Å regnet de bara öser ner....

Hej!

Usch nu är det för tråkigt väder ute.
Körde till Lidköping i söndags eftermiddag...regnigt, mörkt å trist, inget kul väder att ligga å köra i alls. Körde sedan till Skövde på måndagsmorgonen..lika illa då. Vid lunch till Trollhättan även då lika illa förutom att det var ljust. Sedan bar det av hem i mörkret igen. Var helt slut då jag kom hem eftersom jag dessutom inte är någon van bilförare så de förhållanden jag körde i var ju ej de bästa för lilla mig.  Men hem tog jag mig i alla fall levande ;)

Idag har jag varit ute och flängt lite här i staden bara sedan lunchade jag med mamma, belev friterad fläskfilé med ris och sötsur sås. men jag måste säga att kyckling är bättre än fläskfilé.
Hämtade även ut ett paket från bokus med bl.a. julklapp till pappa, 2 böcker om Whisky och sedan beställde jag några böcker med men minns ej vad de heter så blir spännande att öppna paketet :)

Ikväll får jag se vad det blir, ska väl se "Bonde söker fru" i alla fall och kanske "Efterlyst". Funderar på att lägga mig och läsa lite nu för har jobbat klart för idag känner jag.

På fredag blir det a6 och julklappsshopping och på kvällen bio "New Moon". En trevlig fredag. Hinner jag börjar jag även städa lite vilket jag kommer att göra på lördag med.

Hoppas att allt är bra med er!

Kram


Lördag...

...och var gör jag då, jo sitter och pluggar/jobbar och kommer så göra hela dagen. What a life!! Men så är det då man är singel utan barn..man har inget liv.

Gick upp strax innan kl.9 idag efter att ha vaknat flera ggr men känt att jag måste unna mig att vila kroppen lite. Känner mig dessutom lite krasslig med hanlson  och lite feber etc. Blev en dusch och frukost sedan knallade jag iväg till Hemmakväll för att lämna tillbaka filmerna från förra helgen och efter set blev det ett besök på Synsam för behövde laga till mina glasögon lite. Skönt att få sådant fixat så snabbt det går.

Igår var jag i alla fall lite social med en vän, blev promenad runt sjön efter jobbet tillsammans med henne sedan åt vi lite här hemma och såg sista filmen av tre som vi hyrde förra lördagen. Det var L.A. giggolo. Helt ok film. JAg såg sedan Idol..elelr såg å såg, hade på det i alla fall men tittade bara fram till kl.22 sedan blev det sängen och några sidor i en bok.

Nähe nu blir det till att plugga/jobba en stund sedan pausar jag nog med att lägga mig och läsa lite.

Ha en fin lördag!

Kram


Fredagen den 13e

Hej hej!

Jaha då var det fredag igen då...den 13e dessutom. Men har ännu så länge varit en lugn "Fredagen den 13e". Hur har ni haft det?

I onsdags var jag på stan med mamma efter jobbet. Mycket trevligt. Var och åt kinamat och tog ett glas vin/cider och sedan blev det lite shopping. Fick två jackor av mina föräldrar, har lyckats slarva bort min favorit från förra året...hur det nu gått till?! Sedan fick jag även en ljusstake med lite tillbehör...kommer ta ett foto på den då vi kommer närmare julen :) Köpte mig även ett par stentvättade denimleggings på Lindex. Skönt att ha lite tjockare variant av leggings nu då det är kallt ute.

Har varit på jobbet 7.30-ca13 idag. Jobbat på rätt bra och nu är jag hemma och har läst på lite inför seminariet gällade d-uppsatsen som vi har på måndag. Passade även på att måla till naglarna under tiden så de ser fina ut igen. Blev fransk manikyr, tycker det är snyggast så och syns ej lika mkt som när man har färgat då det slits. Lyssnar även på Takidas nyaste skiva. Ska på deras konsert i december. Ska bli skoj.

Ska ut på lite after work ikväll, dock ingen aning om vart man hamnar. Bara sagt att vi ska ut på något jag och en vän. Trevligt att inte jämt sitta i TV-soffan och glo. Även om Idol i och för sig börjar bli spännande nu.

Imorgon blir det plugg på förmiddagen sedan på eftermiddagen ska jag och en vän se 2-3 filmer och äta pizza har vi bestämt :) Söndagen blir det Gbg på morgonen, strosa på stan och så sedan möter jag upp en kursare vid stationen på kvällen för att gå ut och äta något och sedan bege oss mot vårat hotell.

Vad ska ni hitta på till helgen?

Kram


Plugg plugg

Hej!

Idag tog jag mig lite sovmorgon och gick väl upp ca kl.8.30. Blev då att hoppa i regnkläderna och ta en promenad med hunden innan det vankades frukost. Blev havregrynsgröt och en macka och läsning av morgontidningen. Sedan var det dax att ta tag i allvaret och sätta sig och plugga så det har jag gjort fram tills nu med en liten paus för lunch. Visste ej vad jag skulle äta så plockade upp en matlåda och micrade den. De blev något så dellikat som blodpudding med bacon och lingon.

