Det var ju bara att masa sig upp och hoppa in i duschen för att om möjligt piggna till liiite. Sedan vankades frukost, föning av håret och påklädning för att efter detta traska bort till jobbet. Har väl varit här 1,5h nu.

Vid lunchtid blir det att ge sig ut på stan för att hitta en födelsedagspresent till jobbarkompisen samt hem och luncha och sedan jobba vidare några timmar innan jag och mamma åker och hälsar på mormor.
Kvällen kommer att bli lugn känner jag, MÅSTE komma i säng tidigt idag för imorgon blir det troligtvis sent eftersom jag förmodligen ska på Speedway.

Städade ju förresten lite i garderoberna i lördags kväll och lyckades rensa ut några byxor och tröjor i alla fall. Men det är fortfarande alldeles för mycket saker kvar. men det är så svårt att slänga ibland, man tycker man har användning för det...men NÄR?! Det är ju trots allt bara ett fåtal plagg som jag använder....

Hoppas att ni får en bra dag!

Kram

Promenaden blev av ;)

Hej!

Har nyss kommit hem från en 2h lång promenad. Det var riktigt skönt och vi fick lit regn på oss också men det kom då vi var vid en allé full med ekar så vi kunde ta skydd under dem.
Nu är hundarna riktigt nöjda och kommer sova gott inatt...vilket gör att även husse och matte kommer få sova gott ;)
Nu ska vi kika lite på Speedwayen vi spelade in igår, den gick ju under fotbollsmatchen och den var viktigare ;)

Här kommer lite bilder från promenaden:


River vill ha godis innan vi går ut






Allén




Regn


å mer regn




å regn
























isch nosa inte mig i baken






Regnbågen


Regnbågen igen






'



 
Min snygga outfit ;)

Ha en bra kväll!

Kram

Hmmmm

Kanske ej blir någon långpromenad idag heller, i alla fall inte än på ett tag för i de krokarna jag tänkte promenera ser det ut såhär just nu:

   
Regn och åska på G tro?

Har ingen större lust att gå i ösregn och absolut inte i åska. Känner nästan i huvudet att det kan vara åska på G. Känns väldigt tungt och tryckande. Känner ni av väderspänningar?

Ska lägga mig och läsa lite nu tror jag. Håller på med "livstid" av Liza Marklund. Gillar hennes böcker. Har ni några andra författartips?

Kram

Mobilbilder

Satt och förde över lite bilder från mobilen, tänkte dela med mig av några av dessa. Inte bästa kvalitén men ni får ta det för vad det är.


River

Molly
Just hemkommen till sin nya familj sommaren 2007

Molly

Molly

Molly

Molly

Molly

Molly

River

Laban

River

River
Ute på promenad


River

River

River

River
Tycker om att ligga på och i väskor mm


River

River
I lövskogen

River
Vill också bada skumbad

River

River

River
I vitsippsskogen

Laban
Sover i konstig ställning i bilen (OBS!! Han brukar åka bur men just vid detta tillfälle kunde buren ej vara med)

Ja, det var bilderna det!

Kram


Regn regn regn

Hej hej!

Idag blev det sovmorgon till 10.30 sedan ut med hundarna innan frukost. Älsklingen är och kollar på Husqvarna Open nu sså jag är hemma med vildarna. Märkte just att det börjat regna också, trist. Jag som tänkt gå en lång promenad med hundarna men det får bli senare då. Blir nämlingen inget gym idag för jag är så förkyld (typiskt). Men inte mycket att göra åt det, hade dock behöt komma til gymet idag som sagt. Imorgon är det måndag igen då...lite kortare vecka igen, skönt. Planerna för veckan är följande:

Måndag - jobba, köpa födelsedagspresent till en jobbarkompis samt hälsa på mormor tillsammans med mamma, Systemet
Tisdag - Konferens
Onsdag - Sommen, viktklubb, fotboll
Torsdag - jobba, tvätta, handla mat till morgondagen
Fredag - midsommarafton med allt vad det innebär
Lördag - ta det lugnt
Söndag - golfspelande

Nu blev det sol igen, undrar om det ska vara en sådan dag...regn - sol - regn - sol. Inte kul då det är så ju.

Hmmm, Zlatan har en ny skada, inte bra. Frågan är hur uppblåst detta är i media, om de bara försöker skapa "spänning" inför onsdagen...skrämmas lite. Jaja, vi får avvakta och se och hålla tummarna för att Zlatan är med på onsdag!!

Såg reklam på TV nu. Sedan 1979 har barnaga förbjudits i bland annat Sverige. Men...har detta hjälpt?!??? Hur många barn är det inte i vårt land som får ta stryk varje dag?? Sedan har vi ju den verbala misshandeln som kan vara minst lika jobbig om inte ibland t.o.m. värre än den fysiska misshandeln. Tyvärr kommer vi aldrig att komma ifrån denna verbala och fysiska misshandel. Det kommer alltid finnas de som tar ut sin ilska på detta sätt. Trist med allt våld som finns, känns så oerhört meningslöst. Såg på Jnytt nu att en 25 årig man knivskurits i Rådhusparken i natt, varför håller man på såhär?!?! Det gör så ont i mig då folk beter sig sådär emot varandra. Det är väl alkohol eller brist på kommunikation för att lösa problem som ligger bakom mycket av det våld som finns i världen. Sedan är det väl bristen på hjälp från samhället i övrigt, folk mår dåligt av alla krav och all stress som ställs på oss idag. Folk skäms för att söka hjälp eller så söker de hjälp men vården har ej tid för dem. Tragiskt att det ska vara så, att folk ska behöva begå grova misstag för att få hjälp och sedan få lida för dessa misstag resten av sina liv.

