Måndag och lika grått å trist som i lördags

Hej hej!

Är ledig mån-ons nu innan nya jobbet sätter igång.
Skuttade upp vid 7.15 idag för att ta en runda med River sedan blev det lite ärenden med en kompis. Var barnvakt åt hennes 9 månader gamla dotter en stund då hon var hos optikern. Sedan var vi på IKEA och kikade och tog en fika för att sedan ta en runda på Solåscenter. Blev inhandlande av lite smått och gott, bl.a. lite tvål, hårspray och mascara samt present till Mogges gudson som fyller 1 år den 22 nov.

Imorgon blir det att plugga samt att hälsa på mormor en sväng. Hoppas att hon mår bra och är på bra humör. Hon är 93 år och vill helst av allt bara somna in, tycker att hon har gjort sitt här i livet och jag kan förstå henne. Hon sitter eller ligger mest i sin lägenhet och kommer inte ut på något p.g.a. att hon är så pass dålig i kroppen.

Har beställt ny tid för lilla pärlan nu så nästa vecka ska hon in på verkstaden igen.Då blir man ännu fattigare, bil är inte någon bra ägodel alla gånger. Men ändå skönt att ha*l*

Gick bra för HV idag med efter många mål.


6-5
                                                                                                    
Härligt det går så bra för dem. De var ju så nära ett SM-Guld förra säsongen så de är värda ett i år.

Kram och god natt!


Kommentarer
Postat av: Fredde

Lycka till på nya jobbet !

Din mormor verkar "ha en sund åsikt" eller hur man ska säga. Är man så gammal och har ont (och själv inte vill eller orkar mer) borde man få hjälp om man så önskar.

2007-10-30 @ 10:20:32
URL: http://algottheeagle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0