Ica MAXI

Hej!

Tog bilen bort till Ica MAXI i regnet redan vid klockan 8 idag och där var redan mycket folk. Alla vill passa på och handla så tidigt som möjligt dagen innan midsommarafton. Skönt att ha det gjort i alla fall. Hela kalaset gick på 1090 kr.
Jordgubbarna hade de passat på att höja, 40kr för 500g. Köpte 1 kg mer fick det inte bli. Jordgubbarna var väldigt stora så det var inte så många i varje kartong. Så det blir ej så många jordgubbar till varje person men det får räcka. Till dem blir det grädde, vaniljglass och maränger. Körde ut all mat till mina föräldrar eftersom det är där vi ska vara imorgon. Det underlättar inför transporten med hundarna och övriga saker imorgon.

Lunchen blir traditionell midsommarlunch med färskpotatis, dill, gräddfil, gräslök, sallad, sill, köttbullar, ägg å sådant. Och så gubbarna till efterrätt då.
På kvällen blir det grillat med ugnsstekt potatis+lök+paprikor med olja och örtsalt samt potatissallad, mimosasallad, annanas, keso m.m.
Senare på kvällen bjuds på tilltug i form av grönsaksdipp.

Det kommer att bli lite kubbspelande och andra sällskapsspel på eftermiddagen. Förmodligen en ganska lugn dag med mycket diskussioner kring allt och inget. Alltid lika trevligt att träffa Christian och Rosita. Synd bara att Riche och Emmie inte kunde komma i år.

Sitter på jobbet nu men är inte alls motiverad till att jobba idag. Jobbigt! Går nog hem vid lunch då det knappt ändå inte är något folk här i huset.

Ikväll blir det att städa lite hemma och sedan se fotbollen.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0