Ingen shopping idag ;)

Hej!

Idag har det varit lugnt på shoppingfronten ;) Jag sov till kl.13.30, var så trött. Sedan har jag mest legat på ballkongen och solat och läst. Tvättar lite också.
Är grymt varmt vart man än befinner sig nu, så jag låg på ballkongen blev jag så varm i ansiktet där solbrillorna var att det bara rann svett....ofräscht men vad ska man göra. Har just tagit en dusch men är lika varm nu i alla fall. Jaja, det är ju sol och varmt det får vi vara glada över.

Vad har ni hittat på idag?

Igår såg jag och Anne "Irene Huss - Eldsdansen". Den var helt ok.Nu har jag bara en film kvar att se i den serien och det är "Guldkalven" som kommer ut i mitten av september.

Sitter just nu och äter vattenmelon och då å då tar jag en tur ner i tvättstugan.
Vattenmelon är riktigt riktigt gott i värmen och en bra påfyllning av vätska. Gillar ni vattenmelon? Jag har ej gjort det innan men nu har jag börjat uppskatta det. helst ska den vara riktigt röd i fruktköttet. Den jag har nu är lite blek.

Ni dricker väl mkt nu i hettan?!

                         


Kram

Ännu mera shopping ;)

Hej!

Har varit i Gällstad på bl.a. Lager 157 idag tillsammans med Anne. Vi tog även en tur till Knalleland i Borås samt till H&M Rowells fyndlager. På det sistnämnda hittade vi dock inget alls.

Det som inhandlades var följande:

    

Linnen 25:-/st och mysbyxor 100:- på Lager 157
Köpte även 2 par grå långa leggings för 50:-/st samt 2 par längre svarta linnen för 30:-/st



Tubtoppar från Gina Tricot vid Knalleland 49:-/st  Rea

    

Jeansjacka KappAhl Knalleland 98,50:- Rea
Passar perfekt till jeansen jag visade igår som jag köpte i Sthlm, precsi samma färg. Blir fint med en svart skjorta och den rosa scarfsen jag köpte i Sthlm.

Ikväll kommer Anne hit. Vi ska laga lite mat och se film. Jag hyrde tre filmer på Hemmakväll igår. Det blev dessa:



Hoppas att ni har haft en bra dag i solen!

Kram

Back on track - Shopping i Sthlm....vad tycks om inköpen???

     Hej hej!

Nu är jag tillbaka efter ett litet uppehåll.
Har hunnit med att besöka Kolmården, Helsingör , Karlsborg-Töreboda och Sthlm sedan sist.

Tänkte jag kan visa lite bilder....så håll till godo gott folk :



Vi började vår dag på Kolmården med att åka linbana. Denna stannade precis då vi hade jättefin utsikt och vi tänkte att det var ju snällt. Sedan insåg man att alla gondoler (som de kallas) måste stå stilla så det var ju ej pga utsikten som den stannade. Där satt vi ett tag utan att ha en aning om vad som hände...fick sedan reda på att det var pga att en gondol satts på fel som det blev stopp.


Så här fin var utsikten (inte bästa bilden men vackert var det)


Här är några av de djur vi stötte på under vår promenad.

                                                                                    

Nedan följer bilder från Göta Kanal turen mellan Karlsborg och Töreboda. Vi hade verkligen tur med vädret, en helt underbar dag. Bilder från hotellet och middagen innan kanalturen finns också med.

                                                                                                                             

Och nu kommer bilder från Sthlm...dvs mest shopping ;)



Blickar ut över Riddarfjärden på väg till shoppingturen



Svalkar fötterna lite efter en promenad från Kungsholmen till Djurgården...skönt i och med att det var runt 30 grader



Trött lemur på Skansen



Apmamman med bebbe på ryggen



Hittade äntligen en klänning till bröllopet jag ska på i slutet av augusti. Vad tycker ni?
Inhandlades på NK för 1 699:- och är av märket Coast. Tjejen som var butiksbiträde hade denna klänning som sin favorit och gick och provade den lite då och då och blev alltid glad då någon kund köpte den. Själv sa hon sig ej ha råd att köpa den. Jag är mycket nöjd och den kändes väldigt bra på, trivdes kanon i den så jag slog till ;) Sjalen inhandlades dock på mindre exklusiva H&M för 99:- Tyckte den passade bra till då man ej bör ha bara axlar i kyrkan.


Leggings från Åhléns
Svarta Bleuforêt 199:-
Rosa/svart randiga Å 49:- Rea
Gråglittriga Å 79:- Rea
Gröna Å 39:- Rea
Lilarandiga  Bleuforêt 199:-



Skjorta H&M 149:- Köpte en svart likadan
Sjal  Åhléns Complement 149:-



Svart topp Åhléns Saint Tropez 199:- Rea



Lång grå tunika med tryck Gina Tricot  149:-



Tunika Gina Tricot 149:-

    

Jeans Lindex Denim handle with love Regular waits, slim fit 399:-

    

Jeansklänning Lindex  Denom handle with love 299:-



Shopping på DesignTorget



Burkar Åhléns 29:-/st Rea


Detta och lite till shoppades under min 4 dagars vistelse i huvudstaden.

På vägen upp till Sthlm stannade vi till för en lunch på Åda golfklubb. Där bevittnade vi en hole-in-one på 10e hålet av denna man. Var tvugna att ta en bild ;)



Ett stort GRATTIS!!!

