Tjohej

Hej!

Nu har det fina vädret äntligen kommit, häääärligt. Hoppas att det får stanna ett tag också!!
Igår var jag på golfbanan hela dagen tillsammans med pappa, vi tog en semesterdag och körde två rundor på banan. Samma sak gjorde vi förra vecka, jätteskönt och bra motion. Dock spelar jag ej så bra men det kan jag ju heller inte räkna med ;o) Ska försöka spela lite mer i år än vad jag gjort innan för det är faktiskt skoj.

På lördag ska jag ta en tur till GBG med en vän. Var även där för 2 veckor sedan med en annan vän och då sov vi över. Denna gång blir det bara en dagstur men det går fint det med. Skönt att komma iväg lite, behöver det för att pigga upp mig själv lite. Tänker ju fortfarande mycket på xet vilket inte är så roligt :o(

Mitt mobiltelefon strular, kan ej ringa eller ta emot samtal mer än om jag sätter på högtalaren...annars är det helt tyst. Märkligt! Vet att den var så en annan gång för kanske 2 år sedan. Den kan även bara stänga av sig helt elelr så kan den bara avbryta ett samtal så att jag får ringa upp igen å igen å igen å....Är nog dax att köpa en ny...men det är ju en hel djungel det där. Har tittat lite på Nokia N86 8MP som tydligen kom förra veckan. Någon som vet något om denna telefon eller som har annat förslag på någon trevlig mobil. De krav jag har är bl.a. MP3, bra kamera, radio, vibrator, SMS, bluetooth, USB-filöverförings möjligheter.

Vad blir det ikväll? Själv vet jag ej riktigt vad jag ska hitta på. Städa lite kanske?! Inte mycket bra på TV vad jag kunde se...och det brukar det ju ej vara på sommaren heller. Såg dock på "Allsång på Skansen" i tisdags, tycker det är ett trevligt program om man inte har annat för sig. De lyckas ju få dit en del bra artister.
Bild lånad här

Ha en fin kväll!!!

Kram

Här igen

Hej!

Har ej orkat skriva på ett tag, mår fortfarande ej kanon tyvärr. Känner mig även grymt trött vilket är jättejobbigt. Spelar ingen roll om jag sover 2, 5, 8 eller 13 timmar så är jag lika trött i alla fall...inte särskilt skoj. Vet ej varför det är så.

Har ju fått mina nya möbler nu med, dock inget kort på dem nu som ni kan få se. Kanske lägger in det senare.

Ikväll blir det ut och springa en runda med en jobbarkompis, ska bli skönt.

Vi har haft några fina dagar nu men igår och idag har det regnat, men det behövs ju det också.

I lördags var jag med en vän på Anna-Gretas sedan blev det en runda till Harrys/Sliver men där var det inget skoj. Det bästa vara tapasen på A-Gs*mums* Trevlig personal har de oxå! På söndagen sedan var jag hemma och firade Mor en sväng, blev mat och fika och så fick hon en blomma och 4 Triss...vann dock endast 25kr :o)

Saknar fortfarande xet väldigt mycket och det är jobbigt. Har börjat dejta en annan kille som är jätte trevlig men det är svårt att veta exakt vad man känner just nu. Vi får se vad som händer. Är så jobbigt att lära känna någon ny, kunna lita på den o.s.v. Jag vill ju gärna ha hus, man och barn men det hela tar ju tid och jag vill absolut inte kasta mig in i något och sedan sitta där och känna att allt blev totalt fel.

Lite bilder på mattes älskling:Myser i soffanTiiiidig morgon då matte vaknar och lyckas fota en mycket avslappnad gos *s*


20 maj 2009...gosen 4 år!!!


Får jag öppna snart matte?


Mmmmmmm...ser smaskigt ut


Smaklökarna går på högvarv (fick bara ½a å inte chokladhjärtat i och med hundar ej ska äta vår choklad)


Åååååhhh....gott i gott


Äter med andakt...såååå försiktigt så.


Inte mkt kvar :o(


SLUT!!!

  
Tack matte, det här var mumsigt!

Kram

RSS 2.0