Nä, nu går vi över till något annat som inte är lika tungt och tråkigt. Har ni några kul tips på vad jag kan hitta på uppe i STHLM då jag är där fyra dagar under sommaren. Förra året var jag på Skansen och sedan åkte vi ut till Drottningholm samt gick runt och shoppade lite. Skansen vill jag till i år sedan måste jag ju besöka Grönan också. Men något annat jag bör se.....något härligt ställe att besöka och njuta utav då det är fint väder?

Nu har lille River legat och gnagt på ett ben ett bra tag och rätt som det var hör jag det bekanta ljudet...någon som "springer" med tassarna i vattenskålen. Han gör alltid så då han vill säga till att han är törstig och vattnet är slut i skålen*l*
                 
Vatten - NU!!!                                NÖJD!

Sitter och lyssnar lite på MTV nu. Spelade nyss en låt med Amanda Jensen, hon har speciell stil och jag gillar den. För några år sedan hade jag nog ej tyckt om hennes låtar men jag har märkt att jag uppskattar lite andra stilar nu för tiden. Sådant som är lite annorlunda och avviker från allt som jämt spelas på dansställen. Det får även gärna vara låtar som ej är så sönderspelade och gärna en del gammalt också.

             Ha en bra söndag!

Kram

Attans!

Det gick ju ej så bra i matchen...men kunde ju blivit oavgjort, vi var ju så nära den där poängen. Men, men....det är bara att ta nya tag och se till att vinna mot Ryssland på onsdag!!!

Såg matchen ute hos mina föräldrar, köpte med oss familjebricka från Liban Deli *gottigt* Det uppskattades av föräldrarna då de varit och spelat golftävling hela dagen och inte fått mycket mer i magen än lite korv.

Är tillbaka hemma nu och har på matchen mellan Grekland och Ryssland. Se lite hur Ryssland spelar inför onsdagens match. Vi får hoppas att det blir oavgjort så behöver Sverige bara spela oavgjort mot Ryssland på onsdag.

Måste erkänna att det ej blev någon träning idag heller och onyttigt har jag ätit massa sista tiden. Har någon form av svacka nu, inte alls bra. Måste ta tag i det hela imorgon, inget onyttigt och träning!!! Får bara vara lite onyttig på fredag men resten av dagarna fram till i alla fall helgen v.28 måste jag skärpa mig nu. Sötsakerna är inte så goda, jag bara äter liksom utan att egentligen känna vad det smakar. Har nog ett smått sjukligt förhållande till framförallt kakor. MÅSTE bli av med detta!!!!

Varför blir man så sugen på dessa??? Tänk om man avskydde allt vad fika, godis och efterrätter heter, hade varit ganska så skönt. Jag mår ju dessutom inte väl utav det men lik väl så stoppar jag i mig skiten. Varför???? Dumma dumma mig ;)

Imorgon blir det som sagt träning hur lite jag än skulle ha lust med det då jag vaknar. Det finns ingen återvändo för nu har det gått alldeles för många dagar sedan sist. Och jag vet ju hur skönt det är efter ett träningspass, man mår ju så gott och allt känns så bra då endorfinerna börjar rusa runt i blodbanan.

Ska nog ta och städa lite i garderoberna här nu, se om jag lyckas rensa ur några klädesplagg. är så dålig på att göra mig av med sådant jag ändå ej använder. Varför ska man vara sådan...har man ändå ej användt kläderna det/de sista året/åren är det väl inget att spara på? Bättre att ge bort dem till någon som behöver dem bättre än min garderob *l*

Kram



Inte långt kvar nu....

...tills matchen mot Spanien börjar. Ska bli spännande!!!
Tänkte se matchen med föräldrarna och älsklingen och tre vovvar.
Har städat och fixat här hemma nu och det blev fint.....nu kan man andas igen*s*

Kvällen igår blev trevlig och det var inga studentfester på de ställena vi besökte, Åtta Glas, Twin City och Bishop Arms....på Åtta Glas åt vi av after work buffén men tyvärr var det vi tog kallt så vi drack upp vårt vin och gick vidare vilket resulterade i varsin pizza på Twin och ytterligare ett glas vin innan vi begav oss till Bishop för en öl. Blev tjeckiskt, Urguel tror jag att det hette (med reservation på stavningen). Är ej så förtjust i öl men det var vad jag blev bjuden på. Skulle ha tagit en Grimbergen för det var en sort jag tyckte om då jag smakade av en vän, men tyvärr hade Bishop slutat med det. Så då fick tjejerna välja något annat att bjuda mig på och då blev det Urguel. Vi firade ju min födelsedag igår (2 månader och 1 dag för sent). Var hemma ganska tidigt då vi sågs redan 17.15.....var väl hemma runt 22.30.