Nä, nu måste jag snart krypa ner. Ska upp vid kl.7 imon! Natti natti!!!

KRAM


Onsdag eftermiddag

Hej hej!

Har sovit ute hos föräldrarna även denna natt. Var dock inne i lägenheten hela dagen igår och tog det lugnt, låg och läste en del sedan kom Alex och Mattias vid 17-tiden. Vi tänkte gå och äta på Kock & Bar men de hade bara öppet till 15, de hade olika öppettider nästan varje dag kändes det som. Vi som sett fram emot att testa deras mat, de verkade ha så mycket på menyn när vi kollade den på nätet. Blev istället att vi promenerade ner till La Dolce Vita, f.d. Meza, där tre av oss tog pasta och en schnitzel. Vi var alla mycket nöjda så dit kan vi tänka oss att återvända ;)

Idag har jag också tagit det lugnt, sov nog till ca 14.30. Är ju så oerhört trött. Gick ju inte och la mig särskilt sent igår heller, låg och läste till klockan var 23.30.

Just nu sitter jag och äter lite russin och dricker vatten. Var lite sötsugen ;) Hade russin eller vaniljglass med chokladsås att välja på. Tror nog att jag gjorde rätt val iaf. Eller vad tror ni? :)

Idag kommer föräldrarna hem igen så nu är det slut på hundvaktandet. Istället får de ha hand om River nu då vi är iväg på lite småtrippar. Blir Kolmården imorgon och eventuellt Helsingör på fredag.

Kram

Måndag eftermiddag

Hej hej!

Nu är vi hemma från skåneland. Har varit där sedan i fredags kväll och kom hem igår kväll.
Familjen vi var hos var mkt pigga och glada. Blev lassagne, vin och TV tittande på fredagskvällen och på lördagen var vi en tur vid Kiviks musteri och handlade lite dricka, sylt, marmelad och chutney. Åt även stekt sill och potatismos i Kivik innan vi åkte upp och tittade på utsikten vid Stens huvud samt gick en sväng på stranden. Det var en mycket härlig lördag som avslutades med grillning, vin och TV tittande. På söndagen var vi en kort tur och tittade i Jakriborg innan hemfärden mot Jönköping. På vägen hem stannade vi i Ljungby för lite mat på en kinarestaurang.

Ikväll blir det grillning , kubbspelande och sällskapsspel med några vänner. Trevligt värre. Hoppas bara på fint väder.

Bilder från helgen

                        

  
         

Imorgon ska vi förmodligen träffa några andra vänner och hitta på någon dagsutflykt om de ej hade något annat planerat. Onsdagen blir nog lugn för min del, älsklingen ska ut och golfa.
På torsdag blir det Kolmården med ytterligare några andra vänner. Alltid skoj att gå och kolla på djuren sådär ute i friska luften.
Fredagen kanske det bär av till Helsingör med det aret vi var hos helgen för 2 v sedan. Så det är ganska fullt upp. Men man måste försöka ta sig tid att ta det lugnt och slappna av lite nu med under semestern. 

Kram

Hej hopp....

....gummi*****
Hur står det till med er idag?
Här är det bara bra, ska bege mig till Lund om någon timma eller två. Ska bli väldigt trevligt, ser fram emot att se lillkillen som jag ej sett ännu.Han tulltar tydligen runt för fullt nu.

Blev att jag köpte en Ben & Jerry´s igår, Cookie Dough, mkt god men mastig. Lär dock bli att testa fler sådana smaker fram över.


Bild lånad här

Har en liten Riverkille här nu som inte mår bra, han har ont i magen. Var ju en kompis som gav han sega godisar som sagt i tisdags och jag vet ej om det har satt sig på han. Ska prata lite med dagismatte idag och se vad hon tror. Och sedan ska jag säga till min kära kompis att hon ej får ge han godis igen.

Idag var det regn igen och det ser ut att vara lika illa nere i Skåne tyvärr. Och resten av helgen ser inte ut att bli så mycket bättre. men vi hoppas i alla fall, har packat med mig bikini och solkräm så jag är optimistisk trots allt :)

Vad ska ni hitta på till helgen?

Kram

39 dagar kvar till koloskopin

Såg just att det bara är 39 dagar kvar till koloskopin, tiden går fort. Ska bli skönt då den är gjord och man kanske kan få några frågetecken lite mer uträtade. Och dessutom kanske få behandling och övrig hjälp för att må bättre.

Ska även försöka ta tag i min värk i nacken m.m. efter semestern för det är ej kul att gå med den. Kan ju vara så att jag har ett diskbråck där, var nämligen med om en trafikolycka -01 och efter det har jag fått mer och mer ont. Jag får ju ont ner i armarna och upp i huvudet och ner i skulderbladet samt blir yr och illamående så någor är det ju som inte är som det borde. Men även det har läkarna ignorerat och sagt att det ej behöver röntgas. Men nu ska jag banne mig ta tag i det. Jag VILL må bra och orka skaffa en familj och allt sådant där. Inte enbart ha ork att gå till jobbet (och knappt det) och inget mer.

