Söndag....

...igen. veckorna bara springer iväg.
I helgen var vi hos svärmor och svärfar då. Det var mkt trevligt. Fick där även besök av en glad och sprallig tjej, lilla Alice 10 år. Hon busade hej villt både med hundar och folk*s* Annars var helgen väldigt lugnt. Vi var och drog upp en eka för vintern. Då skedde det ett litet missöde för Marcus som råkade halka i det iskalla vattnet, dock bara upp till knäna men det räckte nog ;) Stövlarna blev fulla med isande vatten.Förlåt att vi skrattade Marcus men det såg så roligt ut.Kvällen blev det god mat och vin och pratande.

Idag på vägen hem så hälsade vi på hos Ia, Andreas och lille William. William blir 1 år på torsdag så det blev lite utdelning av paket vilka jag tror uppskattades även om den lille killen kanske ej bryr sig så mkt ännu.

Kvällen har ägnats åt tvätt och att sitta på nätet och diskutera i min studiegrupp. Vi läser en webbaserad kurs nu så det blir inga fysiska träffar mer än i slutet av kursen i januari. Det hel flöt inte på så bra idag och vi är inte helt eniga om vad vi ska ha för problemformulering till en intervju vi ska göra via bandinspelning. Vi ska nu fundera lite var och en tills på onsdags då vi ska "ses" på nätet igen på kvällen. Hoppas verkligen vi kommit fram till något bra då för på måndagen sedan ska det hela lämnas in.

Det gick bra för HV igår vilket var skönt. Resultatet ser ni nedan.

Är det någon som testat några nya glöggsorter i år som har något att rekommendera. Jag har ej smakat de jag köpte än. Får bli till veckan kanske om tillfälle ges.

Svärmor och svärfar blev glada för Blossa x5 i alla fall och de ville gärna köpa fler sådana. Läste dock att de är beställningsvara så vi hade nog tur som bara kom över några sådär.

image75
Bra present i glöggtider! (http://www.blossa.se)

image78

4-2
God natt gott folk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0