Norrahammar och testikelcancer

Norrahammar, där befinner jag mig nu, hemma hos mina föräldrar. Skönt att vara här och bara ta det lugnt. Vi ska snart äta lite, blir biffar med lök, potatis och sås. Mammas biffar går inte av för hackor :o), de är mumma de. Har varit en runda på Tenhults möbler med pappa och kikat lite också. Vill ha några nya prydnadskuddar. Fanns en del men tror nog att sambon får hänga med och titta så att han gillar dem med och dessutom ej tycker de är för dyra ;o) Fast jag är nog ganska ekonomisk så det är nog lugnt :o)

Föräldrarna var och vaccinerade sin hund Åskar igår och då passade de även på att göra lite undersökningar och de misstänker starkt att han har testikelcancer. Det hade förra hunden Bimbo också och vi avlivade honom då han var 16 år. Vi har alltid sagt att Åskar aldrig kommer att bli lika gammal då han är mer stressig etc. Han blir 13 i mars. De tog lite prover på honom och ska meddela resultatet på tisdag. Veterinären undrade om vi vill operera honom men det känns inte aktuellt på en sådan gammal hund. Förmodligen kommer han ju inte återhämta sig helt efter en operation och då kanske lida mycket mer än vad han gör om vi låter han hänga med ett tag till nu innan han börjar må dåligt. Han är ju fortfarande glad och äter, vill gå på promenad och viftar på svansen. Men vi får ta en diskussion med veterinären igen och se vad denne tycker. Det enda man vill är ju att hunden ska vara glad och ej ha ont. Lider han så är det enda vettiga att låta honom få somna in. I sådana här situationer får man inte vara egoistisk.

Ikväll blir det film på SVT 1, "Så som i himelen". Har sett den innan och tyckte den var bra, men mamma hade ej sett den så tycker hon ska se den :o)

Vad hittar ni på för skoj i helgen?

Lite bilder på Åskar tagna på vägen till Hjo samt i Hjo 060606.

Kommer sakna den lille gubben!!!

Kram
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0