Hmmm...maten tar tid att laga. Den har säkert varit inne i ugnen 1 h nu. Jag är jättehungrig :)
River ligger vid mina fötter under köksbordet och sover så sött. Han mådde inte riktigt bra innan, gick här och såg hängig ut sedan kräktes han. Han gör det ganska ofta den lille gubben, vet ej varför. Om han stoppar i sig saker ute eller vad det kan vara. men jag misstänker denna gång att det var godiset Anne gav han i tisdags då vi tittade på film. jag ger ju aldrig våra hundar godis och hon stoppade till han utan att fråga mig. Riktigt seg bit som fastnade i hans tänder och som han troligen svalde mer elelr mindre hel tillslut. Inte bra för lilla Rivermagen.

Nu var maten klar!!!!

Kram

I väntan på maten....

...sitter jag nu här och skriver lite.

Har hunnit sola och läsa lite på balkongen sedan sist. Var mycket skönt, är 24-25 grader här idag men lite mulet dock, fast det gör inget. det är ju varmt i alla fall.

Fick förresten Ellos höstkatalog hem i brevlådan igår. Fanns en hel del snyggt där, men jag ska ändå försöka hålla mig ifrån att köpa något där även om det kommer bli svårt*l* Behöver verkligen spara lite pengar så att man har till lite resor etc framöver. Vi är några tjejer på jobbet som pratat om att åka till Prag eller Budapest till våren sedan vill jag och älsklingen gärna åka till London till våren med. Dessutom blir ju lilla jag 30 i april och då har vi även planerat att åka på en resa. Så det kan bli en hel del resande framöver och då vill man ju ha lite russel också.

Jag är grymt sugen på glass idag, får se om jag får med mig älsklingen å köpa en glass ikväll då han kommer hem. Vore trevligt att sätta sig någonstanns och gotta sig.

Kanske blir det en Ben & Jerry´s, har aldrig smakat dem och trodde det var nötter i alla men då jag kollade deras hemsida och allergiinformationen där så var det ej så. Så det blir nog att testa en av dem för de ser riktigt goda ut. Vilken är er Ben & Jerry´s favorit?

Kram


Rails&Ties.......

....var ju filmen jag såg igår. Klart mycket bättre än tisdagens film. Lite sorglig var dne med så tårarna rann nedför mina kinder några gånger. Men det är skönt att släppa ut på sina känslor ibland, det är bara nyttigt tror jag.

Har lagt lax i marinad nu och tänkte börja laga till maten om någon timma. Har hunnit stryka alla gardiner nu, skönt. Ska ta tag i kläderna sedan men först ska jag lägga mig på balkongen och läsa lite.

Har ni några tips på bra hemsidor med smink och skönhetsprodukter att rekommendera?

Kram

Torsdag förmiddag

Hej hej!

Idag sov jag inte sååå länge som de andra dagarna. Klev upp vid kl.9 men hade varit vaken ganska mycket innan det. Blev frukost och en runda med River sedan har jag tagit bort nagellacket på fingrarna för det hade flagnat mycket nu. Trist att det gör det så snabbt, oftast efter bara någon dag. Filade även till naglarna och smorde in händerna. Ska lacka naglarna igen senare idag.

Ska ställa mig och stryka lite om en stund och sedan blir det att laga mat. Ska marinera lax och sedan ha det i ugnen tillsammans med potatis, paprika, morot, purjolök, lök, vitlök och servera med den kalla såsen jag hade igår. Hoppas att det blir gott.

Ska även se om jag kan rensa ur något mer ur min garderob samt kanske sortera lite bland massa papper som blivit liggande. Alltid skönt då man fått undan det.

Ikväll kommer älsklingen och Laban hem igen. De har varit hos svärmor och svärfar några dagar för älsklingen har varit inne på kontoret och arbetat och det är närmare att bo hos dem då.

Nähe, dax att sätta fart och göra lite nytta!

Kram

Kvällsmat

Hej!

Har lagat och ätit kvällsmat nu och ser på "Uppdrag granskning". Ska strax sätta på filmen vi ej såg igår.
Maten ikväll blev lax, första gången jag lagar fisk ;) och det blev helt ok måste jag säga.

       
Lax med fiskkrydda, tomat och purjolök samt kokt
potatis och kall sås med fraiche, gräddfil,
bostongurka, senap och dill.

Ska ta och koka mig lite te strax, dricker ej det så ofta längre för tycker jag får ont i magen av det. Men tror att det går okej nu då jag har ätit mat.

Imorgon blir det upp och träna och fixa lite här hemma. Bl.a. stryka en massa gardiner som jag tvättat liksom kläder. Blir även att packa inför resan till Lund. Ser jättemycket fram emot att komma ner där och hälsa på. Hoppas att det blir fint väder så att vi kan gå till stranden och så. Vore härligt.

Kram




Usch usch....

...har sovit sedan kl.11.30. Var alltså endast uppe ca 1h på förmiddagen. Jag läste väl 10 sidor i boken sedan slocknade jag. Vad är det med mig egentligen? Trött trött trött hela jäklans tiden. Vill inte!!!!! Det är ju semester, vill göra saker, ha kul. Inte vara trött och matt hela tiden. Känns inte som om jag får någon energi av maten jag äter, som om den bara rinner rakt igenom mig utan att göra någon nytta. Hoppas verkligen läkarna kan hjälpa mig nu till hösten för såhär känner jag att jag inte kan ha livet. Har ju inte ens orkat med jobbet ordentligt nu...hur ska detta sluta då? Trist att aldrig vara på topp liksom, antingen är det magen som krånglar eller så är det värken i kroppen. Men men...det är bara att kämpa på och göra det bästa av situationen så länge.


