1a dagen avklarad

Jaha, då var första dagen efter semestern avklarad, det gick helt ok. Var på jobbet från ca 7.15 till 12, linkade hem och åt och vilade sedan lite innan allvaret igen. Läste bl.a. lite i nyaste numret av ELLE, gillar den tidningen skarpt. Funderar på en prenumeration, kanske en julklapp att önska sig.

Har lagat och ätit middag nu så är mätt och belåten. Det blev följande:



Ugnsstekt kyckling penslad med olja, balsamvinäger, honung och vitlök och kryddad med någon chili-cacao krydda och lite salt.
Till detta bulgur som fått dra i hönsbuljong tillsammans med paprika, kall sås av turkisk yoghurt och Kiviks äppelchutney - pepparfrukt och vitlök.
Det hela var mkt mumsigt!!

Ikväll blir det lugnt, måste vila min lilla fot. Hade en helt ok placering på jobbet imorgon tillsammans med trevliga och bra kollegor så kanske kanske kan vila emellanåt. Vi ska nog se den första Arn filmen, Arn - tempelriddaren, ikväll så att man friskar upp minnet inför den nya filmen Arn - riket vid vägens slut.

                        
Bild lånad här                                Bild lånad här

Gillar ni Arn? Jag tyckte att Tempelriddaren var väldigt bra så har höga förväntningar på den nya filmen nu. Försöker planera in ett datum att se den på. Blir dock ej på premiären då vi har annat planerat.

Såg att Agneta Bolme Börjefors har avlidit idag pga sin bröstcancer. Hon var en härlig TV-profil som kommer lämna ett tomrum efter sig. Minns att jag som liten gillade Drutten och där var hon ju rösten till figuren. Hon hade en härlig och lugn röst. Tittade mkt på Söndagsöppet då hon var programledare för det också. Nu har hon fått lämna detta liv och får vila i lugn och ro. Ägnar en tanke till hennes närmaste.

Nu ska jag ta och prata lite med sambon som just kom hem, måste ju vara lite social innan läggdax :)

Kram

Kommentarer
Postat av: Josefin

sv: tack! skolan börjar på måndag, den 18e... hjälp!

2008-08-11 @ 20:30:06
URL: http://sameoldstories.blogg.se/
Postat av: Josefin

sv: tack <3 ha en underbar dag!

2008-08-12 @ 07:51:25
URL: http://sameoldstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0