4e Advent

Hej!

Igår hade vi glöggkväll här, trevligt. Blev mkt gott så vi var helt slut sedan. Blev  först några varma mackor, sallad och öl/cider sedan "Blossa 08" och "Dufvenkrooks vaniljglögg" tillsammans med pepparkakor, ädelost, smördegspinnar med ädelost och krossade pepparkakor, baconlindade dadlar, franska pepparkakor, saffrans och kokoskolor, ischoklad. Grabbarna avslutade även med Whiskey. Kvällen avslutades med en hel de musiklyssnande och tjötande sittandes i sängen busandes med hundarna vilket var trevligt.

Idag har jag och ena vovven varit på en långpromenad och nu är det tvättstugan som gäller. Mina föräldrar samt deras hund kommer även hit om en stund på lite glögg. Blev en hel del tilltugg kvar sedan igår så tänkte bjuda dem på det. Kvällen blir nog ganska lugn, kanske lite tränande och en film.

Imorgon är det grötlunch med ena jobbet. Fick mail i fredags om att våra julklappar ligger i postfacken så det ska bli spännande att se vad det blir, Förra året vra det presentkort på 150 kr på Stadium.

Ha en fortsatt trevlig 4e advent!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0