Testade LOKA´s Likes Asia "Saigon Sunset" med smak av röd apelsin och citrongräs. Den var helt ok att släcka törsten med nu i sommarvärmen (dock ej så varmt idag tyvärr). Mulet men solen lyser igenom molnen då och då.

Sitter och lyssnar på lite gamla ballader...just nu är det Boris Gardiner - I want to wake up with you...fin låt. Och snart blir det Chris De Burgh - Missing You.  Nazareth - Love hurts, Scorpions - Still loving you, Bryan Adams - Everything I do (I do it for you) är andra gamla godingar. Har ni några gamla balladfavoriter.

Hur firar ni midsommarafton? Stort gäng eller några få nära bekanta? Vad är favoritmaten på midsommarbordet? Favotitlekar?

Själv kommer jag bara fira med älsklingen och ett par till, skulle varit ytterligare ett par men de ska ut och resa. Förra helgen blev vi inbjudna på en annan fest men var tvugna att tacka nej då vi redan bestämt med detta par som kommer till oss. Men det kommer att bli trevligt som det är för det är ett bra par, gillar dem starkt. Var de vi var i Trysil med i mars. Antar vi kommer prata lite om nästa skidresa nu då vi ses på fredag. Sedan ska de gifta sig i augusti så det kommer förmodligen pratas en del om planerna inför det och så.

Har fått en blåsa på insidan av överläppen, smärtan strålar ända upp i näsan (dumma nerver man har). Några bra tips mot blåsor i munnen? Det jag vet är att man ska lägga tandkräm på, men det sitter ju ej kvar så länge.

Kram


Vad blev det för doft?!

Jo...det blev Aqua Lily (Body Shop)...luktar somrigt och härligt enligt mig så den passade ikväll. Får lukta sommar för att påminna om att det är sommar denna regniga dag.

Får börja göra somm alla andra och visa...

Outfiten för kvällen blir denna, duger det? ;)  :


Tunika: GeKås 99:-
Leggings: H&M eller liknande
Skor: SkoBo 199:-
Halsband: Gåva från älsklingen
Armband höger: ??
Armband vänster: Gåva från svärmor
Fotlänk: GeKås 19,95:-

Sitter och laddar med lite musik, just nu spelas Walking in Memphis med Bruce Springsteen,helt ok låt.
Ska bli kul att träffa tjejerna ikväll. En av dem kom hem från Spanien i måndags så hon har väl lite att berätta. De har ett hus där nere så de åkte ner dit 10 dagar och gottade sig, underbart.

Kram

Doft

Hmmm...vilken doft ska få hänga med ut ikväll?


Inspiration (Lacoste), Aqua Lily (The Body Shop), elle/she/ella.. (Armani), Remix (Armani), Cassis Rose (The Body Shop)

Lutar åt Aqua Lily från The Body Shop eller Remix från Armani eller kanske kanske Inspiration från Lacoste.
Vad tycker ni?


Stackars studenter

Hej hej!

GRATTIS till alla som tar studenten idag!!!! Njut nu riktigt av denna underbara dag.
Här i Jönköping har det varit regn till och från idag, just nu fullkomligt öser det ner här tyvärr, det bara slår mot balkongräcket. Tråkigt, blir ju inte riktigt samma stämning över studenten då. Är väl inte direkt någon som ger sig ut på lastbilsflaket eller i caben nu. Får hoppas det blir lite finare frammåt dagen och kvällen.

När man tänker på studenten och gymnasietiden så längtar man lite tillbaka. Det var en underbar tid dock med mycket pluggande under de tre åren. Men tiden mellan proven var underbar, mycket festande och sådant som hör den tiden till.Har haft riktigt kul med vännerna från den tiden och en del utav dem umgås man ju fortfarande med. Det är ju hela 10 år sedan man själv sprang ut med mössan på sig, helst otroligt vad tiden går fort...alldeles för fort. Trivs med livet nu också men känner att jag inte riktigt hunnit med allt jag vill, skulle gärna vara runt 20 år igen.

Nu kom lilla mamma på besök, hon klarade sig nästan från spöregnet. Hon skulle hämta ett hårband jag köpt till henne i Ullared som jag missade skicka med henne då hon hämtade River här igår eftermiddag. Hon stannade ej länge för nu blev det uppehåll så hon ville passa på att gå tillbaka till jobbet.

Fick min personliga almanacka idag och är nöjd med den. Det enda som var negativt var att en del text var lite liten, t.ex. namnsdagarna i slutet av almanackan. Men det gör ej så mycket för det stod större på varje datum.

Min lilla student sektion i bokhyllan här hemma

Såg att vädret ska bli trist till midsommar i år igen, så tyyypiskt. men jag är optimistisk och hoppas på att det ändå inte blir regn. Vill kunna sitta ute på gräsmattan och ät gott, grilla på kvällen och ha det mysigt. Förra året var vi i Varberg och det bara regnade och regnade och regnade. Vi kunde dock ta en promenad nära havet mellan ett par skurar.

