Jaha...4e advent

Idag är det 4e advent då...men jag känner ingen julglädje alls. Känns som att jag bara skulle kunna jobba på som vanligt hela veckan. Kommer sakna exet något grymt under jul men får försöka hitta på saker att sysselsätta mig med. I helgen har jag varit ute mycket och gått trots att det igår var -14 grader ute så var jag på en timmas promenad och idag har jag varit ute 1½ timma. Underbart skönt att bara få promenera, skulle kunna promenera hur länge som helst. Då bara är man, inga krav och måsten och hjärnan rensas bra.

Igår kväll var några tjejer här på middag då, blev sallad och vitlöksbröd, varm smörgåstårta och vit chokladmousse med frysta bär. Tror att alla var nöjda och belåtna...lite för kanske ;) Vi satt och kollade på Robinson, tjötade skit och kollade runt på nätet :) BLev väl sängen runt klocken halv 1 sedan.

Nu blir det pluggande hela dagen för imorgon ska uppsatsen lämnas in. *nervöst*

Hoppas att ni haft en bra helg!

Kram


Fredag igen

Ojoj vad veckorna går fort, känner att jag inte alls hänger med :) Men alltid skönt då helgen knackar på dörren.

Ska ni hitta på något skoj. Köpa julklappar kanske? Själv är jag klar med det, är bara mamma och pappa jag köper till å det går ganska snabbt. Själv ska jag ut med några från mitt ena jobb idag och fira av en tjej som slutar. Ska bli trevligt, dock tråkigt att hon ska flytta men då blir det ännu en anledning att åka till GBG ;)

Vad önskar ni er allra helst i julklapp? Jag önskar att jag får må bra och att jag kunde få tillbaka någon jag förlorat och ni vet nog vem. Andra ting känns ganska oväsentliga just nu.

Imorgon blir det lite tjejkväll här hemma hos mig med god mat och dryck. Hade tänkt gå ut också men nu ville majoriteten stanna kvar hemma så då blir det så vilket inte är mig emot :) Blir kanske att spela lite spel och se en film eller något istället och det är ju riktigt mysigt och skoj det också.

Kram


Ännu en bra dag

Hej!

Idag är ännu en dag som känns helt okej, skönt.

Efter jobbet idag postade jag lite julkort. Har dock inte skrivit så många i år, inte känt för det helt enkelt. På vägen hem köpte jag en julklapp till mamma, var inte alls planerat men har kikat på den här saken länge nu. Vad det blir får ni veta sedan, tar ett kort på klappen då hon fått det ;) Då jag väl kommit hem blev det att byta om för att ta en promenad med hunden och en vän sedan tog vi en fika här. Smakade på min mjuka pepparkaka och den fick godkänt :)

Har bokat hockey nu, ska gå och se HV 71 - DIF i februari. Ska bli riktigt skoj, ser mycket fram emot det!

Igår kväll var ingen bra dag dock, då grät jag mycket och skrev ut min ledsenhet och sorg i kudden men sedan sov jag gott. Saknar exet så och läste om honom på FB och då blir jag ledsen när jag läser om vad de ska göra på Nyår etc. Gör ont att jag ej längre får vara en del av det.

Imorgon är jag ledig men ska till Vårdcentralen, Apoteket, Systemet etc på morgonen/förmiddagen. Blir lunch med mamma också. Alltid lika trevligt!

Kram


Söndagen den 13 December 2009 - Lucia

Hej!
Ja så mycket till luciafirande har det inte blivit idag för min del. Vaknade upp hemma hos föräldrarna strax före kl.9. Blev frukost och sedan en dusch innan det bar av till Hook GK för att kika lite på deras rea. Slutade med två nya klubbor och en bag så nu har jag ett helt nytt set (fick ju lite klubbor i 30-års present tidigare i år) att spela med nästa säsong. Ska bli riktigt skoj!! Väl hemma blev det att baka en saffranskaka dagen till ära . Testade att ha lite russin i den så ska bli spännande att se hur det smakar.  Har sedan ätit lunch vlken bestod av köttfärssås och spaghetti samt grönsaker. Mammas mat är bäst ;) Sitter nu och skriver på min magisteruppsats som ska lämnas in till handledaren imorgon*bråttom bråttom* och till examinatorn den 21 dec. Hoppas hoppas att de är nöjda med den så att det går att gå upp med den i januari. men det tror jag nog ska funka :) Handledaren har verkat nöjd så....