Bild lånad här




Kram

Sovmorgon

Hej!

Tog sovmorgon idag med pga värken :(
Igår blev det en pasta Carbonara på Coffehouse by George och sedan hyrde jag och Anne film på Hemmakväll. Det blev följande



av vilka vi såg Leo. Tyckte inte den var särskilt bra, väldigt seg. Den andra filmen ser jag nog idag.

Har precis ätit frukost och varit ute med River. Ska lägga mig och läsa lite nu och ta det allmänt lugnt. Sedan får jag se vad resten av dagen bjuder på. Hur ser er dag ut?

Kram


Hemma efter shoppingturen - någon aprikosfärgad blush att rekommendera??


Hej hej!

Nu är jag hemma efter shoppingturen och har hunnit slänga i tre maskiner tvätt samt rastat River.

Ankie tyckte lägenhetsrenoveringen var lyckas så där fick vi godkänt också ;) Efter inspektionen bar det av till a6 där vi gick och kikade lite samt åt på McDonald´s. Vi begav oss också till Rusta där det inhandlades en pool till lilla Tyra så nu får vi hoppas på några härliga sommardagar. Tyra var pigg och glad idag och vågade t.o.m. gå och hålla mig i handen och busa med mig. Det var skoj, man blir på så bra humör av de små liven.

Ja, shoppade jag något då? Självklart gjorde jag det. Det blev följande saker:


Bolero, vit MQ Zoul 124:- Rea


Cardigan , grå Vero Moda 159,95:-

    
Clinique Blushing blush powder blush nr 110, precious posy Åhléns 290:-

Har ingen aning och jag passar i den färgen på blushen, vi får se. Ville ha någon färg som är lite mer åt aprikos, vi får se om denna blir sådan eller om jag tycker den är för stark. Vissa tar så mycket blush på sina kinder och ofta i alldeles fel färg och då ser det bara hemskt ut tycker jag. Har ni något förslag på någon aprikos blush?

Nu blir det strax att hänga det sista av tvätten och efter det vila en stund innan jag ska träffa Anne.

Kram

Tisdag

Gómorron!

Har i och för sig varit uppe sedan kl.7 och städat lite samt duschat, ätit och varit ute med River.
Känner mig ej så trött trots att jag knappt sovit något inatt, det kommer väl ikväll antar jag.
Väntar på Ankie och hennes dotter Tyra nu, ska bli skoj att träffa dem igen. Blir ju så glad av Tyra :) Ska bli intressant att se vad Tyra tycker om River idag. Han kan vara lite skällig och tidigare har hon börjat gråta då och bara velat komma upp i famnen.

I eftermiddag har jag tvättid och sedan ska jag träffa Anne så det är håll igång hela dagen. Trevligt!
Blir nog att jag och Anne ser någon film ikväll och eventuellt en fika eller mat ute innan filmen.

Nyhetsmorgon på TV4 sänder från Gotland idag och oj vad gó den dialekten är. Det låter så mysigt :) Nu testar de Gotlandsdricke (färsköl, 5-6% alc) som är olika dagar gammal för att testa vilken som är godast, 10 dagar, 14 dagar...tror ej jag skulle tycka om den drickan. En beskrev det som att dricka smält prickigkorv...urk. Drickan får ej säljas enligt lagar och förordningar utan man får bara ta emot det från bekanta.

Idga är vädret grått och trist tyvärr och det ser ej ut att bli mycket bättre imorgon heller. Ska denna sommar bli såhär trist vädermässigt även i år. Läste att de redan nu börjat sälja resoer inför sommaren 2009, folk vill ha värme helt klart.
Själv får jag till att börja med se fram emot Turkiet oktober 2008 :)

Ha en härlig dag!

Kram








Sömnlös

Kan inte somna, jobbigt. Tänkte att jag skulle trötta ut mig ordentligt m.h.a. datorn.Vad gör ni då ni ej kan sova? Borde sova för ska upp om 5,5h för att städa och dona lite innan en vän kommer och inspekterar lägenheten. Hon har ej sett den sedan den renoverades i januari så det är ju på tiden.

Älsklingen klarade sig utan mig på shoppingturen idag. Han hade köpt lite av varje, Peak byxor och tee, en långärmad tröja och en tee från Stadium samt ett par 3/4 byxor från Brothers. Allt var mkt snyggt, han har bra smak min gos.

Imorgon ska ju jag på shoppingtur med Ankie då, hon skulle försöka hitta ett par jeans. Får se om det blir något shoppat för mig med ;), borde ju ej men svårt att hålla sig ifrån affärerna utan att shoppa något.

Ska göra ett försök att nana nu.

Kram


:(

Hej!

Fick reda på att det var en jobbarkompis dotter som omkom i bilolyckan utanför Halmstad i helgen så det har inte varit någon munter eftermiddag. Har varit på minnesceremoni i Per Brahegymnasiets aula nu ikväll. Det var väldigt fint med vacker musik och sång. Mycket jobbigt att se alla ledsna ungdomar och familjen. Man mår så dåligt även om man inte känner dem så väl mer än mamman i familjen.
Gick sedan och tog en kaffe på Claras och pratade med en annan jobbarkompis om det hela och om livet i sig.
Orkar ej skriva så mycket mer nu. Vid sådana här tillfällen tänker man till lite extra och inser att man bör ta vara på var dag och bör umgås mer med sin familj och sina nära och kära. Idag stressas det alldeles för mycket och vi är ofta trötta och vill bara vara hemma och ta det lugnt. Egentligen borde vi alla få jobba och stressa mindre och få mer tid över till att umgås. Men tyvärr fungerar ju inte livet idag på detta sätt. Ibland kan jag önska att jag hade levat "förr i tiden" då man var mer tillsammans med familjen, arbetade på sin gård och inte hade samma stresss vad gäller utseende, pengar etc. Visst hade de det tufft också med dåliga odlingsår m.m. men de umgick mer med familjen och det tycker jag är viktigt. Idag försummas familjen alldeles för lätt.


