Måndag och lika grått å trist som i lördags

Hej hej!

Är ledig mån-ons nu innan nya jobbet sätter igång.
Skuttade upp vid 7.15 idag för att ta en runda med River sedan blev det lite ärenden med en kompis. Var barnvakt åt hennes 9 månader gamla dotter en stund då hon var hos optikern. Sedan var vi på IKEA och kikade och tog en fika för att sedan ta en runda på Solåscenter. Blev inhandlande av lite smått och gott, bl.a. lite tvål, hårspray och mascara samt present till Mogges gudson som fyller 1 år den 22 nov.

Imorgon blir det att plugga samt att hälsa på mormor en sväng. Hoppas att hon mår bra och är på bra humör. Hon är 93 år och vill helst av allt bara somna in, tycker att hon har gjort sitt här i livet och jag kan förstå henne. Hon sitter eller ligger mest i sin lägenhet och kommer inte ut på något p.g.a. att hon är så pass dålig i kroppen.

Har beställt ny tid för lilla pärlan nu så nästa vecka ska hon in på verkstaden igen.Då blir man ännu fattigare, bil är inte någon bra ägodel alla gånger. Men ändå skönt att ha*l*

Gick bra för HV idag med efter många mål.


6-5
                                                                                                    
Härligt det går så bra för dem. De var ju så nära ett SM-Guld förra säsongen så de är värda ett i år.

Kram och god natt!


Lördag å grått å trist

Hejsan!

Idag skymtar ingen sol alls, tråkigt, men så är det ju då och då under hösten. Bara att gilla läget.
Känner mig dock pigg och glad i alla fall. Somnade i soffan framför Idol igår så såg ej ens första låten vad jag kan minnas. Har sedan legat i sängen fram till kl.11 idag. vet ej riktigt vad det var med mig, trött var jag i alla fall.
Var dock ute med River vid kl.7.30 då han kom och ville ha upp mig.

Dagen idag har annars varit ganska lugnt. Har tittat lite på frågorna till nästa uppgift i kursen jag läser. Men har inte orkat engagera mig något djupare i dem. Blev en långpromenad som tog nästan 1½ h med River i stället och snart ska jag ta mig en varm dusch för blev lite frusen. Ikväll blir det ut med några tjejer från röntgen vilket ska bli mycket trevligt. Så River får mysa själv med husse och Laban.

Just nu spelar HV borta mot Södertälje och det står 1-0 till HV i andra perioden. Hoppas Liv håller nollan .
Såg att J-Södra vann sin viktiga match mot Sirius med 4-1 också vilket känns mkt skönt. Vi hoppas på att det är Jönköpings dag i sporten idag så att HV vinner med.

HV-MoDo matchen i torsdags slutade ju bra i alla fall.




3-2
   







Torsdag och en dag kvar på jobbet

Hejsan!

Nu känns det lite jobbigt då jag bara är kvar på jobbet imorgon med innan tjänstledigheten. Samtidigt ska det bli mkt spännande att prova på något annat. Men jag kommer sakna alla góa artbetkamrater.
På lördag ska några av mina jobbarkompisar ta med mig ut och äta lite och kanske ut och festa lite med då det var länge sedan.

Helgen i övrigt kommer nog ägnas åt att umgås med familjen och även lite pluggande. Ska försöka komma ut på på lite härliga promenader också. Måste verkligen komma igång med att röra mer på mig nu så man blir lite piggare och förhoppningsvis får lite mindre värkt i kroppen.

Ska se lite på TV nu, blir lite "Du är vad du äter" och ev "Efterlyst" sedan måste jag krypa ner så jag orkar upp runt kl.5.

Ska bli spännade att se hur matchen HV-MoDo slutar. Det står just nu 1-0 i andra perioden.

Kram/Linda

Tisdag - lugn kväll

Hej hej!

