Kväll

Hej igen!

Blev en sallad till lunch sedan med pasta, kyckling, fetaost, broccoli, keso m.m. Det var mkt gott och jag blev väääääldigt mätt. Gillar maten på Kaffé Paus. För Anne blev det en Fajita, de är också kanongoda.
Mätta och belåtna begav vi oss för en snabbvisit på Ica, var bl.a. slut på toapappret ;) Inget kul att lägga pengar på men men....ett måste ju. Blev sedan en tur hemåt där jag somnade och sov mellan 15 och 17. Har sedan kollat av jobbmailen och lite annat som har med jobbet att göra.

Sitter nu och ser lite på "Nyheterna" och ska se på "EM-magasin" innan det är dags för "Frusna män söker kärlek".  Blir en hel del TV tittande.

River killen verkar ha blivit lite bättre i ögonen nu, det röda börjar lägga sig lite så vi får hålla tummarna för att han snart är bra i sina ögon. Idag är han väldigt trött efter två dagar på dagis och en maxad bushelg på Öland.



Så här trött är den lille killen

Laban är också trött efter att ha varit med husse på kundbesök i Linköping hela dagen.
Så det blir en lugn kväll för de båda vildarna, inget bus vad det verkar. De tycker väl som matte att det är grymt varmt här i lägenheten också. Då orkar man inte så mykcet mer än ta det lugnt.

Kram

Kommentarer
Postat av: sara

åh älskar såna hundar, så fina:)

2008-06-09 @ 20:41:33
URL: http://lilltanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0