Usch, det blev ingen träning idag heller förresten, vaknade med grym huvudvärk så var tvungen att ta en tablett och sova lite till. Får bli träning imorgon istället innan jag börjar städa här hemma....så det blir upp tidigt vilket gör att kvällen inte får bli så sen och inte med några direkta mängder alkohol heller. Festandet får alla gladastudenter stå för ikväll, det är deras dag idag!!

Nyss åkte det förbi massa glada studenter utanför mitt köksfönster. Var tvungen att ta lite bilder*l*






























Så nu får det räcka med bilder på glada studenter ;)

Förresten, blomman jag visade bild på som igår och som luktar så gott var en falsk hängande porslinsblomma...bara så att ni vet det ;)

Har kikat lite i en låda med allt möjligt idag och hittade min lilla diktbok  (eller vad man nu ska kalla det som finns i den)jag skrev i för många år sedan, då jag var olyckligt kär, riktigt olyckligt kär. Lite bilder från denna kommer här (sorry för oskärpan):















Kan fortfarande känna det där stinget i hjärtat då jag läser dessa dikter  :(
Att kärleken ska kunna göra så med en männsika. Kärleken är fin, så fin, så fin då den är besvarad men den gör ack så ont, ont, ont då den icke är det.

Har ni några nya eller gamla dikter att dela med er utav?!

Ha en bra eftermiddag!

Kram



Almanackan på G

Fick mail om att jag troligtvis får min personliga almanacka ( http://personligalmanacka.paulanders.com) imorgon...ska bli spännande att se vad mitt betyg blir på den. Jag är nästan helt säker på att jag kommer att vara supernöjd. Kommer springa hem imorgon av nyfikenhet över att se vad posten har förmedlat till mig.

Kram och natti

Stääääda och rööööjja

Hej hopp!!

Borde verkligen städa här i lägenheten och inte minst röjja i garderoben. Har hur mycket kläder som helst och jag använder säkert inte ens 1/10 av det jag har. Har köpt så mycket som jag inte trivs i sedan, tycker jämt jag ser tjock ut i allt. Tråkigt! Tror dock att även om jag går ner hur många kilon som helst så kommer jag tycka att jag är tjock, blir aldrig nöjd liksom. Dåligt självförtroende antar jag!

Undrar när jag ska hinna med städningen, kanske på lördag för middag innan fotbollen börjar vid kl.18. Just nu känns det som ett bombnedslag här....fast kanske ej är såååå illa i alla fall, men trivs ej i "röran" som är nu.

Närmsta framtidsplanerna:

*Städa, städa å städa ;)
*Shoppa mindre (la faktiskt tillbaka en hel del saker jag plockat på mig på Ullared idag, duktigt va!?)
*Ta upp mitt gitarrspelande, gå en kurs i det
*Lära mig redigera foton på datorn
*Gå ner 5 kg till
*Hitta ett hus på landet

Hmmm....undrar vilka ställen här i stan som är uppbokade för studentfester imorgon?! Kanske inte var världens bästa dag att gå ut med tjejerna på?! Måste nog kolla läget med dem, om de har koll på det hela.

Såg föresten ut att vara mest pensionärer som var med på festligheterna här på gården, var bl.a. tipspromenad med lite vinster från HSB, Jkpg Energi, Handlesbanken, Svensk Fastighetsförmedling och så kunde man vinna en fri månadshyra....å så GRATIS korv då ;) Vi har fått en flaggstång också som en gåva från HSB *tack tack HSB*, det skulle tydligen vara någon av de boende som tar på sig att sköta flaggningen där, intressant att se om någon anmäler sitt intresse.

Ser på Lyxfällan (repris), sorgligt hur dålig ekonomi folk har. Jag tycker jag shoppar mycket men jag tar inga krediter och smslån i alla fall. Skulle aldrig falla mig in. Har jag ej råd så har jag det ej. Det jag kan ta lån på är boende och kanske en bil om man är i behov av en bättre, säkrare och större bil pga barn och så. Men andra saker får vara känns det som. Har väl tagit något på avbetalning någon gång då det varit 0% ränta, detta för att jag ej haft lust att punga ut med allt på en gång även om jag haft råd. Men detta är inget som händer ofta.

En av de bättre prylarna jag har köpt som det känns just nu är den här ;)  :



Min kära fläkt...den har räddat några nätter nu *l*

För ett tag sedan köpte jag något som luktade himelskt gott....detta:



Har dock ej tänt det ännu, kanske att det får vänta till hösten

Något annat som luktar gott är dessa blommor, vet ej vad växten heter (ursäktar den suddiga bilden):


sniff sniff mmmhhhhmmmmm

Skönt med fredag imorgon. Vad ska ni hitta på till helgen?

Kram

Hemma efter Ullareds-shopping

Hej hej!

Nu är jag hemkommen efter min dag i Ullared. Var uppe kl.5.30 idag och vid 6.40 kom Anne och hämtade mig och vi började vår tripp mot Ullared. På vägen stannade vi till vid sjön Fegen och tog en macka....såhär härligt var det där...