Idag har det varit mycket information på introduktionen för nyanställda på skolan. Sedan var det föreläsning på nya kursen. Så jag är rätt seg i huvudet. Har inte gjort så mycket ikväll, gått igenom lite mail på jobbmailen, sorterat lite papper etc. Nu äter jag lite och ser på "Sjukhuset" sedan blir det "Grannfejden" tror jag och en sväng med River innan sängdax.

Gick inget bra för HV igår....men det är bara att komma igen till nästa match på torsdag mot MoDo.


5-2  :(

Ha en fortsatt fin kväll!

Måndag igen

Hej hej!

Jaha, måndag igen då och den har ju förflutit bra. Var ganska lugnt på jobbet, placerades på akutlabet på morgonen och blev kvar där hela dagen och det var trevligt. De flesta patienter är ju snälla och trevliga tack och lov. Det gör en på bra humör.

Efter jobbet blev det att åka till Holmgrens och hämta Mogges bil sedan en tur till hunddagiset i Norrahammar för att hämta "vildarna". Blev sedan en fika på Wasa Påtår, jag tog en smarrig kladdkaka....onyttigt värre.

Har sedan kikat på TV, "Sjukhuset" på 3an...yrkesskadad som man är. Och nu står "Från koja till slott" på här samtidigt som jag surfar runt lite. Har kolla på resultatet i hockeyn och just nu står det 2-1 i matchen FBK-HV 71. Kom igen nu HV, detta fixar ni!!Hejja hejja!!!

Fick en glad överraskning då jag kollade på sidan för den kursen jag läser. Hade fått meddelande från lärarna angående den uppgift jag lämnade in för ca 2 v sedan. "Hej Linda! Du är godkänd och har fått betyget A i 1:a uppgiften i statistik (mycket bra jobbat!!) Kommentar:- Mer optimalt att använda % i Tabell 6, annars utmärkt genomfört.Mvh Jan och Anders " Känns så gött i och med att man slitit en hel del med det där. Nu kan jag leva på det några dagar. Fick nya uppgifter att  bita i nu också, känns tufft men lite mindre tungt nu då jag fick högsta betyg på det första arbetet i denna delkurs.

Imorgon blir det skolan hela dagen med introduktion för nyanställda samt en ny kurs som börjar. Spännande.

Kram

Jaha då var det söndag kväll igen

Hejsan!

Då är helgen snart slut igen, det går alltid så fort. Man hinner inte med allt ju.

Igår var jag på Oleray´s och såg HV71-FBK och vi vann ju så klart....utklassning blev det....eller ja kanske inte. HV kanske egentligen inte var det bästa laget i matchen i det stora hela men vann gjorde vi i alla fall. Passade på att äta under matchen med, blev Ray´s hot chili burger, gott.

Innan matchen hade vi varit med vovarna ute på några fält i Norrahammar så att de fick springa av sig ordentligt. Sedan fick "mormor och morfar" vara hundvakt. Efter att vi hämtat hem hundarna blev det att se film och ta det lugnt, skönt. Natten har varit mindre lugn då Laban varit lite orolig och väckt oss ett antal gånger. Vet ej vad det var med honom riktigt. Så idag känner man sig lite seg. Har inte gjort så mkt. Var en sväng på Media Markt och Nybergs bil samt kikat på lite lägenhetsvisningar här i stan.

Ska ta det lite lugnt nu och kolla lite på TV program jag spelat in under veckan och ej hunnit se ännu.

Ha en skön söndagskväll!


3-0

Kram

Fredag och ledig dag igen - inte fel

Hej!

Idag har jag varit ledig. Klev dock upp 7.30 för att gå ut med River samt ta en lugn frukost och så hann jag skriva klart det sista på uppgiften som ska vara inne senast måndag (Blir bara att läsa igenom det hela en sista gång och hoppas på att man ej hittar för många fel.) Sedan vid kl.10 kom Ankie och hennes lilla dotter Tyra och hämtade mig för en tur till a6. Blev lite klädinköp samt en almanacka för nästa år. Behöver ha en ny nu för planeringen på nya jobbet. Lunch blev det också på Soya Express, de har buffé på fredagarna för 65:- och den tycker jag är väldigt god. Man blir dock lite för mätt. Efter detta blev det även en tur till Eurostop och Sjökvists skordär Ankie efter mycket letande hittade sig ett par vinterskor.