Bild lånad här

Tänk på att leva i nuet och ta hand om era nära och kära...imorgon kan det vara försent.

Kram

Ont ont

Hej!

Har ont i nacken, ner i skulderbladet och ryggen, ut i vänster arm och även upp i huvudet. Har så ofta och det sitter jämt på vänster sida. Jättejobbigt! Mår även illa då det går upp i huvudet sådär. Det hela började igår kväll och har ej gått över. Sov länge idag pga det. Blir en lugn dag idag känns det som. Har ibland funderat på om det kan vara diskbråck i nacken. Har ej känt att jag tagits på allvar av läkarna då jag sagt hur ont jag har.


Bild lånad här

I eftermiddag ska jag med älsklingen och köpa 3/4 byxor och vanliga byxor. Skoj att vara smakråd.

Är ju min första semesterdag idag, skönt att kunna njuta 5v nu.
Hur länge och när har ni semester?

Orkar ej skriva mer nu, ska vila en stund.

Kram


Filmtips efetrlyses

Någon som har några bra DVD tips, tänkte ev hyra någon film på tisdag kväll tillsammans med Anne, en av mina bästa vänner. Vet dock ej vad man ska se, vad det finns för nyheter eller annat man ej sett.
Vi pratade även om att gå ut och ta en fika på tisdag kväll men man kanske ska laga något hemma istället. I och för sig är det ju trevligt att komma ut lite bland folk också. Sitta och titta på allt folk med olika stilar etc. Tycker sådant är väldigt intressant. Ibland brukar jag även titta på folks ansiktsuttryck och försöka lista ut hur de mår och vad de är för personer osv. Fast man får ju förståss aldrig reda på om man gissar rätt :)

Nu hörde just en annan vän av sig, hon jag var hos i torsdags, och ville ha lite shoppingsällskap på tisdag förmiddag. Antar hon ska kolla barnkläder på rean ;) Alltid kul att hänga med på det och så är det trevligt sällskap med.

Snart kommer älsklingen hem och det behövs för Laban behöver gå en lite längre promenad och det gör jag ej då jag har svårt att hålla honom om vi möter andra hundar. Han blir ju som sagt var väldigt "stollig" då. Synd det ska vara så för annars kan han gå jättefint bredvid mig.

Såg att de visar Hästmannen på TV nu. Har ni sett den dokumentären? Tycker den är mysig, han är så härlig och vill så väl även om det inte alltid går så bra. Han är så mysig emot tjejen som kommer hem och hjälper han med hästarna etc. Så kul att se hur glad han blir då hon hälsar på han på korttidsboendet. Och så lycklig han blir då han hittar den där saken som varit borttappad. Har faktiskt köpt DVDn med hästmannen för vill gärna visa den för mina barn sedan :) Så att de får se hur folk har levt och faktiskt kan leva även på 2000-talet.

Skickar en liten tanke till de familjer och anhöriga från Jönköping som förlorade sina barn och vänner i trafikolyckan i länsväg 512 i Snapparp/Tönnersa söder om Halmstad i fredags kväll.


Bild lånad här

Kram



Regn igen ;(

Hej hej!

Jaha, då har det blivit några regniga dagar igen, trist. Hoppas snart solen hittar tillbaka.

Igår var jag kvar ute hos föräldrarna och sov där. Klockan ringde vid 6 för att pappa och jag skulle ut och spela folf på morgonen. Det var ok väder då vi kom ner till golfklubben men då vi precis skulle gå ut på första hålet började det regna sedan regnade det nästan hela tiden. Lånade mammas nya golfset idag och det var mycket enklare att spela med än mitt gamla set ;) Rundan ut gick ok, 10p men in fick jag bara 4p :)
Väl hemma hos föräldrarna igen blev det en värmande dusch samt mat och sedan vila i 1h innan jag och hundarna begav oss hem. Har sedan mest tagit det lugnt, skönt.

Älsklingen kommer väl hem någon gång under kvällen, kan tänka mig han är rätt trött eftersom vi var hemma sent i fredag och uppe tidigt igår sedan har han ju hållt igång med svensexan igår och idag skulle de ut och spela golf. Så han lär nog vara riktigt slut då han kommer hem.

Vad blir det till veckan? Själv har jag ju semester och har inte så mycket planerat i början av veckan. Ska träffa lite vänner och så tänkte jag sortera i lite papper jag har här hemma som man aldrig orkar ta tag i annars. Har även tänkt fräscha till duschen lite, blir ju lätt avlagringar där om man har plastmatta å så. Även kökat ska städas, bl.a. lådor och bakom spisen. Så jag lär nog ej vara sysslolös ;)

Vovarna är mycket trötta idag. De fick ju leka väldigt mycket ute i mina föräldrars trädgård igår och det tar på krafterna. Men det är bara skönt att de kan ta det lite lugnt ibland också.

