Juldagen 2008

Hej på er!

God Jul får man ju passa på att säga också. Hade ni en bra julafton? Min var bara bra, firade med mamma, pappa, Åskar och River. Lugnt och fridfullt ;o) Det var det sedvanliga med frukost, sedan bara lugnt och skönt fram till Kalle. Under Kalle sov alla utom jag :o) sedan blev det julklappsöppning och fika.

Fick många bra klappar, bl.a. böcker och presentkort (Mäster Gudmunds källare, JP helår, Stadium, Naturkompaniet, SF och Sisters). Ska dock spara lite på presentkorten då jag först vill ner i vikt innan jag shoppar en massa mer nu.

Ska ni ut denna juldag? Själv håller jag mig hemma. Blir att se sista avsnittet med bönderna och se hur det har gått för dem. men en hel del vet man ju redan innan. Medierna kan ju ej vara tysta.

Imorgon blir det att sambon med familj kommer till mina föräldrar på lite fika/lätt lunch sedan åker jag, sambon och papporna på hockey. medans mammorna och svågern får sitta hemma och tjöta :o) Kvällen blir nog sedan lugn med en film och så. Lördagen tänkte vi bl.a. åka till a6 en sväng då sambon behöver lite nya byxor. Blir även att kika efter en födelsedagspresent till svärmor.

Ha en fortsatt trevlig juldag!

Kram

Kommentarer
Postat av: Pekka & Mimmi & Erik

Tack för julklappen till lilleman :)

Vi har hade det jättemysigt.

På lördag och måndag blir det bio för oss, vi ska se Yes man och Allt flyter.

God fortsättning på julen :)

2008-12-25 @ 23:36:24
Postat av: Ninna svarar

Ja varsågoda!

Oki, vill med se Allt flyter...Yes man känner jag ej till. Vi hade i alla fall tur med vädret igen är också en film jag gärna ser. Vi har nu 17 biocheckar så måste hinna med att utnyttja dem. Ibland "brinner de inne" tyvärr. Funderar på bio på söndag.

God fortsättning till er med!

2008-12-26 @ 22:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0