Måndag och snö och blåst*brrrrr* 20071126

Hej hej!

Idag fick jag mitt sista (?) lönebesked från röntgen, det innehöll 1367 :- *s* Alltid något!
Gillar inte snön som kommer nu, eller snarare att det blir sådan snålblåst. Snön i sig är ju väldigt vacker men det behöver inte blåsa sådär...men vad mer kan man begära, vi befinner ju oss i blåshålet Jönköping*S*

Blev lite julklappsshopping på lunchen idag, hittade i alla fall en julklapp*l* Har dock redan köpt ganska många, skönt att behöva stressa in i det sista. Köpte mig själv en mössa också, en svart med lite snöflingor och streck på av märket Everest. Helt ok och väldigt varm med fleece i.

Jaha, det gick ju bra för HV hemma mot Frölunda idag med. Härligt härligt!

image81
5-3

Natti natti gott folk!!!

Och Fredrik...jag är inte ett duuuuugg avis på dig som får en massa äcklig sol på dig ;)
Passa nu på å njut!!

Söndag morgon 20071125

Morning!
Det har gått bra för HV de två senaste matcherna. I torsdags vann vi hemma mot Skelefteå med 6-2 och igår borta mot Frölunda där vi vann med 3-2 trots att Frölunda ledde med 2-0 ett tag.

I fredags åkte jag och Mogge till Gbg och gick på julmarknaden, det var fint och mysigt. På kvällen var vi på en grekisk restaurang vid Heden. Igår var det tänkt att vi skulle ta en runda på stan men Mogge mådde ej så bra, kände sig konstig i magen etc så vi åkte hem direkt på morgonen. Lite trist men skönt att komma hem med.

Idag blir det att städa och fejja här hemma.Även lite jobbande/pluggande tror jag.

image80

6-2

image81

3-2

Ha en bra dag!

Tisdag 20071120

Hej hej!

Idag har vi i studiegruppen suttit och försökt bli mer elelr mindre klara med arbetet som ska in på måndag och har skickat över det till de gruppmedlemmar som ej befinner sig i Jönköping. En utav dem har läst det och verkade tycka att det var helt ok men hade lite ändringar och tillägg som verkade bra. Så morgondagen kommer ägnas åt de korrigeringarna. Sedan måste vi förbereda en presentation av vårt program, Röntgensjuksköterskeprogrammet 180 hp som ska presenteras för naturvetare från Skövde som vi ska hålla i på torsdag.

Efter jobbet idag var jag hos Anne och fikade samt grattade henne, hon fyllde 27 igår. Vi tog även en tur till IKEA där jag köpte lite förvaringsartiklar och ljus mm. Måste se till att få lite mer struktur på allt här i lägenheten om vi ska få plats alla fyra.Nästa projekt nu är att renovera lite vilket ska bli mycket kul för jag känner att de behövs. Kommer bli golvläggning och tapetsering ellternativt målning samt byte av lite dörrar.

Lånade ut pärlan till Annes sambo Jocke idag med då de ej fått tillbaka sin från Holmgrens där den är inlämnad. Han behöver bilen till jobbet vilket jag dock ej gör längre*s*

Gick ju bra för HV borta mot Djurgården igår, rena utklassningen.Hehe...vad säger Fredde om det (algottheeagle.blogg.se)?


2-8


Ha en fortsatt fin kväll!

Söndag....

...igen. veckorna bara springer iväg.
I helgen var vi hos svärmor och svärfar då. Det var mkt trevligt. Fick där även besök av en glad och sprallig tjej, lilla Alice 10 år. Hon busade hej villt både med hundar och folk*s* Annars var helgen väldigt lugnt. Vi var och drog upp en eka för vintern. Då skedde det ett litet missöde för Marcus som råkade halka i det iskalla vattnet, dock bara upp till knäna men det räckte nog ;) Stövlarna blev fulla med isande vatten.Förlåt att vi skrattade Marcus men det såg så roligt ut.Kvällen blev det god mat och vin och pratande.

Idag på vägen hem så hälsade vi på hos Ia, Andreas och lille William. William blir 1 år på torsdag så det blev lite utdelning av paket vilka jag tror uppskattades även om den lille killen kanske ej bryr sig så mkt ännu.