Imorgon på morgonen blir det förmodligen lite träning innan jag sätter igång med alla bestyr.

Kram


Lugn dag

Hej!

Igår..eller snarare inatt kom vi hem vid kl.1.30 efter att ha varit hos ett par i Gislaved och grillat. De bjöd på fläskfilé amt potatis, lök, morötter och kryddor som de grillat i folie, till det serverades grönsallad, tsatziki och en annan god kall sås med gräddfil, creme fraiche, bostongurka, senap och dill. Det var riktigt gott. Senare på kvällen tog vi en promenad samt en tur med deras riktigt snygga BMW (minns ej modell) och efter det bjöds det på jordgubbar, grädde och te. Vi planearde även en liten semestertripp till några dagar under v.29 då de kommer hem från sin Bulgarien resa. Ska bli trevligt. Kanske blir det helsingborg-Helsingör, kanske Malmö-Köpenhamn eller en tur till Bornholm. Vi får se vad det kan tänkas bli.

Vi väckte våran nattgäst då vi kom hem men han hade lagt sig vid kl.22 så han hade hunnit sova några timmar innan vi kom hem i alla fall. Vid kl.6 ringde alarmet imorse, då var det bara att stiga upp och göra frukost åt grabbarna, de skulle ju bege sig till Varberg för svensexa nu lör-sön. Själv åkte jag ut till mina  föräldrar vid kl.7.30 och har tillbringat dagen där tillsammans med River och Laban samt mina föräldrars hund Åskar, 12 år. Han är av samma ras som River, dvs cairnterrier. Då jag kom dit mötte jag mina föräldrar som var på väg till golfbanan så jag fick 6 timmar för mig själv då jag låg och sov för att bli lite piggare. Då de kom hem tog vi det lugnt och jag och mamma åkte till Konsum och handlade. Köpte bl.a. fika då det blev daimtårta, glass och hallon. Mycket gott.

Har även spelat lite boll med vovarna samt bara suttit i trädgården och njutit.
Nu blir det lite mat.













Kram

Fin :)

Nu har jag gjort mig lite fin för kvällen :)

Började med att fila fötterna och smörja in dem

    

Sedan målade jag tånaglarna

    

med följande lack


Vision   Ruby Satin

för att efter det fortsätta med fingernaglarna



med följande lack


L´oréal  Chrome Shine nr 348

Under tiden spanade Laban utsikten lite försiktigt på skakiga ben

    

vilket han vet att han inte får för matte. Vill ej han ska stå så ifall han får för sig att hoppa om han ser något intressant.

Usch, är inte alls bra på att måla naglarna. Det kommer utanför och blir ej snyggt. men men...det får vara i alla fall.

Kram




 


hemma igen

hej hej!

Nu har jag varit iväg och uträttat mina ärenden.
Jag hittade två tees på Esprit Barn till kompisens son, kan ej visa bild då de redan är inslagna.
Till de vi ska till ikväll köpte jag en flaska rött vin och 8 chokladpraliner. Behövde ej visa leg. på Systemet, förmodligen för att jag köpte ett lite dyrare vin och en presentpåse så hon i kassan förmodade att jag hade åldern inne*s* Köper jag bacardi breezer och cider så får jag alltid visa leg. ;)

                           
Presenterna   

Hämtade även fotona jag lämnade in för framkallning i början av veckan. Ska bli spännande att kolla igenom dem :)

På vägen till a6 tankade jag bilen, fick inte många liter för 209:-. Usch vad bensinpriset bara stiger och stiger. Sedan är de ju smarta och höjer nu lagom till semestern. Är som med jordgubbarna till midsommar ;)
Det som är lite konstigt om man tänker på att personer gnäller över literpriset på bensinen....de kan ändå gå och köpa flaskvatten som kostar en hel del per liter då vi har gott vatten i kranen mer eller mindre gratis. ;)

Vad ska ni hitta på ikväll och i helgen? Många börjar väl sin semester denna eller nästa vecka kan jag tänka mig?! Jag börjar min idag!!!


Bild lånad här


Bild lånad här



Bild lånad här

Nu ska jag kika på korten, fortsätta städa och även packa lite.

Kram

Fredag

Hej!

Vaknade kl.7.30 idag och har städat lite här för älsklingens kompis ska komma upp hit och sova över så att de kan åka gemensamt till svensexan imorgon.  Han är lite allergisk så det vill till att man får bort en hel del av alla dammstussar som bildas av framför allt Laban.
Själva ska vi iväg och grilla med några andra vänner ikväll så han har hela lägenheten för sig själv.

Jag ska strax ta en liten shoppingtur för att köpa en present till en kompis 1 årige son som vi ska till nästa vecka. Tänkte kolla lite på Esprit, det är hennes och min favvoaffär ;) De har ju dessutom lite rea nu.

Ska även se om jag hittar Osis+ dust it från Schwarzkopf , vill testa och se vad jag tycker om det. Har ni testat?


Bild lånad här

Var trevligt igår då jag var på Twin City med tjejerna. Vi var där ca 3 h sedan blev det hem och sova för ena tjejen skulle upp och jobba tidigt idag. En nackdel igår var att vi fick vänta över 1h på maten igår. Blir alltid så där  på Twin på sommaren. Sedan fick många som kom efter oss maten mycket tidigare än oss vilket var lite tråkigt. Kändes som om de serverade alla killar och män innan tjejer och kvinnor. Vi diksuterade lite med några andra tjejgäng som var där. Jaja, vi fick ju mat tillslut i alla fall och då var vi riktigt riktigt hungriga.