Igår var jag här hos föräldrarna också. Även då bakades det...blev kärleksmums och mjuk pepparkaka med lingon i. Detta provsmakades till eftermiddagsfikat och det satt inte fel ;) Vad gjorde jag annars igår, tog det ganska lugnt. Var ingen bra dag igår, hade mycket värk i nacken och den där konstiga tröttheten jag har så somnade lite på dagen just för att jag var sååå trött och sedan för att jag ej orkade hålla mig uppe pga att det gjorde ont. Var sedan ute och gick någon timma med mamma och min lille gos :) På kvällen blev det Robinson vilket jag dock inte följt nu.

I dag känns som en bättre dag än igår, men det går ju upp och ner men jag är glad för de dagar då kroppen känns helt ok. Får bara passa mig så jag inte gör en massa saker då får då ommer ju smällen någon dag senare och man har jätteont och är precis slut. Konstigt att man ska vara sådan här. Undrar vad det är?!

I veckan spelade jag lite badminton, det tycker jag ju är kanonkul. Vann gjorde jag med (15-9, 15-6, 15-5).
Var även och såg på hockey, HV-MoDo, men det var ju ingen höjdare (1-4). Riktigt dålig hockey. Bättre var det ju tydligen igår då det var HV-FBK (7-1). Fast inte kul då det är så ojämt, blir ingen spänning då till sist för man vet att det mer eller mindre är omöjligt att hämta upp det då. Hoppas att det kan bli någon mer livematch denna säsong för min del. Man ska bara få med sig någon för inte skoj att gå ensam.



GLAD LUCIA !!!


Bild lånad här

Kram


Just nu..

...känner jag mig less på det mesta. Skulle bara vilja komma bort och få vila och ta det lugnt på något varmare ställe. Har haft ont i huvudet och värk i nacke och rygg precis hela veckan och i onsdags kväll fick jag ett rejält migränanfall. Det sätter sina spår och man blir oerhört trött av det...precis som att jag inte var trött redan innan :)

Känner att jag inte har så speciellt roliga vänner heller och de man verkligen får ut något av att vara med nu för tiden de är upptagna med sina sambos och familjer eller bor inte i stan. Den jag umgåtts mest med hon har blivit lite konstig och bara bara pratar om massa killar och söker bekräftelse på helt fel sätt. Blir ledsen då jag ser hur hon är och har försökt prata med henne men hon lyssnar inte och säger bara att hon och jag är så olika *suck*

Har ingen julglädje heller. Har ju alltid tyckt det varit skoj att fixa inför julen med pyntning etc men nu har jag bara tagit fram lite ljusstakar och stjärnor. Gardiner och tomtar etc har jag ej orkat med och vet ej om jag kommer orkka plocka fram dem heller faktiskt.

Saknar exet oerhört mycket och tänker på honom varje dag. Jag inser att han var en väldigt bra och normal kille mot en hel del andra nötter där ute. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få honom att förstå hur mycket jag älskar honom och hur mycket han har betytt och betyder för mig och för att få ett försök till med honom. men jag tror tyvärr att det är helt kört och det gör så otroligt ont. Visst han var inte perfekt me det är inte jag eller någon annan heller. Jag skulle nog kunna leva med att han är borta mycket i jobbet osv, det är ju värre med de som är helt slut i huvudet, håller på och strular runt osv, det skulle jag ej vilja leva med. Exet litade jag på till 200% då det gäller sådana saker, han var och är en genomsnäll kille, en sådan jag verkligen vill ha vid min sida.

Imorgon ska jag unna mig 1h massage, ska bli så skönt. har inte tagit mig tid till det fast jag behövt ha det under flera månader egentligen. Har ej varit på massage mer än en gång detta år. ej orkat ta tag i det, har varit så ledsen och nere för det mesta. Ett tungt år 2009. Fy fan!! Förstår inte hur jag orkat hålla på och plugga och ha mig men jag är väl ganska stark innerst inne. Helst av allt känner jag bara att jag skulle behövt ta en paus från livet ett tag, inte ha några krav eller måsten för kroppen mår inte alls bra, den har sagt ifrån på många olika sätt men jag mer eller mindre ignorerar det och kör på i 200% istället och hoppas att det håller.

På tisdag ska jag iväg på hockey, det ska bli skoj att få lite annat att tänka på en stund, leva sig in i matchen lite. På onsdag blir det badminton med några vänner, det ser jag också mycket fram emot för det tycker jag är riktigt skoj.

Vad önskar ni er i julklapp?
Jag önskar mig helst av allt ett nytt försök med exet, inget skulle göra mig lyckligare.
Men tomten lär nog ej ha detta i ett paket till mig tyvärr.

Kram på er och fortsatt trevlig 2a advent!


RSS 2.0