Väl hemma så har jag fixat och donat lite och varit ute med River en runda samt hunnit med att handla lite på Ica Supermarket. Så nu är det mesta ordnat för att ta helg. Ikväll blir det middag med familjen samt kikande på Idol.

Hämtade bilen i onsdags kväll sedan. Jag hade påpekat då jag ringde och bokade tiden (och även då jag lämnade in bilen) att länkarmslagringarna var slitna och behövdes bytas...men hade de gjort det?! Nääää...det stod bara "Koll länkarmslagringar främre bak (slitna)" i protokollet sedan så nu får jag lämna in den igen. De sa då jag ringde att de ej har dessa saker hemma. Men det kunde de ju sagt då jag bokade tiden då*Suck* Kalaset nu gick på 1680:-, det var mellanservice samt byte av olja och kylarvätska. Kylaren behövde tåla lite kallare temperatur, innan tror jag bara den klarade -19 och det är lite för lite om man vill att den ska hålla*S* Att fixa länkarmslagringarna sedan skulle gå på närmare 3 000:-, trista pengar. Kostar att ha bil tyvärr.....sparbössa med hål i.

Imorgon ska jag och se HV-FBK matchen på Oleray´s förmodligen. Har inte fått tag i några biljetter till matchen tyvärr. Hade varit trevligt annars.

Ha en fin kväll och en trevlig helg!


Onsdag och ledig från jobbet

Hej!

Idag är jag ledig från jobbet. Var dock uppe redan vid kl.6. Åt frukost och var ute med River sedan var jag på verkstaden och lämnade in bilen. Hemma vid 7.30 igen och då sov jag 2½ h till, det var skönt. Blev sedan att göra sig i ordning för att ta en lunch med mamma på China Palace samt hämta linser och den nya magmedcinen.Blev ett kallas på 800 kr, dyrt med linser och medicin, hua. Och så undrar jag ju vad bilen kommer att kosta. De har fortfarande inte ringt från verkstaden och klockan är 16.30 så förmodar att jag inte får bilen idag. Tänker ej ringa och tjata heller, klarar mig utan den imorgon.

I eftermiddag har jag pluggat och känner mig ganska nöjd över det jag åstadkommit. Skönt det. Nu gäller det mest att renskriva det på datorn å så. Ska strax fixa med det sedan blir det en lugn kväll.

Igår var jag på Oleary´s och kollade MoDo-HV då. Matchen slutade till sist 3-4 vilket känns kanon :)
Jag säger bara HååååVeeeeee Blåååååå!


3-4

-------> pluggandet igen

Måndag och ny arbetsvecka

Hej hej!

Då var det måndag igen då.Är lite seg efter nattjobbet å så men det gick ändå bra att jobba idag, gick hem 15.30.
Har sedan grejat med min nya bärbara dator och om ett tag ska jag gå och ta en fika med Mogge. Sedan blir det TV ikväll och sängen tidigt (jaja...det vet vi ju hur det brukar bli med det).

Har inte blivit bra i min mage än så hade en telefontid med läkaren nu i eftermiddag, fick en ny starkare medicin till att börja med så jag slapp gastroskopi så länge.Har gjort det 2 ggr innan och det har inte visat mer än ett hiatus bråck och lite irritation i magsäcken men inga större sår eller liknande.

Har lyckats få den trådlösa routern att fungera nu med, skönt. Och även lyckats att installera det program jag jobbar i, SPSS, med mina uppgifter i skolan. Skönt för då kan jag jobba med det om jag åker hem till föräldrarna eller liknande. Perfekt!

Imorgon är det MoDo-HV71 då. Hoppas verkligen HV vinner. Har lite fajt med en kollega som är MoDo:it.

