Lördag

Hej!

Vaknade hyffsat gald idag men sedan kom xet förbi och skulle hämta lite saker och vi pratade lite och det var inte skoj. Jag sa att jag ej vet om vi ska ta en promenad på tisdag som han ville och inte heller gå ut och äta för att han ville fira min födelsedag. Han sa då "Men vill du ej träffa x?"(x=den andra hunden) Jag undrade då varför jag ska träffa honom en gång och kanske ej mer?! Sedaa då han skulle åka stod jag och strök, han sa hej då och satte sig ner och klappade R sedan sa han hej då igen och jag sa bara hej då jag med, då kom han fram och kramade mig. Varför gör han så? Han vill ju ej något mer och han vet att jag bara vill komma över detta. Varför då göra såhär?! Då han åkt mådde jag riktigt skit och till sist gick jag ner mot stan för att inte vara hemma och må kasst. Gick omkring där nere sedan mötte jag upp en vän och hennes dotter och tog en fika/lunch. Då jag var tillbaka hemma så grät jag en massa och kröp sedan i säng och har sovit till nyss bara för att få glömma lite.

Ska strax ta en promenad med hunden sedan se på någon film eller något.

Fick ett sms av en kille jag "dejtade" lite för ca 6-7 år sedan. Han har bott utomlands ett tag och nu undrade han hur läget var. Han ville ta en fika någon dag så det gör jag nog men han är inget "pojkvänsmaterial" så mer än fika lär det ej bli.

Killen jag dejtade förra helgen verkar tycka  bra om mig. Fick sms av han att "Jag blir varm bara jag tänker på dig"..."Du är jättefin"...Men är jag redo...jag vet ej?!?!

Kram

Tvättkväll

Hej!

Ikväll är det tvättstugan som gäller för min del, lagom skoj å spännande.
Har bakat bullar nu då jag kom hem från jobbet. 10 st med bara smör och vaniljsocker emellan och 10 med russin i och smör,socker och kanel emellan. *mums* Har ont i magen nu :o)
Imorgon är det jobbet på sjukhuset som gäller, blir 3 dagar denna veckan emot normalt 2. Trevligt!


Mimmi: Ja vi får väl se vart det hela slutar. Vet ej om jag är redo för något nytt ännu ju.

Kram

Söndag eftermiddag

Hej!

Idag sov jag ett bra tag, fram till kl.10.30, men somnade å andra sidan först kl.2, vaknade 6.30 sedan av att telefonen ringde 7.50 och låg sedan och slumrade till och från. Såg på telefonen senare att det var chefen på ena jobbet som ringt. Var väl någon som var sjuk eller något särskilt som hänt så de behövde mer personal men de verkade hitta någon annan då de ej ringde igen. Efter frukosten mötte jag upp en vän då jag och River var på "morgonpromenaden". Vi lämnade sedan River hemma och begav oss ner till Waynes för lunch. Blev en kyckling/bacon paj, vatten och en latte för mig. Strosade sedan genom stan och hem. Lagar nu rotfrukter i ugnen och till det kommer det serveras fraiche med salladskrydda och en skvätt chilisås. Blir dock matlådor till veckan då jag är rätt mätt efter pajen. Ska ta det lite lugnt nu och ikväll åker jag eventuellt till gymet och tränar någon timma.

Igår träffade jag en vän och strosade runt på stan sedan lunchade vi på O´learys med hennes kille. Blev  bjuden som försenad födelsedagspresent. Var ju gulligt! Shoppade en weekendväska på stan, känner att jag behöver en sådan lagom stor väska då man åker och shoppar i Sthlm el GBG. Kabinväskan jag har är så stor och man packar alltid för mkt.
senare på eftermiddagen sedan hade jag en fikadejt som varade fram till kvällen. Pratade en massa och tog en promenad upp till Stadsparken med River. Var mycket trevligt och han ville gärna ses igen då han tyckte det var lättsamt och mysigt och att vi hade mycket gemensamt. Så än duger man på marknaden *hahaha* Men vet ej om jag är redo för mer än vänskap ännu. På kvällen blev det att se lite program på TV3 Play, såg "Diagnos okänd" och senare läste jag lite i "Luftslottet som sprängdes". Har ej mycket kvar av den nu och ska strax lägga mig och läsa lite till i den.

Lite bilder:

                       
Blomma jag fick i fredags som försenad födelsedagspresent*tack*


Kort från exet


Nya kuddar till soffan som jag fick av föräldrarna för ett tag sedan *tack*


Weekendväskan jag shoppade igår

Vad har ni hittat på i helgen?

Kram

Ååååhhhhh...

....vad underbart väder, 19 grader varmt. Har just ätit lite pytt i panna och ägg efter att ha varit ute på en 2 h lång promenad med River. Så härligt, alla är så glada. Folk hade pi-nic och grillade, massa förälskade par gick hand i han, barnen lekte och hade mycket spring i benen. Underbart att se allt detta. En och annan snygging såg man ju med ;o)

Ska strax ta och jobba lite nu. Har en del kvar att förbereda på föreläsningarna jag ska ha på tisdag. Måste hinna lägga ut materialet till studenterna innan dess också.

Någon som vill med på Tomas Ledin i Linköping 17 juli kl.17 ?! Härligt med den musiken under sommaren tycker jag. Han och så Gyllene Tider är härliga utomhuskonserter.

Ikväll blir det tvättstugan som gäller samt att fixa lite här hemma. Hinner jag ser jag nog en film också. Blir kanske även att gå till affären och handla lite också, och kanske kanske slinker det med liiite påskgodis också. ;o) Det kan man väl unna sig va?!

GLAD PÅSK önskar jag alla !!!


Bild lånad här

KRAM

Stockholm...

...here I come :o) Ikväll bär det av upp till Sthlm tillsammans med en vän. Vi ska bo hos exets bror. Blir en del shopping och strosande på stan imorgon på dagen. Kvällen kommer tillbringas på O´lerays för att se FBK-HV 71. Gick ju bra i matchen igår*jiiiihooo* Utklassning från HVs sida ;o) Lördagen blir det åter igen stan som gäller och på kvällen ville Marcus till Pizza Hut innan det blir bio, "Slumdog Millionaire". Ser fram emot att se den då den ju fått bra recensioner och ska ha ett bra slut. Söndagen blir det lunch och fika på stan sedan åker vi hem på eftermiddagen. Kommer säkert vara skönt då man stiger av tåget här i Jönköping *home sweet home* ;o) Men just nu känns det riktigt skönt att komma iväg ett par dagar.

Är helt slut nu efter allt rättande av tentor, uppgifter etc. Har varit rikitgt mycket och mer blir det framöver. En hektisk period under vårterminen. Har haft lite dålig planering på det hela känner jag men nu har jag väl lärt mig till nästa vår ;o)

Kram och trevlig helg!

RSS 2.0