Blev bara ett kort stopp på ca 15 min sedan vidare mot GeKås. Var lugnt där, inte alls mycket folk. Kom dock mer frem emot lunch. Vi gick inne och kollade på hygienartiklar, kläder, elektronik etc sedan satte vi ut det vi shoppat i bilen och tog lunch. Anne tog Kebabtallrik och jag tog en falafel i pitabröd. Första gången jag åt falafel, det var ju riktigt gott. Då lunchen avnjutits gick vi en runda där ute och kollade skoaffärerna. Blev varsina par skor men inget mer shoppat där ute. Vi var rätt trötta och vid kl.14 satte vi oss i bilen för hemfärd.

Här kommer lite bilder på en del av dagens inköp:


Svart/grå klänning med lite rynkeffekt i midjan och en rosa sjal med glitter i


...och en grön/grå lika dan klänning. Shoppade även en rosa/grå till lilla mamma.


Svart lång topp och en lila sjal


...och lika dana toppar fast en grön och en blå


Svart v-ringad längre topp samt diadem och fotlänkar


Närbild på accessoarerna (utan blixt)


Och till sist skorna...lite pärlemofärgade


...skorna igen

Kommentera gärna mina inköp ni modekunniga *S*

Köpte även mindre kul prylar som dessa *l*


Vax å grejjer till lilla bilen

Ni som sett på "Frusna män söker kärlek", vad tyckte ni om gårdagens dubbelavsnitt? Valde killarna rätt? Jag tycker det var synd att inte anders valde någon, han hade passat bra med tjejen med hästarna tycker jag. Per-Arne förstod jag tidigt att han fastnade för den tjej han valde och att Jonas skulle välja den han valde var nästan uppenbart då han blev så ledsen när hon var tvungen att åka hem till sin lilla dotter.

Vad blir det ikväll då? Jag tar det nog ganska lugn. Bostadsrättsföreningen här fyller 50 år och har fest på gården men jag har ej anmält mig då det var tänkt att jag skulle åkt till GBG idag och antog att jag ej skulle vara hemma vid kl.18 då festligheterna börjar. vet dock ej hur många ungdomar som går på tillställningen, janske är mest pensionärerna som går dit för att äta lte gratis korv och så ;) *förutfattad mening eller vad?!!*

Ska försöka komma i säng tidigt idag, har blivit sent sista tiden. Blir träning imorgon på  morgonen med för det blev ingen i går och ingen idag så nu måste det bli av. Imorgon ska jag ut med några tjejkompisar från gymnasietiden, vi ska på after work, får se hur lång kvällen blir sedan. Kan bli både tidigt och väääldigt sent beroende på vilket humör tjejerna är på*s*

Ha en trevlig kväll!

Kram

Vad glad jag blir

Jätteglad över att jag börjar få lite kommentarer här, det är skoj. Tack alla! :)

Vad jag längtar efter att åka skidor nu då jag ser norrlandsbilder. Min dröm är också att få åka skoter och hundspann samt se ishotellet. Hoppas att det kan bli av inom en snar framtid.

Kram

Bild på linnet

Här har ni föresten linnet jag shoppade idag...inget speciellt men jag gillar färgen. Jag är ju en tös som gillar rosa.
Något jag dock vill hitta nu är en gullig gul tunika och ett par gula skor att ha till svarta leggings, tycker det är så fint. Någon som har några tips på en gullig gul tunika?



Tillbaka till TVn....

Kram

Blåsigt - Tips mot sötsug någon??

Halloj!

Hemma från stan....hua vad det blåser, känns som höst. Hoppas inte sommaren blir såhär nu, vill ha mer värme ju!!
Blev ej mkt shopping idag, ett linne på MQ, de började sin rea idag så fick linnet för 75kr, helt ok.
Imorgon blir det dock mer shoppat i Ullared, ska dock försöka hålla igen för det var ej länge sedan jag var där så har rätt mycket saker. Blev en sväng till Coffeehouse by George med Anne efter att vi strosat runt lite på stan. Anne åt en grillad foccatia (som jag smakade en liten bit utav) och en kaffe latte, jag tog bara en vanlig vatten.

Snart börjar det sista avsnittet av "Frusna män söker kärlek", ett dubbelavsnitt. Hoppas de kommer sända det programmet fler gånger eftersom jag gillar det, att få se deras natur och drömma sig bort. Jajaaaaa...jag vet...ett jäklans tjat om den norrländsska naturen *l*

Var och vägde mig idag, 61,3 kg...sist visade vågen 60,4 kg så har alltså gått upp 1 kg. Inte bra men jag får skärpa mig igen. Har varit så slarvig nu och ätit en hel del skräp, typ fika å glass. Så...SKÄRPNING nu tjejen!!! Det här går inte, du är ju på god väg mot målet....58 kg. Är ju inte långt kvar, det här ska grejjas och därmed basta!!! Har ni några tips då sötsuget sätter in??

Nähe...nu ska jag njuta av "de frusna männen"!

Ha en bra kväll!

Kram

2-0 till Sverige! Shoppingtips inför Ullaredstripp---någon?

Jaha, blev ännu bättre resultat än vad jag hade tippat på igår, skoj!! GRATTIS Sverige!
Nu får vi se fram emot lördagens match emot Spanien. Vad tippar ni på i den matchen, jag tror att Spanien vinner med 3-2.