I morgon blir det jobb med sedan är jag ledig onsdag, jobbar torsdag och ledig fredag. Skönt! Blir en hel del pluggande på onsdag. Fredagen ska jag träffa en kompis och hennes 10 månader lilla dotter,härligt. Blir så glad då jag träffar dem.

Kram

Söndag

Hej hej!

Äntligen hemma, skönt. Inatt jobbade vi till ca kl.1 sedan sov vi 2 h i sofforna i fikarummet för att sedan förflytta oss till jourrummen. Där har vi fårr sova hela natten tack och lov. Jag klev upp kl.11, skönt. Känner mig någorlunda pigg nu men visst de senaste dagarna har tagit lite på krafterna så klart.

Ska strax äta frukost och sedan blir det lite plugg så att man förhoppningsvis kan ägna kvällen åt att ta det lite lugnt. Skulle visserligen behöva städa men det får vi se hur det blir med det. Kommer ju fler dagar. Måste kunna unna sig lite lugn och ro med.

Gick bra för HV igår, hääärligt. 4-1 hemma mot Södertälje.

4-1

Ska försöka koppla min nya bärbara dator till en router idag. Får se om jag lyckas, men det tror jag nog ska gå bra. Lite teknisk är man ju i alla fall ;)

Ha en fin söndag!


Lördag

Hej hej!

Igår/natt var det ganska lugnt på jobbet, vi kunde kika lite på TV och äta i lugn och ro vilket var skönt. men efter kl.24 körde det igång lite mer och vid kl.3 då vi precis gått och lagt oss fick vi hoppa upp igen och ta hand om ett trauma. Kom i säng 5.15 och sob till 10 så jag är ganska trött i och med jag ej sovit mkt natten innan heller.
Vi jobbar ju 18.30-7 och om det är lugnt får vi sova i jourrummet 3-7. Jag hade hellre jobbat 21-7 utan att sova, hade passat mig bättre känner jag.

Idag har jag pluggat lite samt sovit 14-15.15 så lite sömn fick jag iaf*S* Får se hur det går idag, hoppas det är lika lugnt på jobbet och att vi slipper upp å jobba efter kl.3.

Jaha, HV-match idag igen hemma mot Södertälje. Stg 2-0 a andra perioden till HV såg jag.Får väl se vad det slutar på.

Kram

Fredag och jobb

Hej hej!

Usch igår gick det inget bra för HV :(

6-3

Men HV håller i alla fall ledningen i tabellen och det är skönt.

I går(natt) pluggade jag till kl.2 sedan, blir alltid så.Sedan vaknade jag 6.30 och gick upp och pluggade fram till 13 då det var dax att sova en stund inför jobbet. Så nu har jag vaknat och ätit lite kräm och mackor. Ska till Ica en sväng och inhandla lite mat till kvällen med.

Lyckas inte lösa SPSS uppgifterna jag har på ett bra sätt, så svååååra. Jag jämför olika analysmetoder men hittar ingen som lämpar sig helt och fullt till vissa av uppgifterna. It drives me craaaaaazy. Blir stressad av det där.

Får önska alla fredagsfirare en trevlig helg, skoj för er att vara lediga ;)

Kram



Torsdag

Hej hej!

Idag har vi haft utbildning med jobbet så jag är lite seg. Skulle behöva plugga men funderar på om man ska hoppa i säng tidigt idag så man kan gå upp vid kl.6-7 och sätta igång med pluggandet då. Är ju ledig fram till kvällen.Så funderar på om jag ska se "Bonde"-avsnittet jag spelade in igår.

Idag är det HV-match igen, borta mot Linköping. Tror matchen slutar 2-3.

Packat och Klart ikväll kl.21 skulle bl.a. ha med ett reportage från Dubai ikväll.Ska spela in det så att jag och Mogge kan se det sedan. Vi var ju där förra året i november. Var mkt att se och vi åker gärna dit igen. Var där en vecka och man hinner inte alls med mykcet. Nästa gång tänkte vi bo på "Burj El Arab" *S*....eller kanske inte. Lite dyrt med runt
10 000:-/natt, men det skulle vara en upplevelse. Vi för se om man är beredd att lägga de pengarna på det då vi väl åker dit igen.

