Söndag 070930

Hej hej hallå!

Igår blev det vaxning av bilen och det gick helt okej.Var ute i Norrahammar och gjorde det,tog väl 1½-2h så det var inte så farligt. Skönt att få den lite skyddad inför vintern.

Efter vaxningen bar det av in till stan för att äta lite mat på Meza. Det blev kyckling med pasta, mkt gott.
Mätt och belåten begav jag mig hemåt för att ta en dusch och fixa till sig lite inför kvällen. Blev ett besök på Medi Markt på väg till Kinnarps Arena. FAnns ju hur mycket saker som helst. Hann ej kolla allt utan det blev mest datorer och TV-apparater. Behöver köpa mig en bärbar dator inför det nya jobbet. Väl uppe vid Rosenlund blev det att släppa Laban på Elmia-fältet ett tag så att han kunde springa av sig för sedan fick han sitta i bilen då hockeymatchen var.HV spelade mot Djurgården och det var ingen rolig match alls att titta på. Matchen slutade 4-4 efter 5 minuters förlängning.Bättre än att förlora i alla fall. EFter matchen bar det av till MAX Jordbrorondellen för ett MAX mål och lite socialt tjöt.


4-4

Idag blev det upp och hoppa vid kl.8 för att plugga på högskolebiblioteket ett tag. Ska fortsätta plugga lite hemma nu och så har jag tänkt laga lite matlådor smat fixa till bilen invändigt. Får se hur mycket man hinner med. Vill gärna få en skön kväll framför en film eller TVn en stund också.





Fredag

Hej!

Då var det fredag och vi har en helg att se fram emot (om vi inte ska jobba i helgen då vill säga). Jag är i alla fall en av de lyckliga som är ledig i helgen. Kommer att bli en ganska lugn helg för jag har varit hemma från jobbat ons-fre nu p.g.a. väldigt ont i magen. Var hos läkaren i onsdags och fick magsårsmedicin som jag ska ta dubbel dos utav 1 vecka nu sedan enkel dos under 2 veckor så får vi hoppas att det hjälper. Annars blir det gastroskopi för att se om det är några sår i magsäcken eller tolvfingertarmen. Har gjort gastroskopi 2 ggr innan så jag är inte så nervös för om det ska bli det eller ej. Ingen trevlig undersökning men det går, allt går om bara viljan och motivationen finns där.

HV vann igår igen borta mot Skellefteå. Känns bra ;)

2-1

Vi får se hur det går hemma på lördag mot DIF. Förhoppningsvis blir det vinst då med ;)
Tänkte se den matchen live, några bekanta som hade lediga platser och det tackar man inte nej till.

Ikväll ska jag försöka tvätta min lilla bil, den har stått under ett trädd och blivit alldeles klibbig, usch. Men finns det inga andra platser att ställa bilen på så har man inte mycket till val. Hade tänkt försöka vaxa den imorgon med så att den håller sig lite fräsch. Den är ju röd och de kräver ju lite underhåll för att int blir matta och rosa till färgen till slut. Resten av fredagskvällen blir det något gott att äta samt en film tror jag. Ser förmodligen Idol 2007 vid kl.20 med.
"Pärlan"

Ska även försöka hinna med att ta en härlig skogspromenad med River och Laban under morgondagen innan hockeyn. Söndagen, iaf förmiddagen, kommer ägnas åt plugg tillsammans med en av personerna i min studiegrupp.


"Hulliganerna"

Avslutningsvis några vackra bilder att njuta av såhär frampå höstkanten....



SPSS för hela slanten

Hej hej!

Idag har jag suttit med SPSS hela dagen och försökt läsa igenom boken "SPSS steg för steg" vilket gav lite mer kött på benen men inte så mkt som jag skulle vilja. Men jag är ju sådan som vill förstå och veta allt in i minsta detalj annars är jag inte nöjd. Lite utav en Typ A människa med höga krav på mig själv. Spelar ingen roll hur mkt någon annan påtalar att det man gjort är bra, jag är ändå aldrig helt nöjd..eller jo kanske ibland då ;)

Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig lite för kvällens aktiviteter. Ska även fotas för doktorandbroschyren så då vill man ju se representativ ut, haha.Blir även en liten runda med lille River, inte så kul i spöregnet men det får gå det med. Blir ju dock en härlig luft ute då det regnat, friskt och skönt.