Någon som har bra shoppingtips inför en Ullaredstripp? Någon som varit där nyligen som kan rekommendera något, antingen kläder eller annat?! Blev Ullared istället för Göteborg, Anne ville hellre dit och mig spelar det ingen större roll. Jag kan åka till Göteborg en annan dag.

Idag jobbar jag hemifrån, mådde ej bra i min mage då jag vaknade. Den har strulat lite sista tiden ju. Mådde mycket bättre när jag gick på Very Low Calorie Diet, då var det inget strul alls men kan ju inte leva på det hela tiden.

Jaha, ikväll är det ännu ett avsnitt av "Frusna män söker kärleken" ;) Gillar verkligen det programmet...längtar så till norra Sverige då. Måste ta en tur dit och uppleva deras natur och alla aktiviteter man kan ägna sig åt där.

Inatt drömde jag att det brann i skogarna vid mina föräldrar. Vi kämpade och kämpade för att få bukt på branden. Var en tuff natt. Har varit så mycket snack om skogsbränder i media nu så det påverkar mina drömmar. Har ofta drömt om bränder då jag var yngre med. Tror det beror på att vår grannes hus brann ner då jag var 3-4 år, det var ett ganska stort trauma för mig. Dock klarade sig de som bodde i huset som tur var. Det var tydligen deras TV som blivit ett tekniskt fel på. tekniska prylar är inte att leka med direkt, hua.

Mår jag bra i eftermiddag blir det en tur på stan med Anne innan jag ska på träffen med min viktgrupp.
Vi ska väga oss idag med, har gått upp något kilo det vet jag...har blivit lite för mycket under de senaste två helgerna. Och på fredag ska jag ut och firas av mina vänner, sent födelsedagsfirande (2  månader försenat, vi har helt enkelt ej hunnit med. Men det är ju att vi i alla fall träffas som räknas).


Lite hundbilder för de som gillar sådant...ni andra kan bara scrolla ner ;)


En långhårg krabat


Kolla stilen ;)


Sötis


River från sin bästa sida...haha....låååånghårig och blöt *s*


Hmmm...får man vara i soffan?!


Trötta killar


Laban på västkusten

Nähe, dax att göra lite nytta kanske.

Ha en fin dag!

Kram

Vad blir resultatet i matchen mot Grekland ikväll? Gissa???

Hej hej!

Idag var det upp runt kl.6, tog det ganska lugnt med frukost och dagstidningen innan det var dax att knalla iväg till Vårdcentralen för att ta lite nya leverprover och något så trevligt som avföringsprov. Fast det sistnämnda fixade jag ju hemma innan jag gick dit *s*

Efter Vårdcentralen var jag på jobbet där vi bland annat tackade av vår förre chef, en mycket trevlig man som var lätt att ha att göra med, alltid positiv och empatisk. Men han finns kvar på jobbet i alla fall, dock ej längre som chef. Blev lite blommor till honom och så bjöds det på tårta.
Fick lite mer arbetsuppgifter idag så att jag har att göra, har varit ganska dött sista veckan. Men nu har jag fått veta lite jag ska undervisa i till hösten så ska förbereda mig på det. Skönt att få gott om tid.

Jag har också fått blommor idag, inte ofta det händer men då det händer är det trevligt. Killar kan om de vill ;)

Har hållt på och tvätta sedan kl.14....var mkt tvätt idag. En granne kom och ringde på och sa att hon haft den tiden innan men att hennes "bokningslås" var borta och inte fanns på tavlan längre, att någon tagit den utan att ha nyckel till den. Skumt! Jag hade då ej tagit den och slängt bort den för att sätta dit min iaf.
Ska snart ner i tvättstugan för att ta hand om det sista sedan blir det att sitta bänkad framför TVn hela kvällen och se fotbollsmatcherna. Ändå inget kul väder idag, blåser så man nästan blåser bort då man går ut.

Vad ska vi tippa på för resultat i matchen mot Grekland idag?!!???!!!
Jag säger 2-1 till sverige. Vad säger ni?





Fina va?

Ha en trevlig kväll framför matchen...elelr vart ni nu tillbringar den

Kram

Måndag igen.....och efterlysning av en Esprit tröja

Hej hej!

Hoppas att ni har haft en skön helg så att ni har krafter inför den nya veckan.
Själv har jag varit ute på landet och haft det hur underbart som helst.
På lördagen blev det grillning med några vänner, det var mycket trevligt. Fick träffa Wibbes tjej för första gången och hon var kanon, jätte trevlig tjej, hur lätt som helst att umgås med*glad*
På söndagen blev det sovmorgon sedan begav vi oss till lilla stugan vid sjön, där var det underbart. Hundarna fick bada en massa och leka av sig, de älskar det. Blev några sköna timmar vid sjön där jag solade och löste Sudoku *l*
Lille Laban tuggade dock i sig lite för mycket pinnar så han kräktes senare på eftermiddagen och kvällen men idag verkade han må bra igen *phu*
Vid kl.20 var vi hemma igen, då blev det att packa upp och kika lite på TV, bl.a. på fotbolls EM innan sängen pockade på min uppmärksamhet runt kl.22.30. Sov sedan till kl.5.30 då väckarklockan ringde, dock sovit gott med fläkten på hela natten. Gick bra trots att den surrar och brummar en hel del. Då jag tagit en lätt frukost begav jag mig till träningslokalen där jag var a 1 h innan jag åkte hem och tog en dusch och lite stadigare frukost, d.v.s. fiberhavregrynsgröt med solrosfrön, linfrön, kardemumma och russin samt en knäckemacka*mums*