Kvällen har ägnats åt tvätt och att sitta på nätet och diskutera i min studiegrupp. Vi läser en webbaserad kurs nu så det blir inga fysiska träffar mer än i slutet av kursen i januari. Det hel flöt inte på så bra idag och vi är inte helt eniga om vad vi ska ha för problemformulering till en intervju vi ska göra via bandinspelning. Vi ska nu fundera lite var och en tills på onsdags då vi ska "ses" på nätet igen på kvällen. Hoppas verkligen vi kommit fram till något bra då för på måndagen sedan ska det hela lämnas in.

Det gick bra för HV igår vilket var skönt. Resultatet ser ni nedan.

Är det någon som testat några nya glöggsorter i år som har något att rekommendera. Jag har ej smakat de jag köpte än. Får bli till veckan kanske om tillfälle ges.

Svärmor och svärfar blev glada för Blossa x5 i alla fall och de ville gärna köpa fler sådana. Läste dock att de är beställningsvara så vi hade nog tur som bara kom över några sådär.

image75
Bra present i glöggtider! (http://www.blossa.se)

image78

4-2
God natt gott folk!


Äntligen fredag

Hej!

Har inte haft så mycket tid att skriva på sista tiden. Varit fullt upp på jobbet, jobbat 7-18 en hel del dagar och sedan har jag varit rejält trött.

Ikväll blir det att se Idol och äta något gott. Kanske även test glöggen jag köpte idag. Köpte någon sort som hetter "Amore" som var hjortronglögg och så blev det "Lucia choklad", "Dufvenkroks vitvinsglögg" samt en samling med 5 små flaskor av Blossa ´03 , ´04, ´05, ´06 och ´07. Lite kul att smaka alla de sorterna. Köpte en sådan till mina och en till Mogges föräldrar. En kul och trevlig liten present.

Igår var det dags för hockey igen då. Timrå - HV 71 men det gick inget vidare för HV. De förlorade med 3-1 borta.


3-1

Ha en trevlig helg!

Söndag 4nov

Hejsan!

Besökte ju min mormor i måndags och då vi kom dit var hon förvånansvärt pigg och pratade mycket med oss. Hon sa att läkaren sagt att hon var mycket pigg för sin ålder vilket hon på sätt och vis verkade glädja sig åt. Hon sa att hon även blev glad då vi sa att hon ju är mycket klar i huvudet. Men samtidigt vill hon ju helst av allt nog få somna in för hon har sådan reumatisk värk nu. Hon kan inte hålla i något med sina händer knappt, de är ständigt knutna och hon har mycket svårt att räta ut på dem.

I helgen har vi varit hos några bekanta i Växjö och dit kom även ett annat par från Varberg. Blev en runda på stan och sedan massa god mat ocg fika hemma. Paret från Varberg fick sova hos dem vi var hos medans jag och Mogge tog in på hotell, blev lite för trångt annars. Hotellet var väl ok, vi var ju endast där och sov så det spelar ingen större roll. Frukosten var lite tråkig men helt ok i alla fall.

Har nu börjat mitt nya jobb på skolan och det känns väl ganska bra*l* Jag delar rum med 2 andra tjejer som jag känner sedan tidigare från gamla jobbet. De kommer vara där på 50% så oftast är vi bara 2 på rummet samtidigt. Kontoret var större än vi förväntat oss så det var skönt. Vi finns på 10e våningen med utsikt över Vättern, ser Visingsö och Omberg i klart väder så det är härligt. Mycket spännande tid jag har framför mig framöver nu. Det är både glädje och lite rädsla på samma gång. Ska man klara det här med att doktorera?!Ja...vi får se vad som händer. Hoppas på att jag får bra stöttning etc då tvivlet kommer...för tvivla kommer jag göra. Det gör nog de flesta som håller på med forskning. Ibland står det liksom stilla, man kommer ingen vart och vet inte i vilka trådar man ska rycka.

I torsdags blev det 2-2 borta mot Luleå för HV och igår vann de hemma mot Brynäs med 5-1. Känns väldigt bra just nu ;)

2-2


5-1

Ha nu en skön vecka och en härlig söndagskväll!

Kram


RSS 2.0