Imorgon är det jobb igen som vanligt, detsamma gäller torsdag och fredag. Då blir det inte mkt "SPSS:ande", orkar man knappt med då man varit på jobbet hela dagen.



Mitt liv just nu

Kram på er

Resultat HV 71 - Frölunda HC

Jaha det blev bättre än vad jag tippat i matchen, 6-5 är ju inte illa. Såg ju lite mörkt ut för HV ett tag men till sist blev det vinst i alla fall och det är gött!

Har suttit och kämpat med SPSS (statistikprogrammet) nu ikväll.Usch..jag spyr snart på det. Men det löser väl sig till slut hoppas jag. Blev inte lättare att koncentrera sig då man hade en gnällande Laban vid sin sida hel tiden heller. Han är lite för "hussig" tyvärr vilket gör att han blir aningens jobbig.

Ska nog strax ta och krypa ner i sängen nu och vakna upp pigg och glad imorgon för ännu en dag med SPSS!!
Blir att sitta med det ett tag då och sedan ska jag till skolan och fotas samt på lite social aktivitet med doktorandgänget, ska bli trevligt.


6-5 :)
God Natt!


Måndag

Hej hej gott folk!

Idag är jag ledig efter att ha haft helgjobb på schemat. Dagen kommer ägnas åt att tvätta (hade ej så många rena strumpor kvar så det var dax nu) sedan blir det att plugga lite. Ikväll ska jag vara hundvakt åt Laban då husse ska på hockey, själv får jag nöja mig med att se matchen på TV. Det är HV 71 - Frölunda HC och jag tippar 3-2 i den matchen. Vad tippar ni?



Laban endast några veckor gammal

image8


En något större Laban tillsammans med polaren River


Nähe -----> tvättstugan och studierna

Ha en bra dag!

Söndag

Jaha då var det söndag. Skulle egentligen ha jobbat idag men har legat i sängen fram till 16.30,trist. Haft så ont i magen, mått illa, frusit och haft en allmän sjukdomskänsla i kroppen. Inte kul alls. jag som jobbade sista helgen på "gamla" jobbet idag. Hade fixat med lite gott till de andra men det blev inget med det. Igår var de gulliga emot mig och hade köpt lite gott fika och så som tack för sista jobbarhelgen tillsammans.

Hr mest sovit hela dagen, lyckats läsa klart Sandra Gregorys bok "Glöm att ni har en dotter" samt hunnit påbörja Karin Alvtegens "Skam". Den förstnämnda boken handlar om Sandra själv som suttit i fängelse i bl.a. Thailand i flera år efter att ha smugglat en liten mängd narkotika. Detta för att kunna få pengar till en resa hem då hon hade hemlängtan samt var rejält sjuk. Istället hamnade hon i fängelse och fick sitta där under många år.En bok som jag rekommenderar till dne som är en bokmal.Vad det gäller "Skam" får jag återkomma med en ev rekommendation.



Ikväll blir det TV-soffan som gäller.Ska se på Top model Sthlm och på mammorna som söker nya partners på TV 3 och sedan blir det kanske att jag kikar på filmen efter det också. Lite slötittande sådär i största allmänhet. Har inte så mycket till matlust så vet ej vad det kan bli för kvällsmat. Har bara lyckats trycka i mig havregrynsgröt och någon macka idag.

Blir ut och rasta lille doggien med så att han kommer ut en liten sväng till innan det är dax för sängen. Vi har redan varit ute två korta rundor idag. Blir ju så då man har hund, även om man är sjuk måste man masa sig upp och gå ut med dem.

image5


Charmtrollet




RSS 2.0