Jag blir snart....

....tokig. Saknar xet så grymt mkt....Gråter massor och vet inte vart jag ska ta vägen. Varför får man ALDRIG vara glad och lycklig. Är det såhär livet ska vara....jobba, plugga, äta, sova....inte särskilt skoj. Vad gör man allt för.....bara för att en dag dö?! Vill inte ha det så...vill få vara glad och lycklig.

Kram


VIlken dag är det idag?!?

Jag är lite dagvild just nu eftersom jag var "ledig" i fredags och sedan jobbade på sjukhuset igår fram till ca kl.18.45. Var en helt ok dag fram till kl.14 då det kom lite trauman etc så då blev det en hel del att göra fram till jag skulle gå. Men vi lämnade ej över så mycket till natten i alla fall så hoppas att de fick det ganska lugnt.

Promenerade till jobbet igår, var mycket skönt. Hem fick jag skjuts av föräldrarna då de samtidigt körde in mini lille vovve till mig :) Kvällen blev lugn, kikade på "Här är ditt liv" med Oldsberg som hade Persbrandt som gäst. Det var faktiskt riktigt bra tycker jag.

Idag tog jag lite sovmorgon fram till ca 7.30. Började dagen med att ta en promenad på ca 1h. Gick bl.a. längs med Vättern och oj vad det blåste, vågorna letade sig t.o.m. upp på gångvägen :) Trodde inte det skulle bli en långpromenad för då jag vaknade runt kl.6 idag så åskade, spöregnade och blåste det för fullt, inte alls trevligt.
Har sedan suttit och jobbat och pluggat lite samt ätit lite mat. Ska plugga en stund till innan det blir dax för nästa paus då jag nog tittar på något avsnitt av alla TV-program jag missat nu för att jag ej har tid att se dem på ordinarie sändningstid.

Kram


Fredag....

.....och jag är ledig för jag har tagit på mig att jobba på sjukhuset imorgon. Började dagen med att kliva upp strax före kl.8. Åt min obligatoriska ;) havregrynsgröt med russin, kanel och mjölk sedan blev det att sätta igång att plugga. Efter några timmars plugg bar det av till Ica MAXI med en vän för att shoppa lite. De hade billig kycklingfilé för medlemmar, 29,95:- för 900g, max 2 per hushåll, så det slog jag till på. Blev även lite mjölk, yoghurt, frukt (ananas, banan, hallon och vindruvor) och så unnade jag mig ett chokladwienerbröd som jag ska ta ikväll då jag promenerat.

Blir lite plugg igen nu efter att ha ätit orientaliskacurrysoppa med nudlar. Blir plugg kombinerat med tvättstugan sedan kl.18 pausar jag med promenad och så kanske jag lägger pluggandet åt sidan för dagen och ser någon film.

Igår unnade jag mig att gå på bio, såg nya Beckfilmen och den var väl ok...varken mer eller mindre.

Har grymt ont i nacken å upp i huvudet så ska bli jätteskönt med en promenad sedan ikväll. Det behöver jag. Försöker hålla igång en del nu, behövs då jag jobbar å pluggar så mkt. Har lyckast tappa ca 3 kg med så jag är nöjd...men det är lite kvar tills jag når mitt mål...ca 8-10kg.

Trevlig Helg!!!

Kram


Trött...

....är vad jag är. Just nu jobbar jag 100% (vilket i verkligheten är mer än 100 då jag får sitta en del hemma och förbereda föreläsningar med) + att jag pluggar 50%. Så har jag ju det fram till sista september då det "bara" blir 110%. Jag är helt slut och uppstressad.

Känns även som att jag håller på att bli sjuk, det har jag ej allst tid med. Fryser, ont i kroppen och känner mig konstig i kroppen och tungandad (känns som att jag står i en vaaaarm dusch å andas in massa ånga ungefär.

På lördag ska jag spela min allra första golftävling det ska bli spännande att se hur det går...förmodligen inte alls bra*haha* Men kul att få spela tillsammans med pappa!

Kram


RSS 2.0