Försöker få tag i biljetter till HV-FBK 20/10 i Kinnarps Arena. Ingen som har några sittplatser över?!

Nähe, nu är det dax för lite kvällsmat och sedan får jag se om det blir något pluggande eller ej.

Ha en fin kväll!

Kramelikram



Ett kort litet meddelande...

...innan sänggåendet.

Yes yes yes......resultatet blev bättre än det jag tippat.


4-0


Känns inte helt fel att somna med denna vetskap.

Natti natti....imon blir det ---> jobbet.Skönt!


Tisdag och fortfarande sjuk :(

Hej!

Idag är sista dagen jag är hemma från jobbet, börjar känna mig piggare nu men har hostat hela natten.

Imorgon ska vi träffas i min studiegrupp och fixa lite med uppgiften som ska vara inne 22/10. Den är klurig så det lär ta lite tid att fixa med den...tid som jag just nu egentligen inte känner att jag har. Men det är trevligt att träffa de andra lite och slå våra kloka (??!) huvuden ihop.

Beställde tid för en "mellan service" för lilla KAn idag. De trodde kalaset skulle gå på runt 1 300:- om de inte hittar något särskilt som ska åtgärdas. Hoppas den är i skapligt skick min lilla pärla*l* Det som behöver bytas är länkarmslagringar och så måste frostskyddet i kylaren fixas till. Just nu klarar den -20 grader men den bör klara en lägre temperatur än så. Man vill ju inte att den ska frysa sönder i vinter, då blir det inget kul alls.

Idag är det dags för hockey igen då. HV möter Luleå hemma i Kinnarps Arena. Vad tippar ni? Jag lägger min gissning på 2-1.

2-1 ?

Igår var lille River på dagis för första gången på ett bra tag. Han har ju fått vara hemma och vila sig efter sin andra omgång av kennelhosta. Han blev glad då han kom till dagis och igår kväll var han trött men då kom Laban hit så då blev det ännu mer bus.Nu ligger han här och sover den lille plutten, på en av favvoplatserna..mattes ryggsäck.

Nä nu ska jag vila lite.

Ha en fin dag!

Söndag

Hej!

Då var det söndag...och jag är fortfarande inte pigg, tempen låg på 38 grader då jag tog den tidigare idag. Vill inte ha mer feber nu.

Blir så trött av allt våld man hör om varje dag nu. Hurdant har vårt samhälle blivit egentligen. Nu hade 16-åringen som misshandlades i Sthlm igår tydligen avlidit. Jag personligen kan inte förstå hur man kan slå och sparka på någon som redan ligger ner. Jag skulle aldrig kunna slå någon över huvud taget, i så fall måste det verkligen vara i självförsvar där jag inte ser någon annan utväg än att slå och sparka. Jag blir så ledsen då jag hör om all sån här skit.

Har tagit det ganska lugnt idag med. Blev att kika på lite lägenhetsvisningar här runtomkring där jag bor. Sedan har jag även hunnit med att vara en stund i skogen för att låta hundarna få springa av sig och innan jag åkte hem tog jag en fika på More Coffé här i stan.Det blev en kopp te "persika/passion" och en morotskaka. Har även lämnat in den uppgift som ska vara inne imorgon i den kurs jag läser nu. Det är skönt att ha lämnat den. men nu måste jag snart sätta igång med nästa och den verkade bra mkt knivigare*pust*, tyckte det räckte med den jag gjort nu. Nästa deadline är 22/11 och det känns som för lite tid då jag ska jobba i stort sett 9 dagar i sträck nu. men på något sätt ska jag väl lyckas med det också. Som beknat brukar allt gå bara man vill och ger sig tusan på att det ska fixa sig.