Här komer några bilder från min underbara helg







Har även en efterlysning på en tröja från Esprit. Finns det någon som har en sådan här eller vet vart jag kan få tag i den i storlek 40 el. 42? Min svärmor tycker så bra om denna tröja men tyvärr har hennes valp tuggat sönder den uppe i nacken. :




Fredag och Nationaldag

Hej!

Igår blev det ut med vännerna från jobbet då. Vi strosade först runt i stan för att hitta en restaurang där det fanns lediga bord. Det var inte lätt nu i studenttider och helgdagstider. Vi hamnade i alla fall slutligen på "En italienare och en grek" där jag åt en vegetarisk pasta med champinjoner, parmesan, paprika, tomatsås och lök. Den var kanongod!!! De andra tog pizza.En pinsam grej hände med. Jag gick på toaletten och det var en sådan man låser genom att ta hantaget uppåt. men det var tydligen något glapp i dörren så då jag satt där kom en kille in. Han reagerade lite sent men var sedan snabbt ute och bad om ursäkt. Hehe.....pinsamt värre!! Men men, han fick väl något att ha roligt åt i alla fall så det bjöd jag på.  Runt 22.30 begav vi oss mot "Club 90 000" där vi stannade någon timma. Kändes ej som att det var något för oss, lite mycket hångel bland de äldre och dessutom ingen musik som tilltalade oss. Men vi ger det nog en chans till en annan gång *l*

Blev sängen runt kl.01 och upp vid kl.9 idag. Har tagit en lång frukost och kollat runt lite på nätet. Via StinaLee kom jag till Emelie där jag såg en riktigt läcker almanacka hon köpt från Personlig almanacka där jag genast beställde min egna almanacka för 2009 redan nu*l* Tyckte det verkade kanon, man kunde välja på så mycket. Har alltid problem då jag ska välja en ny annars. De ser ej ut som jag vill, men nu hoppas jag på att få hem en almanacka som faller mig i smaken. Nedan ser ni ett exempel på almanackan som jag hämtat från Personlig almanacka



Idag blir det en runda på golfbanan. Lär bli varmt som tusan men det får gå :) Blir bara en 9-håls runda, mer har jag ej tid med idag. För övrigt är det säsongens första runda för mig. är ingen flitig golfspelare, har ej blivit så biten. Följer mest med som en social grej då och då, vilket resulterar i att jag ej sänkt mig något*l* Jag har dessutom ett dåligt humör ibland och blir sur på mig själv då det ej går bra. Då är jag ej så "gó å tass mé" ;)

Ha en härlig Nationaldag!!
Kram

Klänning till bröllop??!! Behöver tips!

Någon som har något tips på bra affärer i GBG eller STHLM  eller någon websida där jag kan hitta en snygg klänning att ha på mig då jag ska på ett bröllop i augusti?

Tacksam för all hjälp jag kan få!

Kram

Kväll

Hej igen!

Blev en sallad till lunch sedan med pasta, kyckling, fetaost, broccoli, keso m.m. Det var mkt gott och jag blev väääääldigt mätt. Gillar maten på Kaffé Paus. För Anne blev det en Fajita, de är också kanongoda.
Mätta och belåtna begav vi oss för en snabbvisit på Ica, var bl.a. slut på toapappret ;) Inget kul att lägga pengar på men men....ett måste ju. Blev sedan en tur hemåt där jag somnade och sov mellan 15 och 17. Har sedan kollat av jobbmailen och lite annat som har med jobbet att göra.

Sitter nu och ser lite på "Nyheterna" och ska se på "EM-magasin" innan det är dags för "Frusna män söker kärlek".  Blir en hel del TV tittande.

River killen verkar ha blivit lite bättre i ögonen nu, det röda börjar lägga sig lite så vi får hålla tummarna för att han snart är bra i sina ögon. Idag är han väldigt trött efter två dagar på dagis och en maxad bushelg på Öland.



Så här trött är den lille killen

Laban är också trött efter att ha varit med husse på kundbesök i Linköping hela dagen.
Så det blir en lugn kväll för de båda vildarna, inget bus vad det verkar. De tycker väl som matte att det är grymt varmt här i lägenheten också. Då orkar man inte så mykcet mer än ta det lugnt.

Kram

Snart lunchtajm

Hej hej!

Ännu en solig dag..underbart eller vad säger ni?
Blev träning 1½h i morse sedan hem och duscha och äta lite innan jobbet.
Ska strax ta lunch, blir lunch med en vän som jobbar natt i natt så hon har ju tid att ses en sväng nu innan hon ska vila inför natten. Ska bli trevligt. Blir förmodligen en sallad för min del. Kanske att jag går och solar lite i eftermiddag sedan, skulle vara skönt.