Ha en härlig dag i solen eller på jobbet eller vart ni nu befinner er!

Kram

Kvällens outfit

Duger den? ;)


Top H&M
Kjol Ichi
Leggings Esprit
Ballerina skor DinSko
Halsband Albrekts Guld
Armband Ur&Penn
Vristlänk GeKås

Ha en bra kväll!

Kram

Webadressen till glasögonbutik i Ullared?!

Hej!

Idag gick jag upp vid kl.7.30, åt en härlig frukost och tog det lite lugnt innan jag vid 9.30 begav mig ner till Vaggeryd för att hälsa på en vän och hennes lilla dotter. Hade ju me dmig lite kläder som jag köpte igår som de (ja i alla fall modern) blev glada för ;) Blev att vi gick en promenad och köpte glass sedan bjöd de på en pastasallad och vitlöksbröd, mkt gott och så satt vi och pratade en massa. Var hos dem ca 5h innan jag tog lilla pärlan hemmåt igen. På väg hem hämtade jag River på dagis. Där fick jag se en Sibirean Husky (stavad det så?) valp, en liten kille på 9 veckor, så gó.

Nu blir det lugnt en stund innan jag ska ut med tjejerna. Ska bli trevligt.

Någon som shoppat glasögon på det billiga stället som finns i Ullared? Vad tyckte ni i så fall? Någon som har deras hemsida och skulle kunna vara snäll och dela med sig webadressen dit?

Var och såg Narnia - rins caspian igår och det var helt ok. Tycker det är mysiga filmer och den kändes ej så lång som den var. Man lever sig in så i filmen så tiden går snabbt. Gillar ni sådana filmer och har sett Narnia - Häxan och lejonet bör ni även se denna.


Bild lånad här

Ha en härlig kväll!

Kram

The Hills

Sitter och slökikar på "The Hills". Lite kul och småmysigt på något sätt. Har dock ej sett så många program av det...är det någon typ av dockusåpa eller är det mer som typ berevrly Hills? Hur har de valt de som sak delta i så fall? Mycket fint mode och inredning i programmet helt klart ;)

Har tvättat klart nu och plockat in alla saker förutom de som var lite blöta ännu samt älsklingens grejer, de får han ta hand om själv så att han vet vart han har dem sedan.

Vad blir det för er ikväll? Jag vet ännu ej om det blir bio. Smsade älsklingen att eftersom det är så fint väder så får han gärna gå alla 18 på golfbanan. men han har nog ej sett smset ännu eller ej hunnit svara på det. Vi kan ju lika gärna ta bio på söndag eller nästa vecka.

Ska bli jätteskoj att träffa kompisens lilla dotter imorgon. Man blir så glad utav de små liven...kan sitta och titta på dem hur länge som helst nästan. De hittar på så mycket saker hela tiden...går på små upptäcktsfärder och sådant.

Imorgon kväll ska jag träffa några tjejkompisar, samma som jag var ute med i lördags. Vet ej rikitgt vad vi ska hitta på, en fika eller något lät det nästan som.

Lämnade in massa negativ som jag hade och som jag ej hunnit framkalla ännu. Ska göra en kul liten fotobok bl.a. med de hundar jag haft hos mina föräldrar. Tänkte ge den till mamma och pappa någon gång sedan. Sedan är det några bilder från en semester jag var på för några år sedan, foton som är en kompis och som jag ville ha kopior utav. Har säkert haft de negativen i 2 år nu :) Bilderna är klara på fredag eller lördag, ska bli spännande att se dem. Ni kanske får se några här sedan fast då blir det dålig kvalitet för det blir foto av foto.



Bild lånad här

Fixade även band till en videokamera vi lånade igår och som älsklingen ska ha med sig på svensexan i helgen. Hmmm...undrar ifall man får (vill) se den filmen sedan?!

Nu är det MADE på MTV. Handlar om två tvillingtjejer på 18 år som är väldigt olika, varandras motsatser helt enkelt. Den ena är smart och smal medans den andra är överviktig och inte särskilt begåvad. Det handlar ju egentligen bara om den överviktiga som gärna vill hamna i centrum och bli skolans baldrottning och hon har endast sex veckor på sig. Hon vill först och främst satsa på att gå ner i vikt men det är få som tror på henne. Blir spännande att se hur det går för henne.

Ha en fin kväll!

Kram


Hungrig

Jag är jättehundrig men försöker dra ner på ätandet lite så får vänta en stund till. Blir nog att vi äter något ute ikväll innan bion om det nu blir bio.

Har precis varit i tvättstugan och slängt in de sista maskinerna och så var jag ute och rullade lite på bilen också så jag slipper böter på den så nu behöver jag bara flytta den en gång till innan kl.18 och det ska ske innan kl.17.26 ;) Och imorgon ska jag hälsa på en kompis så då behöver jag ej tänka på parkeringen, gött.
Står en bil här ute som har 2 böteslappar nu. Kollade regnnr och den är avställd sedan slutet av maj. vet att det stått till salu på den men den lappen är borttagen. Stackars den ägaren som lär få ett antal böteslappar om denne inte upptäcker det och flyttar på bilen.