Nu ikväll blir det en kopp te och tända ljus framför TVn tillsammans med plutten River. Skönt och mysigt!
Så får man se om det blir jobb eller att vara hemma och vila imorgon. Jag tar en dag i sänder nu, det är det bästa.

Ha en härlig söndagskväll därute!
/Linda

Lördag

Hej hej!

Idag har det blivit lite plugg och så såg jag Wallanderfilmen jag hyrde igår.
Har även blivit lite promenad med River och ikväll har jag och Mogge sett på TV samt filmen "Borat" som vi hyrde på vår lilla promenad ikväll.

Är rätt trött nu så orkar ej skriva så mkt.
Imorgon blir det förmodligen lite plugg och kanske städning vilket är välbehövligt. Ska träffa Mogge och Laban också. Ev. åka och kika på lite lägenhetsvisningar för skoj skull.

HV vann idag...härlig!!!! HV blååååååå! Me like!!!!


4-5

Nähe ----> sängen med herrsällskap, dock bara i form av en busig liten River ;)

Feber och sinuit på G?!

Hej gott folk!

Det gick okej att jobba igår, jobbade 14.30-21 och det var hyfsat lugnt. Idag är jag dock hemma igen, fortfarande feber och misstänker att det är en sinuit på G, inte skoj. Tar kortisonnässpray och hoppas att det ska hjälpa så jag slipper antibiotika. Blir att vila mesta delen av dagen, har hyrt en film "Wallander - Täckmanteln" som jag hoppas att jag inte har sett. Kommer inte ihåg vilka filmer jag ser ibland, jobbigt då man kommer hem med en och inser så fort den har börjat att man ju redan sett den.

Måste även göra klart ett inlämningsarbete till skolan idag eller under helgen för det ska vara inne på måndag.

Gick ju bra för HV mot Timrå igår, härligt! Hur går det då borta mot Brynäs imorgon? Jag tippar på att HV vinner med 4-3.

 2-1

Ikväll blir det att se Idolfinalen och så ska jag försöka orka laga något gott, blir nog kycklinggryta. Och kanske något gott efter.

Ha en fin dag och en trevlig helg!!

Fortfarande sjuk

Hej hej!
Mår inget vidare idag heller, trött, ont i kroppen, näsan rinner och 39 graders feber. Har dock proppat i mig Alvedon så ska till jobbet å jobba idag i alla fall.
Tar det lite lugnt nu på förmiddagen så jag är någorlunda fit-for-fight sedan.

På lördag är det valpträff för Laban och hans kull, ska bli kul att se alla. Tror att Laban kommer vara den mest ouppfostrade av dem alla*S* Han drar ju så väldigt mycket, men vi har köpt en sele till honom som han än så länge går fint i sa husse.

Nähe...mot soffan med en bok och vila!

Heja HV ikväll!!!

Onsdag - sjuk *suck*

Hej!
Vaknade med värk i hela kroppen, feber och halsont idag så det fick bli att vara hemma. Tog dock en semesterdag och imorgon blir det jobb hur än jag mår, bara att bita ihop. Idag blir det vila och Alvedon som gäller.

Hur går det i matchen imorgon, HV-Timrå? Jag tippar på 3-2.

Orkar tyvärr ej skriva mer nu.*attjo*

Tisdag - längtar till helgen

Hej!
Idag längtra jag efter helgen. Har fått så ont i halsen, har feber och värk i kroppen så nu har nog förkylningen verkligen brutit ut. Men nu har jag varken tid, lust eller råd att vara hemma från jobbet igen. Känns dessutom väldigt pinsamt. Så vi håller tummarna för att jag inte blir sämre. Har sovmorgon på torsdag så får vila ut då innan jag börjar jobba, men imon är det upp som vanligt.

Kvällen blir vädligt lugn framför TVn.

Gick inget bra för HV borta mot Mora IK igår. 3-2 till Kora då det bara återstod 18 sekunder av matchen.

2-3

RSS 2.0