Ikväll blir det att vara hemma med hundarna då husse ger sig ut med kunder och äter gott. Men det blir mysigt att få busa med de små liven ikväll ;) Ska även se de "frusna männen" också ;)

Nähe...dax å knalla iväg!

Kram på er!

:(

Blev ingen grillning med jobbarkompisarna. Har sovit större delen av dagen. Är såååå trött hela tiden. Vill verkligen ha den där läkartiden nu. Sover ju bort mitt liv annars känns det som.
Får hoppas på att jag kan följa med dem ut på torsdag istället.

Kikar lite på MTV nu för att ha lite tidsfördriv, var x-effect nu. Lie lustigt program, skulle aldrig ställa upp på sådana saker. Svårt att förstå varför man gör det?!
 Blir en väldigt lugn kväll känner jag.
Har en kväll ensam utan vovar och utan sambo, dock skönt då man ej mår så prima.
image95
Längtar lite tillbaka till Trysil nu*l* men sommaren är härlig den med!!
Hade aldrig åkt utför innan men nu är jag nog biten. Var helt underbart! Kul att ha något att se fram emot under vinterhalvåret också. Måste dock träna benmusklerna en del till nästa resa ;)

Har ju dock kommit igång bra med träningen så det ska säkert går bra. Imorgon blir det upp tidigt och träna igen.Blir ju som ett gift till slut. Hoppas att jag kan hålla det under sommaren med. Visst, det blir inte lika mkt gymmet då men man får i alla fall se till att ta promenader och cykelturer. Kanske en och annan löparrunda med.

Ha en fin kväll!
Kram


Phu!

Det visade inget på Rivers blodprover vilket var skönt, inga större problem med ögonen som det verkar. Om det går åt rätt håll så ska det röda vara borta på 1v, vi ska bara hålla koll så att det inte kommer någon gul eller grön vätska från ögonen.

image93
Mattes lilla älskling


Tar det ganska lugnt idag, har ej mått riktigt bra. Trött och ont i magen.
Blir att ligga och läsa och lösa lite Sudoku samt lyssna på MTV. Kanske kanske att jag orkar sitta lite på balkongen också.

Mamma var här för en stund sedan och lämnade lite blommor som hon köpt till mig på Höglunds blommor igår, så nu är det fint på balkongen. Får bara hoppas jag kommer ihåg att vattna dem, jag är lite dålig på sådant tyvärr.

Idag får River vara hos mormor och morfar efter dagis för jag ska eventuellt iväg och grilla med tjejerna från jobbet om jag mår bättre. Ska bli trevligt!

Längtar efter helgen nu, ska bli så skönt att åka ut till lantluft även denna helg. Blir att vi umgås med Mogges föräldrar på fredagskvällen och sedan är vi hundvakt åt deras två hundar då de ska iväg och fira en 60-åring. Blir grillning med några bekanta på lördagskvällen om de inte har annat inplanerat.

Nä, ska ta och vila mig lite nu!
Kram


Hemma efter Ölandstrippen

Hej!

I torsdags eftermiddag bar det av till Öland för en långhelg tillsammans med goda vänner och deras hund Alvis (Alvito). De dök upp först på fredags eftermiddagen så fredagen blev lugn för River och Laban men då Alvis gjorde entré blev det full rulle. Det uppstod även bråk mellan Avis och River där Alvis satte River på plats riktigt. River gick sedan efter honom hela helgen vart han än gick och de höll sams och lekte vilket var väldigt skönt.

Helgen har varit helt underbar med grillning, sol, bad för vovarna, promenader, god glass inne i Borgholm och dessutom har vi varit utan TV. En riktig kvalitetshelg som var mycket social. Hundarna har ju fått busa av sig rejält så de är precis slut vilket är skönt för då är de lugna ;)...i alla fall en stund.

Idag var River hos veterinären. Hans ögonvitor är illröda, någon blödning av något slag. De tog lite prover och sa att antingen beror det på helgens villda bus med Alvito eller så kan han ha en koagulationsrubbning eller att han fått i sig typ råttgift eller något. Får troligtvis resultaten imorgon.

Fick ett sådant där anfall idag med ont i magen, illamående, kallsvettning, kritvit i ansiktet och höll på att svimma. Lite jobbigt...Väntar på tid för undersökning. Idag fick jag bara papper på att jag ska ta nya prover för att kolla hur det ligger till.Hoppas dock snart att jag får tiden för undersökning så att jag kommer ytterligare ett steg i utredningen. men antar det är lite köer nu efter vårdstrejken.

Imorgon ska jag troligtvis iväg och grilla med några gamla studiekamrater tillika arbetskamrater. Ska bli trevligt. Kanske blir det lite volleyball spelande också...jag som är en sådan klippa på det *NOT*

Ikväll tar jag det lugnt och vilar mig lite. Tränade 1½ h idag på morgonen så mitt motionspass för idag är avklarat :)

image90

Alvis och River på stranden

image91
Badande vovvar

image92
Trötta efter helgens bus och stoj

Ha en fin kväll!

Kram på er

RSS 2.0