Blir en promenad ikväll med, vet dock ej om jag får med mig någon vän idag. Hon jag brukar gå med äger inga regnkläder så hon sa att hon avvaktar och ser hur vädret är. Hoppas att hon hänger med för sällskap är alltid trevligt.

Ikväll blir det att se på Plastikkirurgerna elelr vad det nu heter på TV4+ och så ser jag nog på Andra Avenyn med innan det blir dax för sängen.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Ska ta något och äta nu och se på sista avsnittet av "Ensam mamma söker". Missade det i söndags då jag var hos föräldrarna som inte har TV3.

Kram


Till någon som finns nära mitt hjärta

En fin låt till någon jag tycker väldigt väldigt mkt om







Måndagen avklarad

Hej hej!

Ja då har man klarat av den seeega måndagen, skönt. Har suttit och jobbat med D-uppsatsen hela dagen. Har gått ganska ok men kört fast lite på ett ställe men det ska nog lösa sig. Ska läsa på lite om det hela imorgon så kommer jag säkert på något fyndigt att skriva.

Ska strax ut och gå en runda med hunden och en vän sedan kanske jag ser på fotbollsgalan. Ska bli skönt med lite frisk luft efter att ha suttit inne större delen av dagen.

Händer det något skoj i veckan?
Jag ska på stan med mamma på onsdag eftermiddag sedan sover hon över här så det blir trevligt med lite sällskap. Inte så ofta jag har det här hemma tyvärr. Tråkigt att vara ensam :( Önskar så att jag kunde träffa en vettig grabb som det känns bra med, eller helst av allt då, att jag och xet kunde få vara tillsammans igen. Men det kan jag ju se mig om i stjärnorna efter...tyvärr. Är ledsen över detta varje dag och har en klump i magen...jobbigt.

Blir även bio i veckan, skön avkoppling...at bara sitta där i biostolen och och bli uppslukad av filmen. Skönt att stressa av lite. Hemma finns det alltid något att göra.

Till helgen sedan ska jag till GBG med en vän och bara ha det trevligt och sedan på måndagen är det seminariedax i GBG igen. Hoppas att det går bra, men det gör det säkert.

Kram


Fars Dag

Hej!

Sitter hemma hos föräldrarna och försöker plugga lite. Har varit här sedan i fredag eftermiddag. Ska snart äta mat, blir fläskfillé i god sås med banan och ris samt sallad. Mumsigt! Sedan ska jag och mamma ta och gå en runda med River. Han verkar inte sakna Åskar så mycket så det är ju skönt. Jobbigt om de blir oroliga då "kompisen" inte är med längre.

Imorgon är det måndag igen då, det går fort med helgerna. Tyvärr går ju livet lika fort med. Känns som det gått väldigt fort mellan 20 och 30 och 10 år till så är jag 40. Börjar verkligen tvivla på om jag någonsinn kommer att få några barn. Känns trist i och med jag väldigt gärna vill ha det. Tyvärr är många killar inte alls seriösa idag och oftast har de redan både fru och barn men vill träffa någon att "ha lite kul med". Sådan gör mig så ledsen då man man själv verkligen vill hitta någon att älska och dela livets med och motgångar med. Någon man kan lita på och vara lycklig tillsamman med. Men åren bara rinner iväg och vips sitter man väl där alldeles ensam :( Känns inte särskilt skoj men vad ska man göra. Jag hittade den jag älskade men det sket sig tyvärr och det är inget jag kan göra något åt. Så jag tror jag ger upp det där med kärlek helt och hållet.

Nähe...mat dax och sedan ut och hämta luft.

Kram


Nu är Åsse i hundhimlen

Hej!

Idag ca kl.11.30 fick Åskar somna in för gott. Det var jättejobbigt och vi grät mycket. Dels då man kom dit, då de gav han lugnande, då veterinären kom in och pratade och sedan då de kom in för sista gången och gav han det som skulle få hans hjärta att stanna. Det var tufft men nu har han det bra lille Åsse påsse. Nu behöver han inte lida mer och får sova gott. Jobbigt att skriva detta nu...tårarna trillar på mig men samtidigt vet jag ju att detta var det bästa för han. Nu sista tiden hade han inget värdigt liv, han satt mest och tittade in i väggen eller låg och sov.

Det blev många pussar och mycket gos innan han fick somna in. Det var en fin stund med honom.

Du kommer alltid finnas i våra hjärtan lille gubben. Saknar dig mycket nu och det kommer bli jobbigt att komma hem till föräldrarna och han ej finns där. Men det går ju över med tiden.


Plutten!!!

Kram


RSS 2.0