Måndag eftermiddag

Hej hej!

Nu är vi hemma från skåneland. Har varit där sedan i fredags kväll och kom hem igår kväll.
Familjen vi var hos var mkt pigga och glada. Blev lassagne, vin och TV tittande på fredagskvällen och på lördagen var vi en tur vid Kiviks musteri och handlade lite dricka, sylt, marmelad och chutney. Åt även stekt sill och potatismos i Kivik innan vi åkte upp och tittade på utsikten vid Stens huvud samt gick en sväng på stranden. Det var en mycket härlig lördag som avslutades med grillning, vin och TV tittande. På söndagen var vi en kort tur och tittade i Jakriborg innan hemfärden mot Jönköping. På vägen hem stannade vi i Ljungby för lite mat på en kinarestaurang.

Ikväll blir det grillning , kubbspelande och sällskapsspel med några vänner. Trevligt värre. Hoppas bara på fint väder.

Bilder från helgen

                        

  
         

Imorgon ska vi förmodligen träffa några andra vänner och hitta på någon dagsutflykt om de ej hade något annat planerat. Onsdagen blir nog lugn för min del, älsklingen ska ut och golfa.
På torsdag blir det Kolmården med ytterligare några andra vänner. Alltid skoj att gå och kolla på djuren sådär ute i friska luften.
Fredagen kanske det bär av till Helsingör med det aret vi var hos helgen för 2 v sedan. Så det är ganska fullt upp. Men man måste försöka ta sig tid att ta det lugnt och slappna av lite nu med under semestern. 

Kram

Kommentarer
Postat av: Fredde

Kolmården är kul !

2008-07-14 @ 19:28:06
URL: http://algottheeagle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0