Vilket härligt väder det är idag. Har dock ej hunnit med att njyta så mkt utav det ännu. men ska strax ta och sätta mig på balkongen en stund.

Snart kommer nog älsklingen hem och lämnar River och Laban här för sedan ska han ut på golfbanan och gå en 9-håls runda med några andra grabbar. De skulle dock fortsätta 9 till men det "får" inte älsklingen göra ;)




Bild lånad här


Bild lånad här

Kram

p-bot betald ;)

Hej hej!

Nu är p-boten betald...har dock parkerat på samma ställe så nu får jag flytta bilen varannan timma. För att komma ihåg det har jag ställt alarmet på mobilen ;)

På morgonen var jag och tränade. Blev 30 min på löpbandet (gång varvat med joggning) och sedan 30min styrka. Skönt!

Har varit och köpt present till kompisen som fyller år på fredag...eller ja, det blev till hennes lilla dotter på lite mer än 18 månader. Några t-shirtar och ett par svarta leggings med barbapappa och hans familj på*l*

Köpte även en klänning på Flash som jag kanske kanske ska ha till bröllopet i augusti. Tycker ni man kan ha denna på ett bröllop?

          
Med blixt                                  Utan blixt

Klänning från Flash 249:-

Provade vågtången jag köpte igår men tycker att den var lite svår att hantera. Behöver nog få lite längre hår först för att det ska bli bra. Blev att det stiod ut lite för mycket på vissa ställen nu och det var inte fint. Har jag tur kanske håret hinner växa en bra bit till bröllopet :)

Ikväll funderar jag på att gå och se Narnia - Prins Caspian. Har set tHäxan och lejonet och tycker att den är mysig. Har ni sett någon utav dem?

Nu är det dock tvättdax så bäst att bege sig ner i tvättstugan.

Kram

Jag skulle inget ha sagt.....

.....jag fick denna idag



Jag har jämt otur, så är det bara ;) Min älskling har parkerat på samma ställe måååånga gånger och aldrig fått en p-bot.
Nu står jag där igen men jag ska gå ut och flytta bilen lite inom 2 h :) Sedan får jag stå gratis kl.18-09. Jaja, 300 kr överlever jag, men det är sura pengar. Hade ju nästan fått nedanstående sak betald för de pengarna


379:- på Clas Ohlsson

Ska bli spännande att se vad jag tycker om denna produkt. Har alltid tyckt att jag har rakt å trist hår men har ej orkat fixa med spolar etc. Stina-Lee blev ju fin med sin i alla fall, tack för tipset Stina.

Kanske ska jag prova den redan nu...vi får se. Borde röja lite i garderoben också.

Mormor var pigg idag, låg och vilade då vi kom så vi fick hjälpa henne uppmed liften för att sätta henne i rullstolen. Det gick bra :) Kul att hon är så pass pigg ändå. Hon sa till mig då vi skulle gå "Du blir bara snyggare och snyggare för varje gång jag ser dig" :) Gullig mormor man har, hihi.

Ha en fortsatt bra dag!

Kram

Då var det tisdag....

Har ännu ej fått någon p-bot på bilen.....hoppas jag klarar mig tills på söndag ;)

Sitter på jobbet nu, är ännu mindre folk här nu än förra veckan.
Ska åka till mormor om ca 2 h och så ska jag svänga förbi a6 och köpa lite dricka till älsklingen som ska på svensexa. Ska även kika in på ElGiganten och titta efter OBH NORDICA Artist Wave Maker. Tyckte nämligen att Stina-Lee blev så fin i håret då hon testat den.

Ikväll blir det en tripp till Växjö för att hämta en videokamera samt lämna några nycklar. Så en stor del av kvällen kommer att tillbringas i bilen. Lär väl missa Allsången, fast det går ju spela in den*l* Kanske går att se den på nätet i efterhand också, ej kollat upp det. Jag dör ju i och för sig inte om jag missar den heller. men lite mysigt när det ju att se på.

Klarade mig bra utan fotboll på TV igår :) men snart börjar ju OS och det är ju också skoj att titta på. Men innan det sätter igång så blir det några sportfria veckor med mer uteaktiviteter hoppas jag. Vädret börjar se bättre ut nu vilket är skönt.

Igår mötte Laban en älg då han var ute och sprang på Dumme Mosse. Husse fick syn på den då den var 150 m ifrån dem och visslade då in Laban samtidigt som älgen blev skrämd av visslingen. Undrar vad som hänt om Laban fått springa efter den :)

Igår såg jag att ett hus vi skulle vilja köpa skulle hyras ut. Dock tyvärr bara under augusti 08 - mars 09 och det verkar ej som att det kommer finnas möjlighet att hyra det längre eller köpa det i nuläget. Sedan är huset kanske liiite litet, 60 kvm. Det ligger i ett sommarstugeområde så de får väl ej bygga hur stort som helst. Men omgivningen är mycket vacker och huset har egen strand vid sjön vilket vi gärna vill ha. Men men, man kan ej få allt här i livet :)

Garderobsutrensningen igår gick sådär, fick kanske 5-6 plagg utrensade i alla fall. Alltid något....Får ta lite då och då så lyckas jag nog snart bli av med en hel del. Vi behöver plats så det är bra om jag kan minimera klädutbudet i garderoberna en aning tycker älsklingen ;)

Kram


RSS 2.0